Vím, co se stane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
10.8.15 21:26

Ja jednou mela flashback, a to byl teda narez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
11.8.15 10:51

Já mívám představy o přítomnosti, pokud se to tak dá nazvat. Jednou za pár let. Nejvíc si pamatuju, když byl hokej Nagano. Zbožňovala jsem Haška. Představovala jsem si, že má dceru a syna a manželka, že se jmenuje Alena. A opravdu jsem po pár týdnech o něm četla článek a s tou rodinou to tak bylo. Občas mám předtuchy, ale musí mě to napadnout, nesmím si to vymýšlet účelově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
27.6.23 15:33

Měla jsem tísnivý pocit, že se něco neblahého děje. Umocňoval se, když jsem byla v kontaktu s prostřední dcerou. Začal mě bolet žaludek a šílený strach. Nevěděla jsem proč. A skutečně se něco zlého stalo. Takže, když mě rozbolela nedávno hlava, což se mi prostě normálně neděje, hned jsem telefonovala dětem a vnoučatům, zda-li jsou v pořádku a vnučka právě utrpěla úraz. Tak nevím, co si mám o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
27.6.23 15:36
@babanci píše:
Měla jsem tísnivý pocit, že se něco neblahého děje. Umocňoval se, když jsem byla v kontaktu s prostřední dcerou. Začal mě bolet žaludek a šílený strach. Nevěděla jsem proč. A skutečně se něco zlého stalo. Takže, když mě rozbolela nedávno hlava, což se mi prostě normálně neděje, hned jsem telefonovala dětem a vnoučatům, zda-li jsou v pořádku a vnučka právě utrpěla úraz. Tak nevím, co si mám o tom myslet.

mě z toho zamrazilo, ať se vnučka rychle a bez následků uzdraví,
tenhle „dar“ předtuchy je děsivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
27.6.23 15:42

@stinga Už se lepší. Je to opravdu hnusné, kdyby aspoň člověk věděl a mohl zasáhnout. Asi to není ojedinělé. Můj zet měl ošklivý sen o svém tatínkovi, že se mu něco zlého stane a o víkendu se dozvěděl, že má táta vážnou nemoc. Co taky pozoruju, že většinu věcí tzv. zakřiknu. V okamžiku, kdy řeknu, to už se dlouho nestalo…tak se to stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
27.6.23 16:04

Já Ti věřím. Musí to být super. Já občas vím, co někdo chce říct a jednou, v 10 letech se mi zdálo, že si budeme ve škole házet míčem o zeď, a házeli jsme si opravdu o zeď. Až na to, že jsme to dělali skoro každý den o přestávce. :D Takovým tím lehkým pěnovým.

Jo, a ve 4 letech jsem byla v ozdravovně ve Zlatých Horách a zase jsme jednou čekali v šatně až půjdeme ven. A naproti mně seděl cikán a já si v tu chvíli „vzpomněla“, že se známe ze školy a viděla jsem chodbu základky. Vůbec mi nepřišlo divné, že vidím budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10617
27.6.23 16:09
@Dana066 píše:
Já Ti věřím. Musí to být super. Já občas vím, co někdo chce říct a jednou, v 10 letech se mi zdálo, že si budeme ve škole házet míčem o zeď, a házeli jsme si opravdu o zeď. Až na to, že jsme to dělali skoro každý den o přestávce. :D Takovým tím lehkým pěnovým.Jo, a ve 4 letech jsem byla v ozdravovně ve Zlatých Horách a zase jsme jednou čekali v šatně až půjdeme ven. A naproti mně seděl cikán a já si v tu chvíli „vzpomněla“, že se známe ze školy a viděla jsem chodbu základky. Vůbec mi nepřišlo divné, že vidím budoucnost.

Cože? Asi jsem to nějak nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
27.6.23 16:19
@Dana066 píše:
Já Ti věřím. Musí to být super. Já občas vím, co někdo chce říct a jednou, v 10 letech se mi zdálo, že si budeme ve škole házet míčem o zeď, a házeli jsme si opravdu o zeď. Až na to, že jsme to dělali skoro každý den o přestávce. :D Takovým tím lehkým pěnovým.Jo, a ve 4 letech jsem byla v ozdravovně ve Zlatých Horách a zase jsme jednou čekali v šatně až půjdeme ven. A naproti mně seděl cikán a já si v tu chvíli „vzpomněla“, že se známe ze školy a viděla jsem chodbu základky. Vůbec mi nepřišlo divné, že vidím budoucnost.

Taky si asi sedím na vedení, s tím klukem to chápu, ale s tím míčem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
27.6.23 17:04

Prostě se mi zdálo o věci, kterou jsme hráli často, takže to nejspíš nebyl prorocký sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová