Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tlucis Vlasy husté? Nevím, ale asi bych neváhala.
Já jsem zase ulítlá do tetování. Manžel nemá žádné a já jsem si loni vyšetřila na jedno trošku větší.
Od krku po nárt.
Manžel není v zásadě proti, ale kdybych se ho ptala, tak by mi řekl, že ne, že už mám a musí mi to stačit.
Tak jsem se neptala, oznámila jsem mu to a objednala se… A teď říká, že to mám krásné, že se mu to líbí. ![]()
@tlucis to zahackovani - proste vemes hacek a vlasy, co jsou vytahane z dredu nebo rostou mimo tam do dredu zpatky „vpletes“.
@Folinka já neříkala, že vlasy nebudou padat. Padat budou, ale zůstanou v dredu, takže jen nebudou padat na zem
Takhle jsem to myslela
Jinak to háčkování přesně jak říká Folinka, háčkem na háčkování se uvolněné vlásky zatahnou zpět do dredu. Ale jestli máš peníze, tak i na zaháčkování můžeš chodit do salonu nebo k někomu. Já osobně jsem si háčkovala dredy, když jsem měla volnou chvíli a háček jsem nosila i v kabelce ![]()
@jirabobes Tak tetovani mam 5, prave predlokti, pravy bok, leva vnitrni strana paze a z vnejsi rozjety rukav, a na krku… piercy mam 3 z jazyku musel po porodu pryc, nausnice tez 3… Mozna proto me dredy a to vsechnk tak bere… muz ma rozjetej „nohav“
ale ty dredy mu nejdou do hlavy no… je mu 30 uz je to utaplejsi tatka… ja sem 23 free mommy
![]()
Příspěvek upraven 15.02.15 v 21:29
@tlucis píše:
@jirabobes Tak tetovani mam 4, prave predlokti, pravy bok, leva vnitrni strana paze a z vnejsi rozjety rukav, a na krku… piercy mam 3 z jazyku musel po porodu pryc, nausnice tez 3… Mozna proto me dredy a to vsechnk tak bere… muz ma rozjetej „nohav“ale ty dredy mu nejdou do hlavy no… je mu 30 uz je to utaplejsi tatka… ja sem 23 free mommy
![]()
Ve 23 bych do toho urcite sla ani bych nemrkla. Mne je 36 a to je trochu rozdil s tema rasta copankama ![]()
Ale jsem free porad ![]()
@tlucis píše:
@jirabobes Tak tetovani mam 5, prave predlokti, pravy bok, leva vnitrni strana paze a z vnejsi rozjety rukav, a na krku… piercy mam 3 z jazyku musel po porodu pryc, nausnice tez 3… Mozna proto me dredy a to vsechnk tak bere… muz ma rozjetej „nohav“ale ty dredy mu nejdou do hlavy no… je mu 30 uz je to utaplejsi tatka… ja sem 23 free mommy
![]()
Tak to já jsem 36 letá
free maminka s 3 kérkama (jen jedna je dlouhá) aktuálně se 3 piercingama (z nosu jsem vytáhla, protože mám poslední dobou častěji rýmu a bez je to pohodlnější), ale bez dredů. Jo, náušnic mám celkem 5. V jednom uchu 3 a ve druhém 2. Manžel je o kousek mladší a neozdoben. ![]()
Když jsem přišla s piercingem číslo 4, v jazyku, a řekla jsem mu, že tímto s kovem na mém těle asi končím, tak si mě prohlídl od hlavy k patě (ještě bez velké kérky) a prohlásil:„No to doufám.“ ![]()
Zeptej se ho, proč mu dredy vadí. Když už ses ho teda ptala „na svolení“. Když ti neřekne rozumný důvod, tak mu třeba oznam, že budeš spokojená s dredami víc než teď a že jsi se rozhodla.
![]()
@jirabobes rskl mi ze na tom nic nevidi… zs ho to nebere…ze k tomu nema vztah… on je timto nepoliben, sice ma tunel, pierc v oboci a jazyku a ted nove kerku ale jinak je to takovej muj puritan
![]()
@tlucis Tak to mi nepříjde jako odmítavý postoj. Spíš neutrální.
Tak to bych se zařídila podle sebe. ![]()
@tlucis No jestli máš řídký vlasy tak jednině ty pseudodredy tě vyjdou od 3 do 5 tis.
Jinka jěště je o ně starost-musí ti je někdo často zadělat. Já to umím sama takže v tom probém nebude… @tlucis