Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja to tak mela taky, ze nejdriv byla videt tak maaaaalicko
dej nam vedet az prijdes od doktora
nech si udelat krevni testy!
tamichita píše:
nech si udelat krevni testy!
myslis, ze si je mam uz ted nechat udelat? dneska ta carka vypadala mnohem lip, tak snad je to na dobre ceste… a MS mam mit az zitra nebo ve ctvrtek, tak jsem myslela, ze bych zavolala na gyn. az mi bude den dva meskat…myslis, ze to je blbost a mela bych to uz nejak resit?
Já jsem si taky udělala 3 testy 3 dny předMS,byla tam jen slaboučká / a hned další den jsem šla na gyndu na krev a dnes už vím,že jsem těhule.Určitě jsi taky.Takže gratuluju. ![]()
PROSÍM TĚ, MŮŽU SE TĚ ZEPTAT, KOLIK JSI MĚLA HODNOTU V KRVI POPRVÉ. dik moc
Holky, prohledala jsem všechny diskuze, ale nenašla jsem přesně ono. Zitra pujdu stejne na gyn, tak si necham vzit krev, ale prece:
dneska jsem si udelala test (mamatest, z odpoledni moci, sem truhlik), objevilo se na nem cosi slaboulinkeho jako vlas (ne tluste a svetle, ale tenoulinke ruzovofialove). Neda se to ani vyfotit ![]()
Mate nekdo podobnou zkusenost nebo je to jen vada materialu?
Diky a omlouvam se, ze se ptam na neco, co sem si vzdycky klepala na celo, kdyz to tady zaznelo ![]()
Anonymní, já když měla ducha, tak ta čárka byla strašně slabá, viditelná jen při naklápění, ale šířka té čárky byla stejná jako ta kontrolní. Vlastně dost podobné jako fotka Taji.
Aha, aha…no, prave tloustka te carky je jako tenoulinky vlasek…nikdy sem to nevidela/neslysela…Takze usuzuju spis na vadu materialu
Tak jen pro info. Včera asi po třech hodinach, když jsem se koukla zase na test, tak na něm byl uplně slaboulinkaty duch. Dneska rano jeste jeden - uplne bilej.
tak na to asi kašlu, i když mi to vrta hlavou…byly to mamatesty z jedne krabicky
Pekny den ![]()
Motylku, jdu dneska stejne na preventivni prohlidku, tak si asi necham vzit krev.
Akorat nemuzu ten test ani mudr ukazat, by se mi smala.
Diky!!!!
P.S. na tom druhym rannim testu vylezlo po nekolika hodinach to, co vcera ![]()
Je to videt akorat pri hooodne dobrem osvetleni
A je to porád silné jako vlásek nebo jako ta kontrolní?
Já jsem dneska testovala 9DPO a po 10 min sněhobílo, ale teď když se na test podívám, tak po hodně pracném naklánění tam lehounkýho bílofialovýho ducha vidím, ale myslím, že to je jen jiná struktura toho testovacího proužku. Jinak by ten duch musel být vidět jinak. Ono když to uschne, tak tam je lehce vidět ta rýha v místě testovacího proužku. Je to alchymie co? Tak dej vědět, jak jsi dopadla na krvi, budu ti držet palec ![]()
kdo jste videl carku, tak mate dobre oci, protoze jsem dneska byla u doktora a jsem v patem tydnu ![]()
Zato teda mě paní doktorka našla obří cystu…byla jsem tak vyděšená, že jsem jí o těch testech neřekla a o krev sem taky nepoprosila…
Tak jenom doufám, že brzo praskne…pak budu řešit to ostatní. Představa nemocnice mě hodně vyděsila…
Ale holky díky moc za podporu ![]()
Anonymní, tak to mne mrzí. Snad cysta odejde s MS nepoženou tě do nemocnice, držím palec ![]()