Viktor, Teodor, Jáchym

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13997
25.3.20 17:00
@Klopotkova
@Klopotkova píše:
Zdravím z celorepublikové karantény a ze zajímavosti se vás ptám, která z těchto jmen se vám líbí: Viktor, Teodor, Jáchym?
Děkuji za vaše názory.

Nejsou to spatna jmeno, naopak jsou moc hezka..
Ale dite bych ani jednim nepojmenovala :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.20 17:05
@Klopotkova píše:
Zdravím z celorepublikové karantény a ze zajímavosti se vás ptám, která z těchto jmen se vám líbí: Viktor, Teodor, Jáchym?
Děkuji za vaše názory.

Teodor 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
25.3.20 17:20

Podle oblíbenosti bych je seřadila takto: Teodor, Jáchym, Viktor, přičemž reálně bych zvažovala jen Teodora. Jáchym se mi líbí jen v základním tvaru, hezké zdrobněliny nemá a Viktor je divné jméno, nenadchne ani neurazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
25.3.20 19:36

Vyloženě se mně nelíbí ani jedno, Jáchym je hrozné. Kdybych si musela vybrat, tak Viktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
25.3.20 19:56

@Klopotkova

joo, ptala jsem se meho chlapa a tes rikal, ze v americkych filmech se jim rika Teo..
Ja jsem pro ceska jmena :)))

Takze Jáchym :))) ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.20 20:25

Jen Jáchym, možná trošku Teodor. Viktor vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.20 21:22

Mám doma Theodora, říkáme mu Theo, Tedík. Vadí mi, když mu někteří říkají Theošek. :cert:

• Citovat
  • Upravit
10461
26.3.20 07:28
@Ševe píše:
Jméno Theodor jsem chtěla pro syna.No neprošlo přes přítele. Jáchym je také pěkné. Viktor se mi nelíbí.

Normalne „Teo“. Univerzalni zdrobnelina jak pro male dite, tak pro dospeleho chlapa. Tak rikame synovi v rodine. Ve skolce mu rikaji Teosek, coz me se nelibi, jemu ano, takze to nechavam na nem a poctitam, ze s nastupem na ZS Teosek stejne odezni.
Ja zas marne premyslim, jak hezky rikat Jachymovi. Mame v okoli tri a vsem se rika „Jachčo“, coz mi zni strasne.

@Klopotkova libi se mi Teodor a Viktor v tomto poradi, Jachym vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
26.3.20 09:40

@Hoa Mai Jáchymům buď prostě v základním tvaru - to jméno není tak tvrdé, aby to znělo hrubě, případně Chyme (tak si pamatuju, že se říkalo spolužákovi na střední), malému třeba Jájo nebo Jášo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
26.3.20 10:08

@klamonožka Ja je v zakladnim tvaru oslovuju, ale jsem jedina a obcas na me i nekdo blbe koukne, jak bych tim davala najevo, ze to dite nemam rada. Jsou to proste Jachčové. Chym a Jáša mi teda prijdou taky hrozne patvary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.3.20 14:39

Viktor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
14.6.20 20:58
@Klopotkova píše:
Děkuji za vaše názory.

Ani jedno se mi nelibi. Kdyz uz vybrat jedno ze tri uvedenych, tak Viktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
14.6.20 21:55

Viktor nebo Jáchym. A vybírala bych z nich podle toho co se líp hodí k příjmení. Bacha na podobná písmena na konci jména a na začátku příjmení. Třeba Viktor Rýzner je překotný a blbý stejně jako třeba Jáchym Mádl nebo Jáchym Chmela. Teodor mi přijde zbytečně exotický a člověk se fakt musí zamýšlet jak mu říkat. Navíc si nemůžu pomoct, ale je to takový přiteplený jako třeba Leo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
14.6.20 22:12

My čekáme Viktora :srdce: :srdce: :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
19
8.1.22 13:34

@solip Mame Teodora a rikame nejcasteji Teosek..taky Teodorek, Teo a klasicky Teodor. Libi se mi, ze si se jmenem jde docela pohrat. Teodor zni chlapsky a Teo, Teosek detsky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze