Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ZItu Jo jo, vidím
No já testovala vždy tajně na záchodě a sdílela přes mobil
Manželovi jsem to oznamila v den po vynechane MS…ale bala jsem se, abych to nezakrikla… Tak jsem mu oznámila slovy - jsme plodní ![]()
@ZItu píše:
@laurela Nebo takhle - nechci mu dávat zbytečné naděje… spíš bych to pak ráda řekla, až to budu mít potvrzené, dřív ne.
Tak s tím naprosto souhlasím! Taky to chci manželovi říct až když to bude jisté. Takže nejdřív až tak za týden, protože to by měl být oficiálně můj termín ms (která už doufám nepřijde)
@ZItu jak se Ti objeví dvě jasné čarky tak to stejne neutajíš…:-) mě vyšly dvě čárky 21.12…chtěla jsem to manželovi dat pod stromeček, no ale druhej den už me odhalil, culila jsem se furt jak slunícko ![]()
Holky a kdy se má zavolat na gyndu? Třeba jen na potvrzení z krve… Tyhle věci vůbec neznám
Asi až tak týden po meškání, ne?
@Terja3 já si volala na gyndu jak mi ten test vysel, a chteli vedet termín poslední menstruace, tak jsem to nahlásila, sestra rekla, že je moc brzo, že tam jeste nepujde nic videt, tak jsem šla až za týden a to jsem byla 5+3(6.tt) a už mi dali i fotku z UTZ
ale ten týden co jsem cekala na to vysetření jsem se každý den aspon trikrát testovala ![]()
@laurela Toho se bojím, že to na mě pozná dřív, než bych mu něco řekla. Má mě přečtenou ![]()
@Kamila82 To je dobré oznámení
Předpokládám, že mu to hned došlo. ![]()
@laurela Musela být spotřeba testů
A chodilas je pak kupovat po každé jinam nebo na stejné místo? Na mě se dnes pani lékárnice docela dost culila, když jsem po ní chtěla tři balení.
Asi změním „lokál“.
@ZItu jo, jela jsem do vsech nakupáku a vsude jsem koupila aspon dvě balení a pak jsem poslala i manžela…:-) měl z toho srandu a pak když jsem dosla konecne na gyndu tak říkam paní doktorko udelala jsem si asi 86 testu a všechny jsou pozitivní a ona se začla smát a rekla, že na to mrknem, tak me prve prohmátla a rekla, že deloha je mírně zvětšená, že by to mohlo být…a pak na utz si to potvrdila…takže paráda.
@laurela píše:
@Terja3 já si volala na gyndu jak mi ten test vysel, a chteli vedet termín poslední menstruace, tak jsem to nahlásila, sestra rekla, že je moc brzo, že tam jeste nepujde nic videt, tak jsem šla až za týden a to jsem byla 5+3(6.tt) a už mi dali i fotku z UTZale ten týden co jsem cekala na to vysetření jsem se každý den aspon trikrát testovala
A pozitivní test ti vyšel ještě před ms nebo až po ní? Kolik jsi byla DPO? Promiň, že pořád tak otravuji, ale jsem prostě strašně zvědavá a aspoň budu vědět, co mám dělat ![]()
@ZItu Jo jo, došlo… mel uplne sklenene oci a strasne se bal se radovat…
Byl kouzelnej… porad zhluboka dychal, aby to s nim neseklo… No a ten den, co jsme meli potvrzene srdicko, tak to uz skoro brečel ![]()
Jinak ja objednavala testy přes internet ![]()
@Terja3 @ZItu jinak jsem si udelala test presne mesíc od poslední menstruace nejaký 28.den…taky jsem to nemela uplne pravidelne…a hned dve jasné čárky..no malem to se mnou seklo, páč jsem měla pěknou kocovinu zrovna
Vánoční večírek ![]()
@laurela píše:
@Terja3 @ZItu jinak jsem si udelala test presne mesíc od poslední menstruace nejaký 28.den…taky jsem to nemela uplne pravidelne…a hned dve jasné čárky..no malem to se mnou seklo, páč jsem měla pěknou kocovinu zrovnaVánoční večírek
28. den jsem dnes taky, ale přesně na měsíc od ms to bude za 4 dny. Tak ještě počkám aspoň ten týden (i když mi teda vůbec není jasné, jak to vydržím) a pokud bude čárka pořád, zavolám na gyndu.
@Terja3 testováním nic nezkazíš…já si delala test rano, v poledne, vecer ![]()
@laurela píše:
@Terja3 testováním nic nezkazíš…já si delala test rano, v poledne, vecer
Asi najedu na tvůj systém, protože vždycky celý den čekám na další ráno, abych se ujistila, že tam ta čárka pořád je a že trochu sílí. Už se vidím, jak přijdu z práce a hned si jeden udělám
Jen se musím zastavit v lékárně pro zásobu!
Tak nevím, jestli to utajím před mužem, že mám na testu ducha… došel z práce a prý co je, že se tvářím nějak divně.
Moc mi nevěří, že nic. ![]()