Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přijde mi že mi čárka pomaličku ale jistě sílí, tak pořád pevně doufám
a děkuji ![]()
Ahoj holky, myslíte, že se dá tohle brát jako pozitivní?? Jsem 12 DPO. Díky! ![]()
@Terja3 Myslim, ze tam je carka pekne videt…drzim pesti at je vsechno v poradku ![]()
@Mája 22 píše:
Přijde mi že mi čárka pomaličku ale jistě sílí, tak pořád pevně doufáma děkuji
Tak rozdil mezi prvni fotkou a druhou je
tak uvidis ![]()
Děkuju holky, uklidnili jste mě. Jen se teď bojím, aby třeba nepřišla MS
Je to prý dost časté. Snažíme se už skoro rok a cpu do sebe spoustu hormonů, abych vůbec měla ovulaci, tak snad to vyjde. Když bude čárka sílit, tak myslíte, že to bude dobré?
Já taky pevně doufám, že mi bude pořád víc a víc sílit, tak držim pěsti at to vyjde. ![]()
@Mája 22 píše:
Já taky pevně doufám, že mi bude pořád víc a víc sílit, tak držim pěsti at to vyjde.
A ty jsi kolik DPO?
@Mája 22 píše:
To přesně nevím, ale měla jsem to dostat 27.3
No tak to už budeš asi dost DPO, když už meškáš 8 dní! A máš už silnou čárku? Já právě ani nevím, kdy bych měla menstruaci dostat, protože mi byla uměle vyvolaná ovulace 16 DC a cyklus mám normálně cca 35 dní. A teď jsem 28 DC, tak asi ještě musím čekat… A ještě beru Utrogestan, takže tím spíš vůbec nemám ponětí, kdy by měla mrcha přijít ![]()
Nu pomaličku ale jistě sílí, u každé je to individuální, tak uvidím snad bude sílit pořád víc a víc
moc bych si to přála
@Mája 22 píše:
Nu pomaličku ale jistě sílí, u každé je to individuální, tak uvidím snad bude sílit pořád víc a vícmoc bych si to přála
No hlavně, že už jsi přečkala první menstruaci, to je důležité. A pokud čárka sílí, je to dobré znamení
To já budu teprve čekat, jestli nepřijde ms ![]()
@Mája 22 píše:
Tak ať to dobře dopadne ale testík vypadá slibně![]()
Děkuji, snad to bude ok. Mám to štěstí, že jsem neuvěřitelně pozitivně myslící člověk a docela kliďas, takže věřím, že to bude dobré a ono to bude dobré! ![]()