Dredaté maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
15.2.15 21:20

@tlucis Vlasy husté? Nevím, ale asi bych neváhala.
Já jsem zase ulítlá do tetování. Manžel nemá žádné a já jsem si loni vyšetřila na jedno trošku větší. 8) Od krku po nárt. :D Manžel není v zásadě proti, ale kdybych se ho ptala, tak by mi řekl, že ne, že už mám a musí mi to stačit. :roll: Tak jsem se neptala, oznámila jsem mu to a objednala se… A teď říká, že to mám krásné, že se mu to líbí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
15.2.15 21:21

@tlucis to zahackovani - proste vemes hacek a vlasy, co jsou vytahane z dredu nebo rostou mimo tam do dredu zpatky „vpletes“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
15.2.15 21:24

@Folinka já neříkala, že vlasy nebudou padat. Padat budou, ale zůstanou v dredu, takže jen nebudou padat na zem :mrgreen: Takhle jsem to myslela

Jinak to háčkování přesně jak říká Folinka, háčkem na háčkování se uvolněné vlásky zatahnou zpět do dredu. Ale jestli máš peníze, tak i na zaháčkování můžeš chodit do salonu nebo k někomu. Já osobně jsem si háčkovala dredy, když jsem měla volnou chvíli a háček jsem nosila i v kabelce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:28

@jirabobes Tak tetovani mam 5, prave predlokti, pravy bok, leva vnitrni strana paze a z vnejsi rozjety rukav, a na krku… piercy mam 3 z jazyku musel po porodu pryc, nausnice tez 3… Mozna proto me dredy a to vsechnk tak bere… muz ma rozjetej „nohav“ :mrgreen: ale ty dredy mu nejdou do hlavy no… je mu 30 uz je to utaplejsi tatka… ja sem 23 free mommy :pankac: :lol:

Příspěvek upraven 15.02.15 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:29

@quinty ze by to tedy nebyla taková věda? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.2.15 21:30
@tlucis píše:
@jirabobes Tak tetovani mam 4, prave predlokti, pravy bok, leva vnitrni strana paze a z vnejsi rozjety rukav, a na krku… piercy mam 3 z jazyku musel po porodu pryc, nausnice tez 3… Mozna proto me dredy a to vsechnk tak bere… muz ma rozjetej „nohav“ :mrgreen: ale ty dredy mu nejdou do hlavy no… je mu 30 uz je to utaplejsi tatka… ja sem 23 free mommy :pankac: :lol:

Ve 23 bych do toho urcite sla ani bych nemrkla. Mne je 36 a to je trochu rozdil s tema rasta copankama ;-))
Ale jsem free porad :dance:

• Citovat
  • Upravit
356
15.2.15 21:32

@Mango_Lassi na veku nezalezi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.15 21:36
@tlucis píše:
@jirabobes Tak tetovani mam 5, prave predlokti, pravy bok, leva vnitrni strana paze a z vnejsi rozjety rukav, a na krku… piercy mam 3 z jazyku musel po porodu pryc, nausnice tez 3… Mozna proto me dredy a to vsechnk tak bere… muz ma rozjetej „nohav“ :mrgreen: ale ty dredy mu nejdou do hlavy no… je mu 30 uz je to utaplejsi tatka… ja sem 23 free mommy :pankac: :lol:

Tak to já jsem 36 letá ;) free maminka s 3 kérkama (jen jedna je dlouhá) aktuálně se 3 piercingama (z nosu jsem vytáhla, protože mám poslední dobou častěji rýmu a bez je to pohodlnější), ale bez dredů. Jo, náušnic mám celkem 5. V jednom uchu 3 a ve druhém 2. Manžel je o kousek mladší a neozdoben. :mrgreen:
Když jsem přišla s piercingem číslo 4, v jazyku, a řekla jsem mu, že tímto s kovem na mém těle asi končím, tak si mě prohlídl od hlavy k patě (ještě bez velké kérky) a prohlásil:„No to doufám.“ :lol:
Zeptej se ho, proč mu dredy vadí. Když už ses ho teda ptala „na svolení“. Když ti neřekne rozumný důvod, tak mu třeba oznam, že budeš spokojená s dredami víc než teď a že jsi se rozhodla. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:40

@jirabobes rskl mi ze na tom nic nevidi… zs ho to nebere…ze k tomu nema vztah… on je timto nepoliben, sice ma tunel, pierc v oboci a jazyku a ted nove kerku ale jinak je to takovej muj puritan :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.2.15 21:46

@tlucis Tak to mi nepříjde jako odmítavý postoj. Spíš neutrální. :think: Tak to bych se zařídila podle sebe. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:48

@jirabobes no jo jenze to si nevidela ten vyraz :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.2.15 21:49

@tlucis No jestli máš řídký vlasy tak jednině ty pseudodredy tě vyjdou od 3 do 5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:49

Cumel jak bejk… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
15.2.15 21:50

Jinka jěště je o ně starost-musí ti je někdo často zadělat. Já to umím sama takže v tom probém nebude… @tlucis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
15.2.15 21:53

@ChDoll jj holky uz tu neco psaly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová