Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak dnes jsem se neudržela a udělala si test : ) zatím nemeškám MS, ale jelikož na sobě pozoruji změny ( možná vsugerované )
.. na mamatestu se mi ukázala slabá čárka, je stejně tlustá jako kontrolní, ale slabší odstín, ms má dorazit +- za dva dny, můžu být těhu?
Je vysoce pravděpodobné, že jsi těhotná, jestliže máš ducha. Budu držet pěsti, ať ms nedorazí ![]()
@Evca151 no to možné určitě je, já to tak měla 9 dní před očekávanou MS a teď jsem 27 tt. Budu držet palce ať je vše ok.
No měla by v následujících dnes dorazit, tak snad se někde zabloudí : )
@Evca151 ještě jsem neviděla, že by mamatest udělal falešně pozitivní, tak uvidíš a pak napiš jak jsi dopadla, ale když uděláš za dva dny další mamatest, měl by být silnější.
Tak počkám dva, tři dny..to by měla už i meškat MS, stejně to nevydržím a zítra udělám další ![]()
@Evca151 abych pravdu řekla, tak jsem taky testovala každý den ![]()
@Evca151 Jsem 27 týden, ale moc dobře si na testovací mánii pamatuji.
Moc vsechny zdravim a prosim o nazor. Dnes jsem si udelala test a dve carky ale testovaci je jen slaba a ruzova. Co myslite? Posledni menstruaci jsem mela 24srpna 2012 Prikladam fotku sice nekvalitni ale snad se to vykoukat da dekuji moc vsem za odpoved a preji hezky den Klara