Dredaté maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
23.9.14 21:16
@Petule030 píše:
A co vlastně jsou ty pseudodredy? Snad mě neodsoudíte za neznalost :oops:

Pseudodredy jsou umělé dredy z kanekalonu přidělané na tvé vlasy prostě je jednoduše sundáš a máš opět svoje vlasy je to něco jako copánky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 20:22

Ahoj dámy oživuji diskuzi a chtěla bych se zeptat… uz jsem se hodne naexperimentovala s vlasama, mela sem rasta copanky, i pseuda blond, cerne i cervene, kratke i dlouhe…divim se ze vlastne porad jeste nejake vlasy mam…ted co mam malou ale bojuju s tim ze mi vlasky pomerne dost padaji a to i presto ze sem na to nikdy netrpela, navic jsou nepoddajne a rozlitane…poradne nevim co s tim, zvazuju proto radikalni krok dredy prodlouzene kanekalonem popripade docasne fake dredy…samozrejme odborne provedene… vyjde to na celkem slusne penize, kdyz si to propocitam odpovida to bezne navsteve u kadernice kazdy mesic vc barveni a strihani.. problem je jen jeden a to muj muz… nema k tomu jaksi vypestovany vztah a na muj navrh ze si to necham udelat jen potutelne zabrucel a kloudne mi nic nerekl, evidentne je proti.. co byste delaly vy? sly do toho pro sve vlastni pohodli a klid nebo radeji „stahly ocas“ v ramci rodinneho stesti? diky za nazory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
15.2.15 20:35

@tlucis no já bych se bála, že mi na hlavě nic nezbyde. Nevím, ale jestli padají a ty je zadredíš, popř. ještě zatížíš kořínky tím prodloužením, nemyslím, že to bude ok. Navíc dredy vypadají dobře na lidech co mají moře vlasů, když jich má někdo pomálu je pak jak oškubaný kuře :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
15.2.15 20:36

@tlucis ja bych stáhla ocas, ale to dělám u manžela skoro cely život a to jsem proste ja :nevim: Tvé pohodlí je, ale samozřejmě též důležité! Zkusila bych si s mužem jeste promluvit…přijít za nim a říct, ze je to pro tebe důležitý krok… Ze by jsi rada byla spokojena ty, ale přitom i aby byl on :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.15 20:37

@tlucis Rozhodnutí je jen na tobě. Ale
- Ne každému dredy sluší.
- Pokud nemáš moc vlasů, tak to nevypadá dobře. Znala jsem jednu holčinu, která neměla moc vlasů a chuděra s dredami vypadala děsně. Kolem dredu velký kus pleše a samotných dredů měla na té hlavě málo. :?
Ale rozhodnutí je fakt jen na tobě. Třeba si muž zvykne. :nevim: A třeba ti to bude seknout a budete oba spokojení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.2.15 20:43

Ahoj, jsme na tom stejně. Já chci také dredy a přítel (vlastně nikdo) s tím nesouhlasí. Ale já si je stějně nechám udělat a vůbec mě nezajímá co si budou lidi myslet o dredatý mámě :mrgreen: @tlucis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.15 20:53

@tlucis pokud ti vlasy dost padaji, tak bych do dredu (ani pseudo) nesla, je to zatez pro vlasy a muzes to jen zhorsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:02

No takhle ja mam vlasy mrte husty prave a to ze mi padaj je asi proto ze je mam vecne stazeny do culiku v ramci uspory casu atd…to mi rekla i kadernice, kazdy mesic chodim na strihani a prostrihani pac mam tech vlasu fakt moc.. ssm to predtim blbe napsala…o vlasy tedy nemam nouzi spis hledam reseni jak se nima moc nezabyvat a dredy jsou mi blizke… jen manzel je brucoun a potichu protestuje…a co se tyka finalniho vzhledu s pseudama i rastama mi to pomerne seklo tak si myslim ze dredy by nemely byt takovy rozdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:04

@ChDoll ja prave taky moc chci, i penize bych na to vyclenila ale manza mi dela starosti no…abych ro pak nemela na taliri atd… ikdyz on zase investoval do svych zajmu no… a taky sem to tolerovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
15.2.15 21:09

@tlucis ja jsem dredy driv mela. jak tady nekdo psal - ze s ridkyma vlasama to vypada osklive - neni pravda. Taky nemam bohatou kstici, staci udelat tenci drediky, a vypada to paradne. Jinak ty pises, ze mas vlasy huste. Byt tebou urcite do toho jdu. Je to paráda. Vlasy ti nebudou padat - budou drzet v dredech, nemas s vlasama zadny starosti a navic to vypada skvele. Ja jsem si je teda pletla sama, tak jsem si je udelala jaky jsem chtela a navic zdarma :) Ale urcite to za to stojí!! :pankac: Pak jsem je ostříhala na popud tehdejšího přítele a ničeho snad nelituju víc… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.2.15 21:14

Mam opacny problem, pritel by moc chtel na me videt rasa copanky. Ja to moc ale nechci. Mam malo vlasu, jsou slabe, takze pochopitelne s tema copankama mi to slusi mnohem vic. S nimi vypadam uplne jinak a jemu se libim vic. Mela jsem to jiz 2× a mam pocit, ze na moji hlavu je to prilis velka zatez, po nekolika mesicich mi uz ta hlava i smrdela. Navic mi prislo, ze se moje vlasy z toho jeste dlouho vzpamatovavaly. Ale chapu, ze se mu to libi, no. Jenze nosit to budu ja.

• Citovat
  • Upravit
356
15.2.15 21:16

@quinty no ja mam jen starost s tím zahičkováním po nejakem case… to nevim jak se dela…jinak srm rozhodnuta tak na 60%…este nejak usadit muze… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:17

@Mango_Lassi rastiky jsou moc fajn…zalezi ale jak se citis nu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.15 21:17

@quinty pokud vlasy padaji, tak padat budou dal - samozrejme nevypadnou uplne, budou zamotane v dredu, ale padani vlasu to neresi. @tlucis nevim, jak stare mas dite, ale vlasy mohou padat i par mesicu po porodu, pak se to zase spravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:19

@Folinka uz pres rok… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová