Znám adresu biologického otce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulinaaa
25.9.14 13:36

Aha, a co se poptat sousedů? Jestli to nemáš nějak daleko. Každopádně ten doporučený dopis je dobrý nápad :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.14 13:40

@Kili22 no asi to teda vidim na ten dopis, nez tam jezdit a investovat penize na cestu a jete treba byt zklamana, proste mu dat sanci, jestli tenkrat ten zajem mel, tak aby vedel ze o nem vim. akorad ten dopis poslat primo jemu ne nejak doporucene, ten by mohla vyzvednout i jeho manzelka treba a nikdy mu ho nedat, a jeste mi kamaradka radila, na obalku napsat spatecni adresu, ne svoji, ale nejakou vymyslenou, aby nevedel kde bydlim, preci jenom nevim, kdo to je, alkoholik, nebo buhvikdo, nevim jestli je normalni, takze adresu si vymyslet a do dopisu napst muj mail a telofonni cislo. A hlavne teda doufam ze se to nikdy nedozvi nasi, snad ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.14 13:41

@e-lili tak to je taky dobry teda jak lezl pod tima zaclonama

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.14 13:43

@lulinaaa je to asi 50km, to uz bych rovnou mohla zazvonit tam, nez tam jet a ptat se sousedu, je to na vesnici. Takze opravdu jak jste mi tu vsichni radily asi pujdu do toho dopisu.

• Citovat
  • Upravit
Kili22
25.9.14 13:48
@Anonymní píše:
@Kili22 no asi to teda vidim na ten dopis, nez tam jezdit a investovat penize na cestu a jete treba byt zklamana, proste mu dat sanci, jestli tenkrat ten zajem mel, tak aby vedel ze o nem vim. akorad ten dopis poslat primo jemu ne nejak doporucene, ten by mohla vyzvednout i jeho manzelka treba a nikdy mu ho nedat, a jeste mi kamaradka radila, na obalku napsat spatecni adresu, ne svoji, ale nejakou vymyslenou, aby nevedel kde bydlim, preci jenom nevim, kdo to je, alkoholik, nebo buhvikdo, nevim jestli je normalni, takze adresu si vymyslet a do dopisu napst muj mail a telofonni cislo. A hlavne teda doufam ze se to nikdy nedozvi nasi, snad ne

Nevím jestli pomůže doporučený dopis. U nás třeba pošťačka dá doporučený dopis pro manžela do mých rukou, nechá mě to převzít. Takže ani to není 100% jistota že se dostane jen do jeho rukou. Co se trochu poptat na něj jaký je a až pak mu napsat. Máš pravdu, může mít třeba dluhy nebo pít a pak by se na tebe mohl pověsit( ta horší varianta).

• Citovat
  • Upravit
33916
25.9.14 13:49
@Anonymní píše:
Dobry den, nedavno jsem zakladala diskusi, ze hledam sveho biologickeho otce. Nahodou se mi podarilo najit adresu, kde se zrdzuje. Jenomze ted jsem dostala nejak strach A ted nevim co dal, mam zkusis zajet na tu adresu, nebo mu zkusit napsat dopis a cekat jestli se ozve on sam? Jde totiz o to ze jsem cely zivot mela zafixovano, ze je to spatny clovek, nemel zajem atd. Jenomze jsem nasla nejakou fotku, kde jsme spolu a tulime se tam k sobe a z jenoho zrdoje jsem se dozvedela, ze me rad mel a mel i zajem, jenomze se pak s mamou rozvedly a ta mu neumoznila se mnou styk. Jenomze ja uz tatu mam ktery me od malicka vychova a ten je super, takze se bojim aby se to nejak nedozvedel, aby ho to nemrzelo.co byste delaly na mem miste? Nechat to byt? nebo se pokusit o kontakt a zjistit kdo to je komu jsem podobna?

nezjištíš dokud se nezeptáš jeho samotného ;) třeba má stejné obavy jako Ty a ten první krok je na tobě. Jak to dopadne nikdy neřeš předem, protože do toho druhého nevidíš a zkrátka je lepší se kousnout a udělat pár kompromisů než si to pak vyčítat celý život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.14 14:10

@Kili22 to me prave taky napadlo, musel by to byt dopis primo do rukou adresovaneho to taky jde, a to dostane primo on na obcanku, akorad nevim jak s tou adresou, kdyz tam uvedu nejakou vymyslenou, tak kdyz si ho nevyzvedne, nebude se mit dopis kam vratit, ale budu to moc aspon sledovat prez sledovani zasilek zda ho obdrzel nebo ne. svoji adresu tam fakt nechci psat kdyz nevim kdo to je, aby mi tu pak nezvonil treba, podle toho baraku kde zije, to moc ruzove nevypada.

• Citovat
  • Upravit
1486
25.9.14 14:51

Ahoj, tvoje téma mě donutilo se registrovat. Ja dnes svemu bio otci poslala mail. Je mi 26, odesel kdyz jsem byla miminko, za pani, se kterou cekal taky dceru. S tou dcerou, i jeji sestrou, jsem poslednich 14 dnu v kontaktu… pres FB a vcera jsme se i sesly. A dneska jsem sebrala odvahu a kontaktovala ho. Mam to stejne jako ty, rozhodne nechci navazovat nejake rodinne vztahy, jen mi prijde, ze asi hledam trochu sve koreny. Mam skoro dvouleteho syna a nejak me to od tehotenstvi zajimalo… pry jsem mu podobna a muj syn je cely on. Mam od dvou let perfektniho tatu, uplnou rodinu, brachu… jejich rodinu jim nabouravat nechci, ale zase me to zajima. A dokonce jsem zjistila, ze to nebylo az tak, ze by o mne uplne ztratil zajem, ale moje mamka, a predevsim babicka, to zatrhly. No, jsem zvedava, jestli prijde nejaka reakce.

Ta jeho dcera mi vcera dokonce rekla, ze kdyz po mne ona zacala patrat, on za ni prisel a dal ji muj mail - takze me asi trochu sledoval… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.14 15:04

@quickyq tak to koukam, ze mame opravdu hodne podobne, on totiz taky odesel vlastne s jinou protoze s ni cekal dite, dceru. Koukam jaka je tam podobnost.Ja mam taky dvouletou holcicku, a taky me to diky tomu mozna bere ted vic.No to jsem zvedava co ti napise, to dej vedet. a jak jsi je nasla ty? prez facebook? a vi o tom tvoje rodina, nebo sis to nechala pro sebe? Mas dobry ze mas ten mail, odkud ho ma on? Taky by pro me bylo lepsi sehnat spis mail nez adresu, a posilat tam dopis, prez ten mail by to bylo mnohem jednodussi.

• Citovat
  • Upravit
1486
25.9.14 15:13
@Anonymní píše:
@quickyq tak to koukam, ze mame opravdu hodne podobne, on totiz taky odesel vlastne s jinou protoze s ni cekal dite, dceru. Koukam jaka je tam podobnost.Ja mam taky dvouletou holcicku, a taky me to diky tomu mozna bere ted vic.No to jsem zvedava co ti napise, to dej vedet. a jak jsi je nasla ty? prez facebook? a vi o tom tvoje rodina, nebo sis to nechala pro sebe? Mas dobry ze mas ten mail, odkud ho ma on? Taky by pro me bylo lepsi sehnat spis mail nez adresu, a posilat tam dopis, prez ten mail by to bylo mnohem jednodussi.

U nás to bylo tak, že já o něm vím docela hodně… na google je v pohodě dohledatelný - podniká. A já taky - kvůli studiu a práci, najde si mě kdokoli, pokud ví, koho má hledat, což věděl. Před pár lety mě poprvé kontaktovala jeho starší dcera, to jsem ale nedala a docela ošklivě jí odpověděla, tak to nechala být. A před nedávnou dobou jsem se jí ozvala já - na FB. Koukala jsem na její profil často, a pak jsem jednou měla slabší chvilku a odeslala jí žádost o přátelství a psaly si. Včera se poprvé viděly - a popovídaly si naprosto otevřeně. Já z toho byla nervózní, ale nakonec jsme kecaly tři hodiny! A je mi strašně pobodná - fyzicky, ale i povahově. Prý je to po něm. A můj syn je jeho kopie…

Naši o tom nevědí, asi jim to nějak budu muset říct. Ale nevím jak, po svatbě mám dvě příjmení - manželovo, i mého tatínka, co si mě osvojil a vychoval. A nechci na těchto rodinných vztazích cokoli měnit. Ale zajímá mě vlastně, kdo jsem… ta druhá genetická půlka, protože jsem po něm hodně. Mamce to určitě nějak řeknu, ví to moje babička, že jsem s těma holkama v kontaktu. Ale taťkovi asi ne, tomu by to ublížilo, a to fakt nechci. On je moje rodina. Možná časem mu to povím, a dodám, že to fakt nic nemění. Zajímat jsem se začala nejvíc v těhotenství kvůli genetice… (před tím jsem dvakrát potratila, jednou ve vyšším stupni)

Sama jsem zvědavá jestli vůbec odepíše, a pokud ano, tak co. Zvolila jsem mail, protože mi to přijde jednodušší - pro mě i pro něj, má čas všechno promyslet, napsat, co chce, případně to smazat a napsat něco jiného… asi taky bude potřebovat trochu prostor. A nebo se neozve vůbec, může se stát a za zlé mu to mít nebudu. Já vlastně vůbec necítím negativní emoce - je to slušný, prý hodný a milý člověk, ve styku zabránila hlavně moje babička, která je rázná a úplně ji vidím. Mamka i on byli tenkrát mladí (20-21) a on se zamiloval jinde, zplodil dítě, tu paní si pak vzal a jsou spolu dodnes, mají i druhou dceru. To se prostě stává… a já měla dětství nádherné. Ale krev je krev, tak se to trochu ozývá, že chci poznat tu svou „nepoznanou“ část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BilaLilie
18.2.16 15:43

:srdce: jak to nakonec dopadlo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová