Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lajka Sorbon píše:
Ahoj holky,moc prosím o radu. Myslíte, že test viz. foto můžu považovat za pozitivní? Ten první test jsem si dělala včera a druhý je z dnešního rána. Menstruaci mam zatím zpožděnou jen o 4 dny a ovulaci jsem měla 9.5. Byla bych hrozně ráda kdyby to vyšlo, snažíme se už půl roku.
Je pozitivní! ![]()
@jajci Ahoj, tak čekej tak maximálně vránu nebo čápa za 9 měsíců
![]()
@Terja3 Já myslím, že super! Ta poslední je už ukázková, tak buď v klidu. Gratuluju a chci taky
![]()
@Lajka Sorbon gratuluji
moje takové dvě čárky budou co nevidět na světě ![]()
@ZItu ni, je to divný test, přijde mi celý takový narůžovělý
nemáš po ruce lékárnu dr. Maxe? Ten se mi osvedcil úplně nejvíce… ![]()
@Hanesi Zítra kolem ní budu mít cestu, tak tam kdyžtak kouknu ( dle nadále se vyvíjející se situace
).
@Hanka79 : Děkuju
. Už jsem se objednala, doktorka říkala ať přijdu příští pátek tak snad tam bude už něco vidět
. Teď už jen vydržet to čekání…
@Hanesi : Děkuju moc, taky gratuluju a přeju ať je všechno v pořádku ![]()
@majka 4, @Reaskiller : Děkuju moc holky za gratulace
, už se nemůžu dočkat, příští týden jdu k doktorce, tak snad tam něco uvidíme. Dám vědět, mějte se ![]()
@ZItu : Já tam bohužel také nic nevidím, zkus to za pár dní znova
. Já jsem taky magořila, minulé měsíce jsem se testovala a pořád nic, teď konečne slabá čárka a to jsem v to ani nedoufala, přítel měl totiž špatné výsledky na spermiogramu. Držim palce ať tam ty dvě čárky najdeš.
@Lajka Sorbon takhle brzy tě veme jo. Tak to je super, dej určo vědět.
@majka 4 : Taky mě to překvapilo, myslela jsem, že budu čekat minimálně 14 dní, ale moje doktorka je hodně starostlivá tak asi proto mě vzala co nejdřív
. Jj určitě dam vědět.
Tak holky, dnešní testy dopadly takto. Na fotce je to vidět hůře ( snad fakt nemám vidiny ), ale lépe to vyfotit prostě nešlo. ![]()