Dredaté maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
10.3.18 12:56
@Anonymní píše:
Ahojte holky, idealne dredarky, chystam se na dredy ale trochu resim ci mi nektere matky neodhlasi decka z juda. Trenuji je u nas ve vesnivi, mam ich pres 30.a nase vesnice je samadrbna, zly jazyk.. Budu pro ne za fetku, doted sem byla za prima trenerku :D. Myslite si ze sou me obavy zbytecne? Jinak mne je nekde co si kdo mysli, jediny co resim sou maminky mych deticek z juda :(.

Dredy nemám, ale mám spolužačku že školy, co je má. Mě je třeba úplně jedno, co si kdo udělá na hlavě, a rozhodně bych neodhlasila děti z kroužku, který mají rádi, protože si trenérka udělá něco s vlasama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.3.18 13:00

Řekla bych, m že ty stávající zůstanou, ale může to dělat problém při náboru nových. na druhou stranu pokud tě na vesnici lidi znají, tak asi vědí, že fetka nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.3.18 13:00

Pro mě by to důvod k odhlášení nebyl, a to dredy nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.3.18 13:12

Podle mě ti zůstanou stávající, ale bála bych se náboru nových. Lidi jsou v tomhle divný…ale mě by to neodradilo.Ty malé děcka udělají nejlepší reklamu, takže pokud to ty stávající baví, jste dobrá parta, určitě budou motivovat i ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.3.18 13:15
@Anonymní píše:
Ahojte holky, idealne dredarky, chystam se na dredy ale trochu resim ci mi nektere matky neodhlasi decka z juda. Trenuji je u nas ve vesnivi, mam ich pres 30.a nase vesnice je samadrbna, zly jazyk.. Budu pro ne za fetku, doted sem byla za prima trenerku :D. Myslite si ze sou me obavy zbytecne? Jinak mne je nekde co si kdo mysli, jediny co resim sou maminky mych deticek z juda :(.

pokud Tě už znají, tak nebude problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
10.3.18 13:25
@Anonymní píše:

Myslím si že ano :) zda tě znají jaká jsi tak snad nezmění názor jen proto že budeš mít dredy a zda ano tak jsou hloupý a neřešila bych to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
10.3.18 13:26

Diky za reakce, znaji me… mam tam 35deti uz docela dlouho, odesli mi jen dve… nabor novych dlouho nebude :-D. Snad se tim teda nic nezmeni, mam hodne vlasu, porad mi nekde lezou i z culiku, kdyz cvicime a neco ukazuju deckam v boji na zemi… Takto lizt nic nebude, takze v tom vidim pozitiva i do juda :), uz jen verit ze to mamce nebudou teda resit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.3.18 13:36
@keliska píše:
Diky za reakce, znaji me… mam tam 35deti uz docela dlouho, odesli mi jen dve… nabor novych dlouho nebude :-D. Snad se tim teda nic nezmeni, mam hodne vlasu, porad mi nekde lezou i z culiku, kdyz cvicime a neco ukazuju deckam v boji na zemi… Takto lizt nic nebude, takze v tom vidim pozitiva i do juda :), uz jen verit ze to mamce nebudou teda resit… :roll:

Kdybych tě znala, tak by změna účesu nebyla problém. A kdybych tam přišla s nováčkem, asi by záleželo na tom, jak bys vystupovala a jaká by byla situace tam. Jenom vlasy by mě teda neodradily. Sice se mi to nelíbí, ale když to na hlavě někdo chce mít, je to jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.3.18 13:38
@keliska píše:
Diky za reakce, znaji me… mam tam 35deti uz docela dlouho, odesli mi jen dve… nabor novych dlouho nebude :-D. Snad se tim teda nic nezmeni, mam hodne vlasu, porad mi nekde lezou i z culiku, kdyz cvicime a neco ukazuju deckam v boji na zemi… Takto lizt nic nebude, takze v tom vidim pozitiva i do juda :), uz jen verit ze to mamce nebudou teda resit… :roll:

Rodiče jsou mladí, ti by měli být k takovým věcem tolerantní. Já jsem stará a proti dredům bych nikdy nic neměla. Nelíbí se mi ty kovy na obličeji a hnusná tetování. Ale to spíš proto, že je mi těch lidí líto, že si můžou nějak ublížit a hlavně, že už to nejde vzít zpátky i když se jim to už nebude líbit. Ale posuzuju to já, takže oni na to mají jistě jiný názor. A to je v pořádku. Na hezké (z mého hlediska) tetování se podívám ráda. Za mě dredy určitě ano. Myslím si, že to i bude u toho sportu velmi hezké.

