Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Díky holky, no nejdřív se mě zeptala, jestli už meškám a až potom, kdy byla poslední ms. I kvůli svému klidu bych ale chtěla vědět, jestli už je po ms nebo třeba ještě může přijít…
@Terja3 ahojky tak jak se to vyvíjí? už jsi byla na kontrole? doufám, že těhu je potvrzeno a vše je ok ![]()
Ahojky, tak jsem dneska byla u té doktory a těhotenství potvrdila,5+3tt. Šel krásně vidět v děloze ten váček, paní doktorka říkala, že vše odpovídá a objednala mě na 30.4. a pogratulovala k těhotenství…Samozřejmě vím, že se může lecos do toho 12.týdne přihodit, ale i tak jsem šťastná a snad bude vše OK. Holky všem držím palečky a přeju hezké těhulkování
![]()
@jajci ahojky, tak moc gratuluju!!!
já taky měla první UTZ v 5+3, držím palce, aby to hladce proběhlo…
Děkuji moc
Nyní jsme objednaní na kombinovaný test 3.6.2014,tak snad bude vše v pořádku. Mimíska si moc přejeme.
![]()
Ahoj holky
,
moc prosím o radu. Myslíte, že test viz. foto můžu považovat za pozitivní? Ten první test jsem si dělala včera a druhý je z dnešního rána. Menstruaci mam zatím zpožděnou jen o 4 dny a ovulaci jsem měla 9.5. Byla bych hrozně ráda kdyby to vyšlo, snažíme se už půl roku. ![]()
Vypadá to, že to vyšlo:-) takhle jsem to měla taky a teď už prcek kope o 106
Gratuluju ![]()
Děkuju moc holky
Doufám, že čárka bude sílit a všechno bude v pořádku. Nevíte jestli už bych mohla k doktorce nebo mě zatím neveme? Jsem totiž hrozně netrpělivá, tak moc jsem se na to těšila, že tomu furt nemůžu uvěřit ![]()
@Lajka Sorbon píše:
Děkuju moc holkyDoufám, že čárka bude sílit a všechno bude v pořádku. Nevíte jestli už bych mohla k doktorce nebo mě zatím neveme? Jsem totiž hrozně netrpělivá, tak moc jsem se na to těšila, že tomu furt nemůžu uvěřit
Jestli muzu, tak k doktorce bych sla tak za cca 3 tydny..ted je jeste brzy a nebude tam nic videt
ja sla sice po tydnu zmeskane MS na krev, ale ze jsem mela rizikovou praci, tak abychom meli jistotu, ze opravdu jsem tehotna…sla jsem na krev 3×…a az pak za 14dni a neco na prvni UTZ a uz krasne bilo srdicko
jinak gratuluju a at drzim pesti at je vse v poradku ![]()
Holky, tentokrát asi ani fň, co?
( Pod určitým úhlem tam nějakého pidi ducha vidím, ale asi si to jen namlouvám ).
@Lajka Sorbon tiše gratuluji, to vidím i já a to jsem s tabletem venku, hůř vidím jak se leskne. ![]()
@Lajka Sorbon píše:
Ahoj holky,moc prosím o radu. Myslíte, že test viz. foto můžu považovat za pozitivní? Ten první test jsem si dělala včera a druhý je z dnešního rána. Menstruaci mam zatím zpožděnou jen o 4 dny a ovulaci jsem měla 9.5. Byla bych hrozně ráda kdyby to vyšlo, snažíme se už půl roku.
Gratulujem!
su tam dve ![]()
@majka 4 Děkuju. Já už z toho tak trochu magořím. Třetí den.