Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka píše:
tak ja sazku klidne oberu, tak nam ty cisla napis
No, napíše je sem a budeme rády, když vyhrajeme jednu korunu a nebudeme muset ještě doplácet ![]()
@Genovesa píše:
Zajímavé. Jako mladé holce se mi taky stávalo déja-vu, kdy jsem přišla poprvé na nějaké místo a měla jsem pocit, že už jsem tam někdy rozhodně byla… Nebo i situace, kdy jsem s někým mluvila a v tu chvíli mi blesklo, co v zápětí řekne. Teď jsem si uvědomila, že už se mi to strašně dlouho nestalo.
Zakladatelko tohle by šlo využít ve váš prospěch, pracuj na tom.
A já jsem z toho vždycky byla potom mimo. Jakože jsem nad tím furt přemýšlela, že je něco špatně, že tohle už bylo, tak co se to stalo.. No a pak jsem už nevnímala, co se děje dál. Přitom později už jsem věděla, že se mi to stává a je to teda „normální“, ale vykolejit jsem se tím nechala vždycky ![]()
Ja mivam sny, ktere mi napovi, ze se neco stane. Vetsinou je to na ten den, kdy se to stane. Vzdy se to ale tyka me nebo me rodiny. A poznam to, ze to je ten z tech snu, ktery se vyplni podle toho, ze si ho pamatuji do detailu a mam od rana blby pocit…nemuzu ten sen dostat z hlavy. Nemam je ale casto. Za poslednich cca 7 let byly asi 4 sny. Vzdy jsem je stihla rict tomu, koho se to tykalo, ale presto se castecne nebo uplne staly.
Zacalo to tim, ze me v praci povysi na manazerskou pozici. Pak to bylo, ze bude mit meho manzela auto bouracku a bude nabourany predek i zadek - jeste ten den mel manzel bouracku. Auto za nim to neubrzdilo a hodilo ho na auto pred nim. Pak se mi zdalo o brachovi, ktery sel s kamarady na nejaky padak a ten s nimi spadl - probudila jsem se ubrecena. Kdyz jsem mu psala, tak byli v chorvatsku a chteli jit na takovy ten balon, co tahne lod. Kdyz si precetl tu zpravu, tak to zrusili a pujcili si skutry. Blbci, vybourali se na nich. Pritom jsem mu psala, at na nic neleze
.
Muj muz to ted uz nechce slyset, jenze ja to musim rict nebo bych si pripadala jak cvok. Navic bych si neodpustila, kdyby se nekomu neco stalo. ![]()
No, mozna cvok jsem ![]()
@Majaha píše:
Kez by se mi zdaly ty cisla
Stačilo by, kdyby se mi zdálo, že vyhraju.
@jana ja2611 joooo
to mozna jo…myslim, ze takovy jsem jeste teda nemela ![]()
Beru to tak, ze mam nejakeho andela strazneho, ktery me varuje, kdyz je to opravdu dulezite…a vubec bych se na nej nezlobila, kdyby me poradil at si vsadim, protoze to vyjde
…no asi to nepotrebujeme ![]()
Me se to stalo v puberte- mela jsem sen, ktery se o par dni az tydnu do detailu vyplnil…moje mamka ma dodnes to, ze kdyz se ji zda o detech nekdo v rodine onemocni, kdyz ji svedi prava dlan tak prijde navsteva, kdyz leva jde o penize/vetsinou, ze nejake dostane/…
@liky Ted jsi mi připomněla sen, který se mi zdával, když jsem byla dítě a následně zemřel dědeček. To samé s babičkou a mým tátou… Topím se v nějaké nádrži s kalnou a páchnoucí vodou, kde kolem mě plavou černé pytle s mrtvolami. Vybavuji si, jak jsem se jako malá strašně bála usnout, protože to bylo několik nocí po sobě, pak děda zemřel a sen se již neopakoval. Když táta dostal infarkt myokardu, tak se mi předtím zdál jen jednou, taťka se z toho dostal, ale po probuzení mi došlo, že ten sen znám a pamatuji si, jak mi bylo špatně… Když se mi zdál o x let později vícekrát po sobě, tak se bohužel ze zdravotních problémů už nevyhrabal ![]()
Me se zdava o cislech…v noci se vzdy vzbudim a opakuji si je s tim, ze do rana si to zapamatuju…no a rano nevim nic…zdava se mi to tak 1× rocne. Budu si muset vzit k posteli tuzku a papir
@poiuz píše:
@liky Ted jsi mi připomněla sen, který se mi zdával, když jsem byla dítě a následně zemřel dědeček. To samé s babičkou a mým tátou… Topím se v nějaké nádrži s kalnou a páchnoucí vodou, kde kolem mě plavou černé pytle s mrtvolami. Vybavuji si, jak jsem se jako malá strašně bála usnout, protože to bylo několik nocí po sobě, pak děda zemřel a sen se již neopakoval. Když táta dostal infarkt myokardu, tak se mi předtím zdál jen jednou, taťka se z toho dostal, ale po probuzení mi došlo, že ten sen znám a pamatuji si, jak mi bylo špatně… Když se mi zdál o x let později vícekrát po sobě, tak se bohužel ze zdravotních problémů už nevyhrabal
kalná voda ve snech znamená všeobecně zlo, mám to také tak…navíc, když mi tiká levé oko, tak se něco zlého stane (pokaždé) a když pravé, tak se stane něco dobrého
Ja mivam občas deja- vu a mamce se něco zda a o par tydnu později se to přesně stane
Deja vu mívám taky, už od dětství. Většinou ale o nic nejde, buď jsem na nějakém místě které mi je najednou strašně povědomé nebo se s někým bavím a vím, že tohle už se mi taky stalo.
Ale co se mi už několikrát stalo a někdy mě to i trochu vyděsilo. Buď někde jsem, něco dělám na situaci nezáleží a najednou mi probleskne hlavou myšlenka, že se něco stane. Přijde to z ničeho nic, prostě mi to najednou „vleze“ do hlavy. Někdy to jsou banality někdy něco horšího. A stává se mi to vždycky pár dní po sobě, takové nějaké období a pak dlouho nic
Už se mi to ale dlouho nestalo.
Mě se takové vnímání rozvinulo po 40, pracuju jako numerolog a kartářka, takže to využiju.
A jsem přesvědčená o tom, že pokud někdo takovej dát má, tak by měl jít do esoteriky a uplatnit ho ku prospěchu všem.