Vím, co se stane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9079
5.6.15 21:09
@Špuntice1986 píše:
@bertík28 můj manžel sice neví předem co a komu se stane, ale vycítí, když má přijít nějaké neštěstí: smrt, požár…Nechce o tom s nikým mluvit, nechce to nijak řešit…bojí se, že by ho měli za blázna.

Dneska jsem vedela, ze holku kousne pes a taky, ze jo. atd…Nejdriv jsem si rikala, ze to asi neni ono, ale ono jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:14
@JaneDoe píše:
posílám jen telegramem a za poplatek :kytka:

Telegramy byly zrušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
5.6.15 21:15
@jana ja2611 píše:
Telegramy byly zrušené.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.6.15 21:18
@jana ja2611 píše:
Telegramy byly zrušené.

jako opravdu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:18
@bertík28 píše:
Ahoj holky. Je tu nekdo kdo ma vidiny- vi co se stane. Mela jsem to v 15 letech a potlacila to. Kartarka mi rekla, ze se mi to vrati po detech a je to tu. Da se s tim naucit zit? Zatim mam jenom vidiny tak pul hodinky predem a v rodine.

A zkoušelas s tím nějak pracovat? Jenom Ti to překáží nebo by to mohlo třeba Tobě nebo někomu z Tvého okolí nějak pomoci? Můžeš něco nějak podvědomě ovlivňovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:19
@Tom-Jerry píše:

Ano. Před pár lety, protože je skoro nikdo už neposílal a poště se to dlouho rozhodně nevyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.6.15 21:21
@jana ja2611 píše:
Ano. Před pár lety, protože je skoro nikdo už neposílal a poště se to dlouho rozhodně nevyplatilo.

tak to ani nevím, pamatuji si telegramy jako holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
5.6.15 21:22
@jana ja2611 píše:
A zkoušelas s tím nějak pracovat? Jenom Ti to překáží nebo by to mohlo třeba Tobě nebo někomu z Tvého okolí nějak pomoci? Můžeš něco nějak podvědomě ovlivňovat?

Spis to je tak, ze by to mohlo i pomoci. Je to jakysi zablesk a pak nic. Ted na tom zkusim pracovat a uvidim. Zatim mi to neprekazi, ale je to takove divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:22
@Tom-Jerry píše:

Přesně od 1. 4. 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:24
@bertík28 píše:
Spis to je tak, ze by to mohlo i pomoci. Je to jakysi zablesk a pak nic. Ted na tom zkusim pracovat a uvidim. Zatim mi to neprekazi, ale je to takove divne.

Třeba bys našla někoho, kdo by Ti mohl pomoci, aby Ti nepřipadalo divné a hlavně aby to mohlo nějak pomáhat. A aby Ti to ani nadále nepřekáželo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.6.15 21:27
@jana ja2611 píše:
Telegramy byly zrušené.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
5.6.15 21:31
@jana ja2611 píše:
Přesně od 1. 4. 2010.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
5.6.15 21:40

@suricata Taky mívám deja vu poměrně často a vždy mám zvláštní pocit, co to jako mělo být. Díky za odkaz, je to zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
5.6.15 21:40

Já mivam dost často deja vu, dokonce několikrát odehranou tu samou situaci. Několikrát se mi také stalo, ze to, co vidím ve snu, se stane před den. Takový divny příklad, ze se mi ve 12ti zdálo, ze dostanu menstruaci, a opravdu jsem ji dostala poprvé :mrgreen: :P Nejhorší ale, ze jsem si i přes varování nevzala vložku, a mela jsem světle kalhoty :oops: :mrgreen:

Příspěvek upraven 05.06.15 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:41
@sebaanez píše:
Já mivam dost často deja vu, dokonce několikrát odehranou tu samou situaci. Několikrát se mi také stalo, ze to, co vidím ve snj, se stane před den. Takový divny příklad, ze se mi ve 12ti zdálo, ze dostanu menstruaci, a opravdu jsem ji dostala poprvé :mrgreen: :P Nejhorší ale, ze jsem si i přes varování nevzala vložku, a mela jsem světle kalhoty :oops: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová