Dredaté maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
15.4.15 21:10

Sem si mela udelat nejdriv nejakej anonymni pruzkum jak se chlapum nedredarum libi ci nelibi dredy :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.4.15 23:11

@tlucis To je mi líto. Snad to bude jen, než si zvykne. No a teda doufám, že je na tolik dospělý, aby se tak taky choval. :roll:

Já jsem si kdysi nechala tajně udělat další kérku. K narozkám. :andel: Ale mému muži se vkusné kérky líbí. Sám nic nemá. Nicméně po přidání dalšího piercingu se už na mě kriticky díval. Doslova mě sjel kritickým pohledem. Tak jsem mu řekla, že tímto piercingem s kovem na svém těle končím… už jsem párkrát musela myšlenku na další kousek „kovu“ zahnat. :mrgreen: Ale můj manžel by to překousl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
16.4.15 15:42

@jirabobes tak piercy a kerky by asi ten muj resil stejne jako dredy…mam na levacce rozjety rukav - diky jeho kecum ho asi nedodelam…minuly, mesic sem si nechavala pichnout chrupavku v uchu…taky problem… to je furt nwco :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.4.15 00:40

@tlucis Hmm, když všechno řeší, tak si asi nechce zvyknout. :nevim: Jako někoho to nebere, to je jasné, ale je dospělé respektovat toho druhého. Tak mě napadá, kdyby jsi přibrala 30 kg, tak by to taky řešil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.4.15 08:59

@jirabobes no po tehu mi zustala nejaka kila…sice ne 30 ale neco jo, a taky mi dava najevo ze bych mohla shodit… nedela to teda tak okate a tvrdi ze si, dela jen srandu, ale vidim na nem ze ho zere ze uz nejsem jako proutek… kdyz jsme se, poznali makala sem za barem, a jen nocni takze sem byla hubena…pak sem nabrala pac sem zmenila praci… pak hypoteka, svatba, tehu no a ted mam 75 kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
17.4.15 13:16
@tlucis píše:
@quinty noo tak nic moc… konecne sem z nej dostala co mu je… moje nove dredíky ho odpuzují… :zed:

Můj manžel by to taky těžce nesl, kdysi jsem po dredech toužila, mám hodně dlouhé vlasy, ale nakonec pocit, že bych se jednou musela ostříhat téměř na krátko, mě od toho odradil. Ale muž mě poznal s piercingem, tak na to si zvykl a jiným šokům ho nemíním vystavovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.9.16 10:50

Tři roky..třikrát jsem rozplétala přírodní. :D Zatím u nich zůstávám, jsem spokojená.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.11.17 00:36

..

Ahoj, já dredy mám a nechala jsem si je udělat až se dcera narodila.. Chtěla jsem je už tak cca 5 let, ale pořád jsem se do toho nemohla uvrtat, a tak jsem si z recese udělala dredy abych všem ukázala, že i matka s dredy a dírami v uších může být dobrou matkou a i lepší, než některé, co vypadají normálně, obyčejně… Že to ne vždy jsou feťačky, ale jsou to i normální lidé, jako Vy všichni :) je s tím teda mnohem více práce než s normálními vlasy a když si je člověk neumí udržovat sám, tak je to i vcelku dost drahá záležitost :) ale jsou dredy a dredy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.11.17 00:39

@tlucis já jsem se dala s mým přítelem dohromady hlavně kvůli dredům ???? no ono to tak vyzní blbě, ale kdybych neměla dredy, tak si mě asi ani nevšimne, prej ho zaujala holka s dredama a kočárkem ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
17.11.17 01:30
@ilomaz píše:
@tlucis já jsem se dala s mým přítelem dohromady hlavně kvůli dredům ???? no ono to tak vyzní blbě, ale kdybych neměla dredy, tak si mě asi ani nevšimne, prej ho zaujala holka s dredama a kočárkem ????

Takže sis udělala dredy kvůli pocitům, že si tě jinak nikdo nevšimne? Potřebuješ na sebe upozornit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.11.17 06:51

Mně se dredy nelíbí a líbit nebudou, ale nechat si je udělat proto, abych někomu něco dokàzala, to mi přijde hloupé. Kdybych viděla dredatou maminku s kočárem, odsuzovat ji nebudu. Jen se mi nebude líbit to, co má na hlavě. Ale ženské si kolikrát umí udělat příšerné věci na hlavě. Pokud to nechtějí aplikovat i na moje vlasy, je mi to fuk. Ať si to nosí, když se jim to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
17.11.17 08:21

Dredy se mi nelíbí celkově, vůbec nechápu proč to ženské dělají, ale asi bych se nad tím nepozastavila vzhledem k tomu že potkávám maminy potetované i na ksichtu, s tunelem atd

• Citovat
  • Upravit
19981
17.11.17 08:24

Dredy se mi líbí když se o ně nositelka stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1448
17.11.17 21:36

Mě se dredy taky líbí i pseudo i copánky, ale vše upravené :) možná na ně někdy taky dojde ;) @tlucis jak to dopadlo zvyknul si manžel? Máš ty dredy fakt krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.18 12:48

Dredata trenerka?

Ahojte holky, idealne dredarky, chystam se na dredy ale trochu resim ci mi nektere matky neodhlasi decka z juda. Trenuji je u nas ve vesnivi, mam ich pres 30.a nase vesnice je samadrbna, zly jazyk.. Budu pro ne za fetku, doted sem byla za prima trenerku :D. Myslite si ze sou me obavy zbytecne? Jinak mne je nekde co si kdo mysli, jediny co resim sou maminky mych deticek z juda :(.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová