Podívejte se, vidíte čárku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
4.4.14 10:45
@Terja3 píše:
No tak to už budeš asi dost DPO, když už meškáš 8 dní! A máš už silnou čárku? Já právě ani nevím, kdy bych měla menstruaci dostat, protože mi byla uměle vyvolaná ovulace 16 DC a cyklus mám normálně cca 35 dní. A teď jsem 28 DC, tak asi ještě musím čekat… A ještě beru Utrogestan, takže tím spíš vůbec nemám ponětí, kdy by měla mrcha přijít :mrgreen:

Ona uz neprijde, musis tomu verit a nemyslet na nic spatneho :) prijde az za 9mesicu ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 11:47

Holky, vidíte tam něco? Nebo jsem jen magor, kterému řvou hodiny jak šílené a mám vidiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
4.4.14 11:49

Já vidím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
4.4.14 11:51

@ZItu já ji tam vidím, ale fakt malinko, jestli to je po limitu, tak to nemusi nic znamenat, me tak taky vzdy po limitu nepatrne vylezla a nebyla jsem… :nevim: ale drzím pesti at jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 11:53

@laurela Díky, jdu se zásobovat dalšími testy a uvidíme. Jen je to pro mě šok, pokud to tak je. I když by bylo chtěné a moc chtěné za poslední 3 měsíce, tak i tak šok jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
4.4.14 12:13

@ZItu zkus to zítra ráno, pokud pujde druhá čárka trošku videt, tak by to mohlo být ono :-) kolik maš zpoždění MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 13:38

@laurela Jojo, už mám zásobičku testů. Zpoždění - no, já pořádně ani nevím. Mám MS tak strašně nepravidelnou, že je celkem nemožné, to spočítat. :( Neupravilo se to, ani když jsem brala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
4.4.14 13:45

Udelej zítra znova :) taky se mi zdá že tam je a fotka muže zkreslovat tak třeba de videt i víc ve skutečnosti:)

• Citovat
  • Upravit
437
4.4.14 13:45
@ZItu píše:
Holky, vidíte tam něco? Nebo jsem jen magor, kterému řvou hodiny jak šílené a mám vidiny.

Jéé, taky tam něco vidím, sice je to takové jakoby rozpité, ale je to tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 13:51

@Terja3 Díky. Uvidíme, zda se to bude zesilovat.
Bolí mě levá strana podbřišku jako kdyby se měla dostavit „tetička“ - tak snad zabloudí jinam. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
4.4.14 13:56
@ZItu píše:
@Terja3 Díky. Uvidíme, zda se to bude zesilovat.
Bolí mě levá strana podbřišku jako kdyby se měla dostavit „tetička“ - tak snad zabloudí jinam. :D

Jo jo, zrovna mě taky pekelně bolí břicho jak před mrchou, tak doufám, že ty 2 čárky mi také vydrží a mrchu to zavede někam jinak :mrgreen: A kolik jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 13:59

@Terja3 Holka, jak jsem stará, tak jsem blbá - neměřím, nepočítám, jen zapisuji MS a protože je tetka nepravidelná, tak ani nevím, kdy mám ovulaci. :D Prostě neznalá věci. :D
Tak Ti držím pěsti, ať se tetička na 9 měsíců někde ztratí. ;) Už vím - pošleme jí na cestu kolem světa. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
4.4.14 14:01

@ZItu tak dej zítra ráno vědět jestli čárka síli nebo ne :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 14:02

@laurela Neboj, dám. Jen musím napřed někam uklidit muže. :D Nemusí vědět hned všechno. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
4.4.14 14:03

@laurela Nebo takhle - nechci mu dávat zbytečné naděje… spíš bych to pak ráda řekla, až to budu mít potvrzené, dřív ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí