Dredaté maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
17.2.15 10:26

@Mango_Lassi myslim ze jim to bude jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.2.15 11:39

@Mango_Lassi není důležité, co máš na hlavě, ale v hlavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.2.15 12:02

@quinty kez by to platilo i u nas… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
17.2.15 12:37

@tlucis to uz musis vedet ty. jako chapu to. je to blby prijit domu s necim, co chlap vylozene nechce. ale zase si musis dat bacha, abys nebyla jen to, co chce on. taky jsem byla s jednim kterymu se libily holky s dlouhyma tmavyma vlasama, v cerny sukni po kolena, skejt botach atd. a ja? do 3 mesicu sem mela tmavy vlasy, chodila sem v sukni a tech skejtkach :D a svete div se, kdyz me to prestalo bavit a zase sem byla podle svyho, tak se mnou stale byl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.2.15 13:26

@quinty ani nevis jak me ten jeho pristup s*** ja kdyz prijde s cimkoliv, tak mu to nekazim, nehanim… naopak za nim stojim a podporuju co to jde… nadchnu se pro vsechno, mam rada novy veci at sou to zajmy nebo movitosti…jsem pristupna vsem jeho napadum a co on? :-( sice mi to nezakazuje, za to nasadi takovej vyraz a vyklada takovy reci ze me to cely znechuti… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.2.15 16:16

@tlucis Já nevím, ale já bych se znechutit nenechala. :nevim: Jednou je to moje hlava, tak co. Ale mám kamarádku, vysokoškolačku, která s dredama nemohla najít práci v oboru. Po ostříhání se práce našla.
Bohužel, ještě pořád žijeme ve světě plném předsudků.
Tak se přítele zeptej, co by mu na tvých dredech vadilo. Jestli hygiena - i dredy se přece dají umýt, nebo vzhled - neviděl tě, tak nemůže soudit, nebo názory okolí - nejspíš by bylo namístě mu vysvětlit, že názory cizích lidí tě nezajímají… No jestli jsi pořád odhodlaná, tak je na tobě, aby to přijal i tvůj přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.2.15 16:33

@jirabobes hygienu jsem mu vysvetlila… to neni ten duvod, rekl mi ze se boji ze se mu nebudu libit… a ze dredy souvisej s myma ex a ze to proste nema rad… nic nezakazal jen vyzdvihnul svuj nazor… for je v tom, ze kdyz budu trvat na svem… budeme mit i nadale tichou domacnost a bude ve me neustale vyvolavat pocit provinilosti ze nechci udelat nic po jeho a ze naopak musi byt proste porad po mym… u nas je to desne komplikovany… muj vnitrni pocit ze pokud to udelam bude zle a kdyz ne tak si budu vycitat jak po me slape a ze ani nejsem schopna rozhodnout sama za sebe… :think: :nevim: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
17.2.15 16:37

@jirabobes a o praci se nebojim… do listopadu 2016 jsem na rd, kdovi jestli do toho nepribude dalsi prcek… a co se prace tyce, nehodlam delat zamestnance naopak bych rada byla svym panem… jeste prijit na to co nase mesto postrada… rada bych rozjela kavarnu pro mamky s detma, protoze u nas neco takovyho zasadne chybi…chudiny mamy s detma jen couraj po parku nebo namesti kde se slejzaj fetky…hriste neni kloudne zadny krome jednoho u skolky ktery je otevreny jen v urcitej cas… je to tady celkove dost omezeny… nazory druhych jsou mi skutecne burt, i jeho nazor je mi vlastne burt jen me rozciluje ze mysli jen na sebe… ze JEMU se nubudu libit, ze ON to nema rad… atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.15 16:11

@tlucis Já nevím, ale asi bych moc neřešila zrovna tyto názory, že dredy souvisí s bývalýma a že neví, jestli se mu budeš líbit. :nevim: Zeptej se ho, jestli ví, jestli se mu budeš líbit s 30 kily navíc. A zbavit se dredů je lehčí než se zbavit kil. ;)
A navíc s bývalýma souvisí i sex. :think: To ho taky odmítá, protože jsi jej mívala s ex? :think:
Přijde mi to na hlavu postavené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
19.2.15 20:20

Dredy budou :-) :-) vybojovala jsem si je… :srdce: termin mam 13.dubna :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.2.15 20:53

@tlucis Gratuluju! :palec: Fotka bude? Třeba do sz, jestli se ti nechce veřejně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
19.2.15 21:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.2.15 10:52

@jirabobes tak urcite :-) az budou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.2.15 10:53

@quinty mam nejvetsi radost :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.4.15 16:39

Děvčatááá :) příští týden touhle dobou už budu dredatá mamina :D jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová