Vimperk - někdo s miminem 2017?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
5.5.17 10:49

@Veverka1983
Jee to bude Anička paradnice.. :)
Jojo mas pravdu, dneska je to o cenách kočárku, ale občas nevidim žádné výhody navíc na drahým kočárku kromě značky..nedávno jsem se byla v CB podivat v baby centru..nejdříve jsem uvažovala nad klasikou, ale ted jsem to změnila a premyslim nad Roan bass soft nebo tudore, chci aby byl trosku odpruzeny (coz tyto jsou) :) ale váhám jaky.. :) a autosedacku bude mit taky maxi cosi, ma ji i Davca isofixovou, ale velkou a jsme s ni spokojeni..jeste jsem koukala na Cybex.
No proc pláče to nevim, ale segry malá, ted bude mit 11 měsíců, od malinka casto v autě řve jako silena a nedá si domluvit ničím, dokud ji nevynda, takze jelikož oni take hodně jezdí, tak je to občas na budku, tak se snaží to plánovat na dobu spaní..netuším proc tak placou, co se jim nelibi..Davi, začal stávkovat s cestováním az kdyz byl větší, ale v 9 měsících dostal sedačku uz po směru jízdy a byl celkem klid, nevim zda to bylo možnosti výhledu a koukani, ale zabralo to.. :D
No a na zklidnění na delší cestu myslim jedine homeopatika nebo možná 1/4 dithiadenu, jestli ji to zklidni..zkusim jeste přemýšlet, ale ted nevim.. :zed:
jo a pak možná po domluvě diazepam, dává se u rizikových deti co maji vysoké horečky jako prevence febrilnich křeči..

Az se jednou budes rozhodovat s ockovanim proti rakov.del.cipku, coz je za dlouhou dobu, zjisti si podrobné info o době účinku trvání a typům proti kt. chrani..protoze bohuzel narůstá počet lidi, u kt.neni účinek jak by měl byt..ale vůbec ti to ne rozmlouvam, jen ti tim chci říci, zvaz plusy a minuly..:D :D

Utikej za smudlinkou, ja jdu drbat koupelnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.5.17 13:29

Ach jo, no uvidím co na to řekne doktorka a zeptám se i na ten dithiaden a diazepam. Myslím že řekne- budete muset vydržet :?
Jo, teď jsem si vzpomněla vlastně na kámošku z Vimperka, která žije v Brně. Má taky holčičku, přes rok a právě říkala, že jim malá v autosedačče vyvádí a že po 3hodinách jízdy z Brna do Vimperka jsou totálně v prčicích :lol: a to jsme ji s manželem říkali, že my to máme v pohodě, že nechápeme jak jim může v autě vyvádět :lol: 8o kurňa, no obávám se že to nebude jen období, ale na furt do kdy asi nebude sedět ve směru jízdy :( ty kráso…tak to nevím co uděláme. I když půjdeme v noci tak se obávám, že nebude tak krásně spát jak normálně v noci…
očkování proti rak. dělož. čípku jsem po pravdě nějak nestudovala. Ale mám na to pár let :mrgreen:
myslím že my máme maxi cosi cabriofix,. ale dáváme ji do pásu. nemáme ten systém isofixový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí