Podívejte se, vidíte čárku?

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
8.4.14 14:40

Díky holky, no nejdřív se mě zeptala, jestli už meškám a až potom, kdy byla poslední ms. I kvůli svému klidu bych ale chtěla vědět, jestli už je po ms nebo třeba ještě může přijít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
12.4.14 07:47

@Terja3 ahojky tak jak se to vyvíjí? už jsi byla na kontrole? doufám, že těhu je potvrzeno a vše je ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.4.14 14:02

Ahojky, tak jsem dneska byla u té doktory a těhotenství potvrdila,5+3tt. Šel krásně vidět v děloze ten váček, paní doktorka říkala, že vše odpovídá a objednala mě na 30.4. a pogratulovala k těhotenství…Samozřejmě vím, že se může lecos do toho 12.týdne přihodit, ale i tak jsem šťastná a snad bude vše OK. Holky všem držím palečky a přeju hezké těhulkování :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
14.4.14 21:21

@jajci ahojky, tak moc gratuluju!!! :hug: já taky měla první UTZ v 5+3, držím palce, aby to hladce proběhlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.5.14 23:32

Děkuji moc :kytka: Nyní jsme objednaní na kombinovaný test 3.6.2014,tak snad bude vše v pořádku. Mimíska si moc přejeme. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 07:23

Pozitivní těhotenský test?

Ahoj holky :),

moc prosím o radu. Myslíte, že test viz. foto můžu považovat za pozitivní? Ten první test jsem si dělala včera a druhý je z dnešního rána. Menstruaci mam zatím zpožděnou jen o 4 dny a ovulaci jsem měla 9.5. Byla bych hrozně ráda kdyby to vyšlo, snažíme se už půl roku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
26.5.14 07:28

Vypadá to, že to vyšlo:-) takhle jsem to měla taky a teď už prcek kope o 106 :-) Gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10249
26.5.14 07:30

@Lajka Sorbon ahoj vodim jasne pozitivni testiky gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.14 07:37

Děkuju moc holky :hug: Doufám, že čárka bude sílit a všechno bude v pořádku. Nevíte jestli už bych mohla k doktorce nebo mě zatím neveme? Jsem totiž hrozně netrpělivá, tak moc jsem se na to těšila, že tomu furt nemůžu uvěřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.5.14 08:09
@Lajka Sorbon píše:
Děkuju moc holky :hug: Doufám, že čárka bude sílit a všechno bude v pořádku. Nevíte jestli už bych mohla k doktorce nebo mě zatím neveme? Jsem totiž hrozně netrpělivá, tak moc jsem se na to těšila, že tomu furt nemůžu uvěřit :D

Jestli muzu, tak k doktorce bych sla tak za cca 3 tydny..ted je jeste brzy a nebude tam nic videt ;-) ja sla sice po tydnu zmeskane MS na krev, ale ze jsem mela rizikovou praci, tak abychom meli jistotu, ze opravdu jsem tehotna…sla jsem na krev 3×…a az pak za 14dni a neco na prvni UTZ a uz krasne bilo srdicko :srdce: jinak gratuluju a at drzim pesti at je vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
26.5.14 14:05

Holky, tentokrát asi ani fň, co?
( Pod určitým úhlem tam nějakého pidi ducha vidím, ale asi si to jen namlouvám ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
26.5.14 14:10

@Lajka Sorbon tiše gratuluji, to vidím i já a to jsem s tabletem venku, hůř vidím jak se leskne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.5.14 14:11
@Lajka Sorbon píše:
Ahoj holky :),moc prosím o radu. Myslíte, že test viz. foto můžu považovat za pozitivní? Ten první test jsem si dělala včera a druhý je z dnešního rána. Menstruaci mam zatím zpožděnou jen o 4 dny a ovulaci jsem měla 9.5. Byla bych hrozně ráda kdyby to vyšlo, snažíme se už půl roku. :mavam:

Gratulujem! :) su tam dve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
26.5.14 14:12

@ZItu tam bohužel nic, kolik jsi dní po vynechání MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
26.5.14 14:15

@majka 4 Děkuju. Já už z toho tak trochu magořím. Třetí den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí