Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lajka Sorbon píše:
@majka 4, @Reaskiller : Děkuju moc holky za gratulace, už se nemůžu dočkat, příští týden jdu k doktorce, tak snad tam něco uvidíme. Dám vědět, mějte se
@ZItu no nějakej pididuch tam je, ale ještě se na to neupínej. Je to z ranní moči? A meškáš tedy už 4dny?
@ZItu kurňa,a míváš jinak pravidelnou? Sorry ty přiblblé dotazy,,ale abych si udělala představu. Helejď jestli máš odvahu a nebude ti líto peněz, kup si ten digitální test co ukazuje i týdny. Já si ho koupila teda až když to bylo jasný, jako že uvidím týdny a budu mít památku.
pako, já si neuvědomila že je na baterky a on se po týdnu vymazal
![]()
@majka 4 Jinak je pravidelná příšera.
Digitální? Jako já vím, že mi ho v lékárně magistra nabízela, ale nějak jsem si říkala, že mi to řekne i ten normální test. Nějak nevím, jestli na to mám odvahu
.
@ZItu to je přesně ono, tam není čárka, ale jasná odpověď. Zkus další zítra a jen jeden. A porovnej jestli sílí, ale ten samej,,myslím tu samou značku.
@majka 4 Díky, jj, zkusím to. Dávám tomu čas do pondělí, pak změním „taktiku“. ![]()
@ZItu šikulka, hlavně pozitivní přístup a nehroutit se. Držím pěstičky a ozvi se
![]()
@majka 4 Děkuji. Neboj se, dám vědět. Však jsem tu častým hostem teď. ![]()
@ZItu nějaké duchy tam vidím ale taky bych se na to neupínala, to jsou Mamatesty že? Já je zkoušela teď nedávno a duchy mi ukázaly několikrát a těhotná bohužel nejsem. Doporučuju zkusit jiný test, ani ten digitální není špatný ![]()
Ahoj holky, co myslíte, vídíte ducha jako já
??? dík za odpověď
Ráda bych vložila fotku, ale nechce se mi nahrát, az se to povede, vložim ![]()
Holky, nemáte zkušenosti s nahravanim fotek? foto jsem zmenšila a uz asi pet minut mi to pise, ze pripravuje nahravani, prece to nemuze tak dlouho trvat??, ![]()