Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terja3 píše:
No tak to už budeš asi dost DPO, když už meškáš 8 dní! A máš už silnou čárku? Já právě ani nevím, kdy bych měla menstruaci dostat, protože mi byla uměle vyvolaná ovulace 16 DC a cyklus mám normálně cca 35 dní. A teď jsem 28 DC, tak asi ještě musím čekat… A ještě beru Utrogestan, takže tím spíš vůbec nemám ponětí, kdy by měla mrcha přijít
Ona uz neprijde, musis tomu verit a nemyslet na nic spatneho
prijde az za 9mesicu
![]()
Holky, vidíte tam něco? Nebo jsem jen magor, kterému řvou hodiny jak šílené a mám vidiny.
@ZItu já ji tam vidím, ale fakt malinko, jestli to je po limitu, tak to nemusi nic znamenat, me tak taky vzdy po limitu nepatrne vylezla a nebyla jsem…
ale drzím pesti at jsi.
@laurela Díky, jdu se zásobovat dalšími testy a uvidíme. Jen je to pro mě šok, pokud to tak je. I když by bylo chtěné a moc chtěné za poslední 3 měsíce, tak i tak šok jak blázen.
@ZItu zkus to zítra ráno, pokud pujde druhá čárka trošku videt, tak by to mohlo být ono
kolik maš zpoždění MS?
@laurela Jojo, už mám zásobičku testů. Zpoždění - no, já pořádně ani nevím. Mám MS tak strašně nepravidelnou, že je celkem nemožné, to spočítat.
Neupravilo se to, ani když jsem brala HA.
Udelej zítra znova
taky se mi zdá že tam je a fotka muže zkreslovat tak třeba de videt i víc ve skutečnosti:)
@ZItu píše:
Holky, vidíte tam něco? Nebo jsem jen magor, kterému řvou hodiny jak šílené a mám vidiny.
Jéé, taky tam něco vidím, sice je to takové jakoby rozpité, ale je to tam ![]()
@Terja3 Díky. Uvidíme, zda se to bude zesilovat.
Bolí mě levá strana podbřišku jako kdyby se měla dostavit „tetička“ - tak snad zabloudí jinam. ![]()
@ZItu píše:
@Terja3 Díky. Uvidíme, zda se to bude zesilovat.
Bolí mě levá strana podbřišku jako kdyby se měla dostavit „tetička“ - tak snad zabloudí jinam.
Jo jo, zrovna mě taky pekelně bolí břicho jak před mrchou, tak doufám, že ty 2 čárky mi také vydrží a mrchu to zavede někam jinak
A kolik jsi DPO?
@Terja3 Holka, jak jsem stará, tak jsem blbá - neměřím, nepočítám, jen zapisuji MS a protože je tetka nepravidelná, tak ani nevím, kdy mám ovulaci.
Prostě neznalá věci. ![]()
Tak Ti držím pěsti, ať se tetička na 9 měsíců někde ztratí.
Už vím - pošleme jí na cestu kolem světa. ![]()
@laurela Neboj, dám. Jen musím napřed někam uklidit muže.
Nemusí vědět hned všechno.
![]()
@laurela Nebo takhle - nechci mu dávat zbytečné naděje… spíš bych to pak ráda řekla, až to budu mít potvrzené, dřív ne.