Prodáte zde na bazaru něco?

30
16.9.14 18:21

Prodáte zde na bazaru něco?

Maminky zajímalo by mě, zda se vám tu na bazárku daří prodávat věci po vašich dětech, jestli má cenu ty fotky sem vůbec dávat. Mám spoustu krásných věcí na miminko a ráda bych to prodala dál, kdyžtak mi prosím poraďte kde. moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
16.9.14 18:24

Daří, většinu věcí, který jsem prodala, jsem prodala přes emimino. (Něco málo pak přes bazos.cz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Logeta prodala jsem tu vždy vše s vyjímkou jednoho balíku oblečení pro nejmenší. A zpětně jsem to ocenila, protože se ukázalo, že to oblečení budu potřebovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz

@Logeta ja tady prodala vzdy a vsechno. Navic jsem veci davala na Aukro a taky uspech.

• Citovat
  • Upravit
65344
16.9.14 18:27

Nejraději mam skupinku na fb kde jsou ženský z okoli a je to z roky do ruky :lol:
Takze ja prodavam na fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.14 18:28
@martina.se píše:
@Logeta prodala jsem tu vždy vše s vyjímkou jednoho balíku oblečení pro nejmenší. A zpětně jsem to ocenila, protože se ukázalo, že to oblečení budu potřebovat :mrgreen:

osud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
16.9.14 18:44
@Petra Z píše:
Nejraději mam skupinku na fb kde jsou ženský z okoli a je to z roky do ruky :lol:
Takze ja prodavam na fb

jo to se mi taky osvědčilo, navíc odpadá výpalné (poštovné :roll: ), přímý prodej má své kouzlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.9.14 18:50

Prodala, ale spíš dětské potřeby (odsávačky, ohřívačky, lehátko atp.) než oblečky, s těma se moc nepiplám, moc práce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
16.9.14 18:52

@mimoza666 ano
A nestane se, ze by byla stížnost na kvalitu a zboží
Vše vidíme na vlastní oči a to mi vyhovuje taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
16.9.14 18:53

Přesně tak, s oblečením je šílená práce, vše přeměřovat, kontrolovat pomalu lupou a ještě kolikrát není spokojenost, takže já oblečení prodávám minimálně, ale dětské potřeby se prodávají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
16.9.14 19:14

Prodala, ale inzeruji i jinde - FB a bazos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
16.9.14 19:30
@BAZÁREK ANGIE píše:
Přesně tak, s oblečením je šílená práce, vše přeměřovat, kontrolovat pomalu lupou a ještě kolikrát není spokojenost, takže já oblečení prodávám minimálně, ale dětské potřeby se prodávají dobře.

děsně prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
16.9.14 19:33

Já prodala komplet vše. Oblečení vždy po balíku od velikosti. Myslím, že byla 100% spokojenost na obou stranách. Za mě bylo fajn, že kdo se ozval, ihned zaplatil a já hned posílala, ne jako třeba na sbazaru, že psalo x lidí, kolikrát i jako poslali peníze a nic a já třeba věci blokovala a pak z toho nic nebylo. Na emiminu se mi to nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.9.14 19:35
@kate02 píše:
osud :mrgreen:
:mrgreen: vypadá to tak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
16.9.14 20:00

Prodala jsem věci po miminku, jednou se mi podařilo tady udat balík asi 10 věcí. Více se mi daří na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová