Podívejte se, vidíte čárku?

• Fotoalbum (27)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2578
6.4.14 14:38

@ZItu a dělala sis dneska ráno test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.4.14 08:32

@laurela Hezké ráno. MS se mi rozjela úplně, takže zázrak se nekoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 08:50

@ZItu tak to mě mrzí…s těma dušíkama je to nekdy divoké… :cert: my jsme se s manželem snažili skoro dva roky a furt nic a všichni do mě hustili, že mam posilovat pánevní dno atd atd…tak jsem začla chodit do fitka, uplne jsem tomu propadla, až jsem si dokonce rekla, že se tak pekne formuju, že mimi odsunu na neurcito a třetí mesíc už jsem rušila členství :-)
tak ti nechci radit at na to nemyslís a takové kecy, protože to nejde, ale třeba to cvičení..(když nepomuže, tak aspon neublíží) :-) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.4.14 09:01

@laurela Díky moc. :hug: Do fitka mě nedostane nikdo ani párem volů - max. tak na běžecký pás ;), ale ten moc pánevní dno neposiluje a spinning taky ne. :D No, nemyslet na to už moc nejde. Poslední dobou mám pocit, že mi hodiny řvou na poplach a navíc se to kolem mě pořád vdává a rodí, takže to mám stále na očích. Navíc každé setkání s našima - „a těhotná nejsi“? Grrrrr. :cert: Zakousnout!!! A to nejsou jen naši, ptá se skoro každý už, koho potkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 09:11

@ZItu jo, já to chápu každý na cvičení není…ale co treba joga nebo pilates?:-) me to cvičení pomohlo, tak tomu věřím, já jsem ve fitku hodne cvičila na balonu, s overballem, na bosu, to je vse na pánevní dno…a jak ríkas nemyslet na to nejde…každy se me taky furt ptal co se deje kdyz jsem po svatbe hned nechodila s bubnem…zastřelit fakt!
a byla jsi u doktora? nebo chlap na spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.4.14 09:21

@laurela Na ty testy se snažíme moc krátce. Máme přijít, až se budeme neúspěšně snažit minimálně rok. Takže asi tak. :D A do toho máme ještě daleko.
Mě spíš derou komentáře typu: no jo, to dnešní mladí raději pracují, cestují, atp., než aby měli děti… nebo: já v Tvém věku už měla děti dvě a zvládala jsem s nimi všechno, případně daleko více než Ty bez dětí… a pak taky kamarádky, co mají jedno, dvě, tři děti: naše děti budou mít mladé rodiče, spíš kamarády, budeme spolu chodit na diskotéky, atp., to už Ty nebudeš moci, protože na to budeš stará. :nevim: ( se omlouvám, potřebovala jsem si postěžovat ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.4.14 09:23

Ahoj holky, jsem už vážně magor a testuju pořád. Od doby, co jsem našla ducha, se musím uklidňovat tím, že tam čárka pořád je, takže testuju i 2× denně :mrgreen: Ale pořád ve mě hlodá nejistota, jestli to správně sílí. A máte někdo zkušenost, že čárka takto sílila a nakonec to stejně odešlo?
Díky!
PS: Vím, že jsem asi magor, ale je to poprvé v životě, co jsem našla // a už je mi 30 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 09:34

@ZItu chápu Tě…hele na stare prarodice se vyser…nebo že budes ty stará matka, já mam o 20 let staršího manžela, okolí neřeším, at mi každý políbí prdel…dulezte je mít zdrave díte, ne?
je fakt, že pokud to není víc jak rok, tak se s Vama nebude nikdo ani bavit…a delala sis už treba ovulacní testy? jestli mas ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 09:36

@Terja3 gratuluju!!! jsi těhotná, ta druhá čarka už tmavší nebude :D…vsak ja jsem Ti psala, že jsem se taky testovala 3 krat denne, nez jsem mela foto UTZ od DR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.4.14 09:38
@laurela píše:
@Terja3 gratuluju!!! jsi těhotná, ta druhá čarka už tmavší nebude :D…vsak ja jsem Ti psala, že jsem se taky testovala 3 krat denne, nez jsem mela foto UTZ od DR…

A kdy se má jít k doktorovi? Vůbec nevím, kdy si tam mám zavolat, asi je ještě brzy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 09:40

@Terja3 kdy jsi mela poslední menstruaci? myslím datum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
7.4.14 09:45
@laurela píše:
@Terja3 kdy jsi mela poslední menstruaci? myslím datum.

8.3., takže je to zítra přesně měsíc, což je asi brzy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
7.4.14 09:49

@Terja3 to 5.tt…hm, to Ti řeknou, že je brzo…já se tam vecpala v 6.tt a to bylo na utz videt jen malá tecka, ale musela ho dělat ze spod ne pres břicho…tak týden bych počkala a zašla tam asi bez objednání (že je ti zle, že potrebujes prohlídnout)…pac oni ti reknou at dojdes jeste pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
7.4.14 12:30

@laurela Ale jo, holka, snažím se na ně dlabat, ale moc mi to nejde. Mám takovou divnou povahu, že si všechno moc beru. Teď zrovna do toho všeho jsem byla odejita z práce ( nebyly prostředky na mzdy ) a nikde mě nechtějí, protože jsem pro ně neperspektivní - ještě nemám děti a určitě je budu brzy chtít. Takže pak stačí jedna blbá věta od kohokoliv a jsem v kelu. ( Ale to je můj stálý problém tohle, nějak se mi zatím nepovedlo s tou psychikou něco udělat ).
Nene, nedělala, ani pořádně nevím, jak s mojí nepravidelnou MS se dopracovat k tomu, kdy bych ji mohla mít. Ale asi to zkusím nějak „zprůměrovat“, nakoupím hafo testů a uvidíme, co z toho vzejde. :D ( Zas ze mě budou mít v lékárně srandu - jestli tam bude ta samá jako posledně. :D :D :D Ale co, alespoň se zasmějeme a prodloužíme si život. :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
7.4.14 13:23
@ZItu píše:
@laurela Na ty testy se snažíme moc krátce. Máme přijít, až se budeme neúspěšně snažit minimálně rok. Takže asi tak. :D A do toho máme ještě daleko.
Mě spíš derou komentáře typu: no jo, to dnešní mladí raději pracují, cestují, atp., než aby měli děti… nebo: já v Tvém věku už měla děti dvě a zvládala jsem s nimi všechno, případně daleko více než Ty bez dětí… a pak taky kamarádky, co mají jedno, dvě, tři děti: naše děti budou mít mladé rodiče, spíš kamarády, budeme spolu chodit na diskotéky, atp., to už Ty nebudeš moci, protože na to budeš stará. :nevim: ( se omlouvám, potřebovala jsem si postěžovat ).

Prosímtě, tyhle řeči si neber, je to klasika - taky jsem slýchávala. Já jsem dloho děti oddalovala a když jsem pomalu ve 30ti zatoužila, tak to taky nešlo hned. No, dneska máme krásnou treperendu. Bude to v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí