Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky zajímalo by mě kolik je tu maminek na emiminu s dredy? Jak dlouho je máte a jak se s nimi cítíte jako maminky?
Tedy dredy osobně nemám, ale moc se mi takové maminky i tátové líbí, alternativci tohoto typu s kočárkem jsou mi sympatičtí. Mají šmrnc( rozhodně víc než umolousané neupravené ženské s mastnými vlasy )
Dredy nemam ale znam spoustu maminek s dredama a vypadaji s nimi dobre
jestli mas insta, zadej si nicky_teuf…
Take nemam dredy, ale je napsano vyse, take se mi libi, pripadaji mi takove free
![]()
@Burj Chalifa píše:
Tedy dredy osobně nemám, ale moc se mi takové maminky i tátové líbí, alternativci tohoto typu s kočárkem jsou mi sympatičtí. Mají šmrnc( rozhodně víc než umolousané neupravené ženské s mastnými vlasy )
Tak teď jsem zvědavá kolik lidí bude reagovat že v dredách se rodí vši ![]()
@Katka.U píše:
Take nemam dredy, ale je napsano vyse, take se mi libi, pripadaji mi takove free![]()
Mám je za pohodové rodiče, žádné supermatky, co to moc žerou.
Já mám hodně jemný vlasy, stačí si je pořádně mnout při mytí a pak je nerozčesat a mám přírodní dredy raz dva ![]()
Tyhle lidi potkávám na různých akcích, hudebních festivalech, kolikrát i s dětma a je z toho vždycky taková pohodová směsice lidí.
Sem tam vidím maminku s dredama a musím říct, že to je kus od kusu - jako ostatní nedredaté matky. Některé jsou od pohledu sympatické, dítě k nim sedí a jsou i takové, které vypadají, že ani dítě neuživí, hlavně aby měli na chlast a drogy… Vlasama to opravdu není ![]()
Dredy sem měla ještě za mlada, pak sem se zamilovala do rasta copánků, jenže po prvním mám půlku vlasů a už se děsím jak dopadnu po druhém, ale přemýšlím o pseudodredech, myslím, že je to na jednu stranu k dítěti pohodlné, narozdíl od vrabčáka, s kterým člověk musí bojovat, aby mohl vůbec vylézt ven nebo naopak věčný culík
,protože když má člověk náročný dítě tak vážně víc nestihne
![]()
Mam jen pseudodredy (na klasicke je mi lito mych vlasu
), jinak dredy se mi moc libi, jsou-li ovsem pekne udrzovane ![]()
Když jsou ty dredy pěkný, tak se mi to líbí, ALE
@Burj Chalifa píše:
Mám je za pohodové rodiče, žádné supermatky, co to moc žerou.
tomto by se dalo diskutovat
Ale já jdu spát takže nebudu ![]()
@belik píše:
Dredy sem měla ještě za mlada, pak sem se zamilovala do rasta copánků, jenže po prvním mám půlku vlasů a už se děsím jak dopadnu po druhém, ale přemýšlím o pseudodredech, myslím, že je to na jednu stranu k dítěti pohodlné, narozdíl od vrabčáka, s kterým člověk musí bojovat, aby mohl vůbec vylézt ven nebo naopak věčný culík,protože když má člověk náročný dítě tak vážně víc nestihne
![]()
padání vlasů je přirozené není to copánky, kdysi hooodně dávno o tom mluvila Lucka Zedníčková, kadeřnice ji to vysvětlila, že každý den každému vypadne nějaký počet vlasů a tím, že jsou spletené, tak jsou vlastně vypadané, ale spletené. Tak, jak se rozpletou, tak je pak vypadlá hromada.
@Anulka ona to myslela, že po prvním dítěti má půlku vlasů a děsí se toho, kolik bude mít vlasů po druhým dítěti ![]()
A k tématu: Je mi jedno, co má kdo na hlavě, ale jak na mě působí celkově chováním, upraveností a tak. Ale zatím sem viděla jen jedny dredy, co se mi líbily, měla je kamarádka a opravdu pečlivě je udržovala, tak vypadaly hezky, ale často vídám ne zrovna hezký dredy ![]()
@Anulka jo já to myslela po dítěti, asi sem to špatně napsala ![]()
A co vlastně jsou ty pseudodredy? Snad mě neodsoudíte za neznalost ![]()