Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tlucis aby ti ale neupadla hlava!! víš jak je to těžký??
i když ten kanekalon možná tak ne… ![]()
@quinty neupadne neco uz sem na te hlave mela, navic prodlouzi mi to max o 35 cm a ten kanekalon musi taky na necem drzet takze to asi zas takova dylka nebude… no uvidim..uz se tak tesiiiim…mmmm az to zjisti manza tak se zblazni
furt si jeste chudak mysli ze nebudou pravy ![]()
@tlucis jestli neřekl radikální ne, tak bych se toho nebála. Myslim, že se mu to zalíbí, až to uvidí
a hlavně je to přesně jak jsi říkala - vždycky to jde sundat kdyby bylo nejhůř
a hlavně jsi psala, žes něco podobnýho na hlavě už měla ne?? to zas až TAKOVEJ rozdíl nejni pro ty chlapy… ![]()
@quinty jj…nevim nejspis ne…akorat se desim toho co bude az si je necham naplist…
vsechna natesenost je razem pryc ![]()
@tlucis tak víš co. jelikož to nebudou tvoje vlasy, tak si je v tom nejhoršim případě můžes vždycky sundat. ale tomu nevěřim, že by to došlo až tak daleko. uvidíš. budeš se líbit
mě to taky všichni rozmlouvali, a nakonec mi to všici chválili
nenech si zkazit radost. ![]()
@quinty kdyz to je tezky no…
ja sem byla tak natesena a on mi pak rekne ze si to nepreje… a ted „babo rad“… mam bejt za sobce a myslet na svoje prani a pohodli nebo vyhovet jemu a mit klid… ![]()
Dotaz, mam na konci kvetna termin, jak se na me budou v porodnici divat, kdyz jim tam prijedu s tema rasta copankama? Uvazuju, ze si to necham dat ty copanky.