Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tlucis píše:
Děvčatááápříští týden touhle dobou už budu dredatá mamina
jak se máte?
Gratuluju. Těším se na fotečku. ![]()
Tak ja mam dredy uz 12 let…a tatinci mych obou deti take (jeden uz je nema, druhy je ma cerstve), tak kdyby vas neco zajimalo dejte vedet… me zaujal nazev diskuse tak se hlasim)
@tlucis tak to je hodne slusny
a i koralky, chvalim!!
a co pritel na to?? dobry nakonec nee? ![]()
@quinty dekuji… manzel se stale moc netvari, nemluvi… asi si zvyka… ![]()
@tlucis pardon - manzel, ne pritel
on si nezvyka, on nemuze stravit, ze ti to sekne a ze se mu to libi
![]()
@quinty noo tak nic moc… konecne sem z nej dostala co mu je… moje nove dredíky ho odpuzují… ![]()
@tlucis tak to me mrzi. snad to nemysli tak uplne vazne… budu drzet palce at si zvykne. ale nechapu, jak ho muzou odpuzovat, kdyz sou tak bozi ![]()
@quinty clovece ja ti nevim…
ja sem s nima spokojena, okoli nic nenamitalo dokonce ani tchyne a muj tata neremcali a to jsem od nich cekala proslov jako prase… nikdo nema problem…jen clovek me nejblizsi mi od pondelka tvrdi ze se nic nedeje (ikdyz na nem jasne vidim ze neco jo) a ikdybych chodila s kalhotkama na hlave ani si me nevsimne, kloudne nepromluvi..a jeste mi drdol v hadce nazve koudeli a pak z nej vypadne ze ho odpuzuji…
tak sem mu rekla at si rychle zvykne, anebo klidne pomalu ze na to ma cely zivot ale ze jen kvuli nemu je dolu nedam… jako samozrejme ze me to mrzi takovy ultimatum ale co mam jinyho delat? Nicmene trochu me desi predstava ze na me buhvi jak dlouho nesahne ![]()