• Citovat
  • Upravit
Huk
620
10.3.18 13:38

Dredy jsou hnusný, vykašli se na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
10.3.18 13:43

Hele, na které vesnici chodí 35 dětí do kroužku juda? :D Jinak v jednom filmu velice moudře říkali „přijměte své předsudky“, a za mě je to fakt výborná rada ;) Lidi jsou soudící stádo hovádek, kdy všichni přesně vědí, kdy ty máš mít děti, jak máš pracovat a jak máš vypadat - aby tě ONI laskavě přijali ;) Takže bacha na to.
Na konstatování, že ti vlasy překáží, okamžitě padne dotaz „a proč si je teda neostříháš“. Že na to kecy budou, to se s tebou klidně vsadím. A pokud jsi na téhle činnosti existenčně závislá, tak bych byla extra opatrná, jak se rozhodnu. Nečitelný člen stáda je vždycky ohrožující prvek, s tím nic nenaděláš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
10.3.18 13:55

Mě by to teda nevadilo vůbec. Pokud jsi fajn, děcko bych přihlásila, i kdybys byla holohlavá. Co máš na hlavě je čistě tvá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
10.3.18 14:24
@LAlezane píše:
Hele, na které vesnici chodí 35 dětí do kroužku juda? :D Jinak v jednom filmu velice moudře říkali „přijměte své předsudky“, a za mě je to fakt výborná rada ;) Lidi jsou soudící stádo hovádek, kdy všichni přesně vědí, kdy ty máš mít děti, jak máš pracovat a jak máš vypadat - aby tě ONI laskavě přijali ;) Takže bacha na to.
Na konstatování, že ti vlasy překáží, okamžitě padne dotaz „a proč si je teda neostříháš“. Že na to kecy budou, to se s tebou klidně vsadím. A pokud jsi na téhle činnosti existenčně závislá, tak bych byla extra opatrná, jak se rozhodnu. Nečitelný člen stáda je vždycky ohrožující prvek, s tím nic nenaděláš. ;)

To je hezky recene :). Ja mam vlastne dva judo kluby, vesnice kde bydlim Bilovice nad Svitavou a este ve vesnici vedle, mensi, tam mam taky pres 30 deti, tam se niceho nebojim… Mam tam perfektni vztah i s rodici, vsichni jsou tam srdecni, ve vesnici kde bydlim je dost zavistivych lidi, citim trochu odstup, ale to nic nemeni natom ze vsetky deti, judisti, vnimam pomalu jak svoje, mam se vsema moc hezky vztah a videt jak je to bavi a posouvaji se dal a dal mne neskutecne naplnuje… Judo se neda delat pro penize, existencne na tom nejsem zavisla, citove hodne :). Jde o to ze dready byl muj sen od mladi a ted mam obdobi kdy si plnim sny (skvela prace v parte mladych lidi, zalozeni judoklubu, i me tri deti jsou sikovni judisti no a dready jsou ted na rade :srdce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
10.3.18 20:43

Mně se dredy sice nelíbí, ale když si představím judistku s dredy, tak mi to k tomu docela jde :) Pro mě by to problém nebyl. Kdyby k tomu bylo ještě pár piercingů, tunely a tetování, tak už bych se nad tím ale trochu pozastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
11.3.18 20:01
@dickys píše:
Mně se dredy sice nelíbí, ale když si představím judistku s dredy, tak mi to k tomu docela jde :) Pro mě by to problém nebyl. Kdyby k tomu bylo ještě pár piercingů, tunely a tetování, tak už bych se nad tím ale trochu pozastavila.

Díky za nazor, tetovani nic a u juda nesmi byt ani nausnicky takze to opravdu ne :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová