Stížnost na dopravní podnik - napsat ji?

1917
22.9.14 12:24

stížnost na dopravní podnik-napsat ji?

Zdravím a prosím o radu psaly by jste stížnost na dopravní podnik?
Jsem téměř nevidomá a používám signalizační majáček který mi říká číslo linky která přijela a směr kam jede jenže už asi dva měsíce se mi stává že majáčky nemají zapnuté nevím jestli to řidiči schválně nezapínají ale prostě to nejede jen u velmi málo spojů
já jsem bez toho bezradná nevím co přijelo a ani kam to jede čily moje cestování díky dopravnímu podniku bývá na hooooooodně dlouho vždycky díky moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
22.9.14 12:28

Napsala bych žádost o vyjádření o tomto problému, popsala bych situaci a poprosila o vyřešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.9.14 12:28

Ahoj, já bych stížnost napsala. Věřím, že to pomůže. Jsem optimista :-) Když se mi něco nelíbí ozvu se a druhá strana může reagovat. Snad tady bude reagovat dopravní podnik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
22.9.14 12:29
@-Evka- píše:
Napsala bych žádost o vyjádření o tomto problému, popsala bych situaci a poprosila o vyřešení.

Ano, žádost a prosba o vyřešení bude asi lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.9.14 12:29

Určitě stížnost napiš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
22.9.14 12:33

Stoprocentně bych tam napsala! Ale ne stížnost, jen informaci, že řidiči toto zapomínají zapínat, a že jste potom vázaná na ostatní cestující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
22.9.14 12:34
@-Evka- píše:

Jojo, taky bych to tak udělala ;)

• Citovat
  • Upravit
994
22.9.14 12:35

Oni i ty řidiči jsou lidé, i když nějaký jsou prostě hulváti, ale znám jich spoustu, mají toho dost hlavně co se týká například trolejbusu, prostě to zapomenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
22.9.14 12:35

Ano, napsala bych ji. Když už mají fungovat majáčky, tak ať fungují jak mají. Možná, že to ani řidiči nedělají schválně, třeba jen zapomínají. Je to pro vaše lepší cestování.
Mě řidiči autobusů taky štvou. Většina řidičů jezdí plyn, brzda. Šíleně. Jednou rukou se držím a druhou držím kočárek, protože už jednou se málem převrátil.
Nejsem typ, co by si stěžoval, ale ve vašem případě bych napsala slušný dopis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
22.9.14 12:38

@evulek2 to máš vlastně štěstí, že máš kočárek v busu :mrgreen:. Já se doprošovala řidiče, aby mi s kočárem pomohl. Posléze jsem psala stížnost na přepravní společnost. A radši už jezdím vlakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
22.9.14 12:38

Tak rozhodně bych si hned nestěžovala. Spíš bych napsala prosbu a zvlášt, pokud to není jejich povinnost to zapínat, jestli by bylo možné aby to řidiči používali, nebo jestli by nebylo možné to dát rovnou do povinností, stejně jako rozsvícení světel. Na stížnosti je vždycky času dost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.9.14 12:39

@katula9 jo, v takovém případě bych napsala  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
22.9.14 12:40

@evulek2 souhlasím. Můj příbuzný dělá u dopravního podniku, je to doprosrdečnej člověk. Dokonce čeká i na belhající babičky, který se snaží autobus „dohonit“ a věřili byste, že na takovýho člověka jsou stížnosti..že moc brzdí, že nedává přednost. Pak dispečer, že vyjel pozdě ze zastávky, že omylem jednu přejel a za tohle všechno se snižuje jejich mzda. Myslim, že o dvě stovky za černý puntík, tedy za stížnost cestujích i neoprávňěnou(např. vymyšlenou)
Takže za mě bych to napsala jako, že informuješ o nedostatku toho zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
22.9.14 12:40

Určitě bych žádost o vyjádření a nápravu napsala. Myslím, že na toto budou reagovat, ale pokud jsi z Prahy, tak vím, že na stížnosti typu pozdní příjezd dopravy, nebo třeba vražedný řidič, kdy jede jako prase prostě nereagují a nebo reagují nějakou neutrální vyvětlující větou, kde má být ještě náznak vlezdoprdelství aby se neřeklo, ale rozhodně nejsou řidiči nějak postihovány, nějaká ženská, která tam ty žádosti sbírá jim je dá vždycky na konci týdne podepsat a tím veškeré řešení končí. Držím palce, snad nejsou idioti aby tohle neřešili :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
22.9.14 12:44

@Callipo90 u dopravního podniku v Č. B. snižují mzdy a dost radikálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová