Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@B24 nepovedlo, zkus restartovat comp, mě to občas taky zlobilo. A přes co otvíráš internet, mě třeba přes Exploer emimino nemaká, ale přes chrome je to ok.
Normálně přes chrom a nic, udělala sem restart a taky nic, tak nevim, přitom pc mi problem nedela ![]()
Jinak, když na to koukam, v realu je to videt lepe, asi nemam tak kvalitni fotak, ![]()
Šikulka
a duch je tam
, žádnej dušík. Kolik jsi dní po vynechání MS?
Teprve na MS čekám, měla by přijít v úterý, tak nevim, ale už jsem to nevydžela, protože mě už pár dní bolí hlava, prsa a šíleně v kříži, tak jsem byla zvědavá
, tak snad to bude ok, kéééž by ![]()
@B24 tak to jó, gratulovat zatím nebudu, ať ti to nezakřiknu, ale budu držet pěstičky všechny
a dej vědět
@B24 Taky vidim ducha
, je vidět pěkně, na to že ješte nemeškáš menstruaci.
Zdravím vás, holky, prosím, koukněte jestli něco vidíte. Jsem 11 DPO, testovala jsem od 9DPO a to byl vidět skoro neviditelný dušík, ale dnes teda v reálu vidím pěkného dušíka. Tak prosím mrkněte, jestli se mi to nezdá
Omlouvám se za anonymitu, chodí tady švagrová a ta by to hned všem vyslepičila.
Na té jedné fotce vidím celkem pěknou druhou čárku ![]()
Kdy máš (ne)dostat mrchu?
Díky, ono to jde právě na těch fotkách špatně vidět, neumím to ani nějak nafotit..termín ms bych měla mít v úterý/středu, ale snad nepřijde a bude to tam, po tolika letech snažení ![]()
No otestuj ještě v úterý a uvidíš rozdíl. A šetři se
ozvi se, budu na tebe myslet ![]()