Vím, co se stane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
5.6.15 21:43

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.6.15 21:53
@JaneDoe píše:
Jo já vím jaké čísla padnou vždy ve sportce, ale je mi to blbé obrat Sazku o ty milióny :(

tak ja sazku klidne oberu, tak nam ty cisla napis  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.6.15 21:55

Ahoj,
nejsem cvok, ani nemám epilepsii. Někdy se mi stane, že se mi v noci zdá sen. To není divné,, to se stává kdekomu, že. :P :mrgreen: Ale po probuzení vím, že se to stane.
Poslední příklad cca 2 roky starý: Zdálo se mi, že kolegyně z práce se bude zaučovat na jiném stroji. Po probuzení jsem věděla, že to přijde, jen jsem nevěděla kdy. Řekla jsem to kolegyni. Tvrdila mi, že to není možné, když ještě není pořádně zaučená na tom stroji, kde momentálně je. A? Do týdne se vyplnilo, co se mi zdálo.

Párkrát se mi to stalo, když jsem byla mladší. Ještě před dětmi. Prostě se mi něco zdá a já vím, že se to vyplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:57
@jirabobes píše:
Ahoj,
nejsem cvok, ani nemám epilepsii. Někdy se mi stane, že se mi v noci zdá sen. To není divné,, to se stává kdekomu, že. :P :mrgreen: Ale po probuzení vím, že se to stane.
Poslední příklad cca 2 roky starý: Zdálo se mi, že kolegyně z práce se bude zaučovat na jiném stroji. Po probuzení jsem věděla, že to přijde, jen jsem nevěděla kdy. Řekla jsem to kolegyni. Tvrdila mi, že to není možné, když ještě není pořádně zaučená na tom stroji, kde momentálně je. A? Do týdne se vyplnilo, co se mi zdálo.Párkrát se mi to stalo, když jsem byla mladší. Ještě před dětmi. Prostě se mi něco zdá a já vím, že se to vyplní.

Nezdálo se Ti někdy třeba že padne prezident a vláda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.6.15 21:58
@jana ja2611 píše:
Nezdálo se Ti někdy třeba že padne prezident a vláda?

Ne, ale až bude, dám to tu vědět. ;)
Naštěstí v mých snech ani nikdo neumírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 21:59
@jirabobes píše:
Ne, ale až bude, dám to tu vědět. ;)
Naštěstí v mých snech ani nikdo neumírá.
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
5.6.15 22:08

Situace deja vu mám taky..vždycky mě napadne,,tohle už jsem přece prožila,,mám z toho takový divný pocit..Kdybych aspoň věděla, kdy to přijde, abych mohla třeba udělat něco jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.6.15 22:08
@bertík28 píše:
Ahoj holky. Je tu nekdo kdo ma vidiny- vi co se stane. Mela jsem to v 15 letech a potlacila to. Kartarka mi rekla, ze se mi to vrati po detech a je to tu. Da se s tim naucit zit? Zatim mam jenom vidiny tak pul hodinky predem a v rodine.

Jo, tenhle fenomén znám. No nic, člověk se musí naučit s tím žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.6.15 22:11
@jana ja2611 píše:
Ano. Před pár lety, protože je skoro nikdo už neposílal a poště se to dlouho rozhodně nevyplatilo.

Poslední telegram byl myslím odeslán v srpnu 2001. Teda pokud jsem se nepřeslechl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.6.15 22:11

Zajímavé. Jako mladé holce se mi taky stávalo déja-vu, kdy jsem přišla poprvé na nějaké místo a měla jsem pocit, že už jsem tam někdy rozhodně byla… Nebo i situace, kdy jsem s někým mluvila a v tu chvíli mi blesklo, co v zápětí řekne. Teď jsem si uvědomila, že už se mi to strašně dlouho nestalo.
Zakladatelko tohle by šlo využít ve váš prospěch, pracuj na tom. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 22:12
@Jura007 píše:
Poslední telegram byl myslím odeslán v srpnu 2001. Teda pokud jsem se nepřeslechl…

Bohužel to ses přeslechl. Já to vím zcela přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
5.6.15 22:14
@Jura007 píše:

Fakt rok 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.6.15 22:14
@Krrysa píše:
@verulicek taky jsem mívala hodně a teď už dlouho nic.. prej se to stává hlavně inteligemtním lidem, tak to připisuju tomu, že už jsem dlouho domaa mám iq houpacího koně :))) :mrgreen:

Konečně pořádný vysvětlení. Taky jsem o svoje deja vu už přišla :mrgreen: Ale po pravdě mi to nevadí, fakt to není příjemný :think:

• Citovat
  • Upravit
933
5.6.15 22:16
@Jura007 píše:

31. 3. 2010 všichni pořád chtěli posílat telegramy, jako v poslední možný den, vůbec jsem nepochopila proč. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
5.6.15 22:17
@suricata píše:
@Krrysa někde jsem četla, že to souvisí s epilepsií, zkusím pohledat článekEdit http://www.veda.muni.cz/…je-prolomeno#…

Deja-vu, zároveň s krátkým časovým úsekem do budoucnosti, mám od mládí, doteď, pořád vlastně. Má to i jedno z mých dětí, to, které je mi nejpodobnější. Mluví o tom, co dostal rozum, stylem: mi se to už zdálo, a věděl jsem, co se stane potom.
Muž říká, že máme vadný mozky, četl totiž asi podobný článek.
Já bych tomu i věřila, že to má nějakou fyzickou příčinu. Ale nic z toho, co je kde psáno, nevysvětluje fakt, že vidíme i to, co se stane v následující chvíli.
Příklad, kupovali jsme dům, vejdeme do dveří a v tu chvíli vím, že tenhle dům znám, jaká bude nahoře malba a že na chodbě jsou zazděný dveře. Malba byla vidět hned a na zazděné dveře jsme narazili, když jsme dělali vstup do zahrady.

Nijak mě to neděsí, nevadí, jsem na to zvyklá. Nikdy to ale není nic důležitého, ani čísla do sportky, ani varování před nepříjemnou událostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová