Vimperk - někdo s miminem 2017?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44
25.4.17 19:50

@Veverka1983

Ahojky, teda to je telepatie, ja si na tebe pred par dny vzpomnela, co a jak se vam dari a jak to zvládas…je mi jasny, ze je toho na tebe hodně…teda toto utíká, z Aničky je uz asi kus ženské, vid :) Anicce vse nej k 3. Měsícům.. a jaká Anička je? Je hodna? zdarne kojite, jste sikulky :) v Husinci asi porad stejne, začali jsme mírně pokračovat venku s úpravami atd..jinak čekáme chlapecka, nevim zda to vis..zitra jedeme na 4D-UZ do CB, tak uvidime mimiho :) jinak roste a ja s nim se kulatim, zvyšují mi dále léky na TK, jelikož se mi take zvedá, ale jinak jde to :D podivat se na pozemek? premyslite, ze budete stavět? je a ze by do Husince, to bych brala.. :palec: :) Tak jste nakonec šli na kyčle do Vimp? je to lepší, než v těch Strakach jak jsi psala? co je jinak u vas nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
26.4.17 15:30

Ahoj, chlapeček, juuu, to by mohlo padnout v budoucnu rande vouz :lol: gratuluji, v CB jsme na 4D byli taky. A byla krásná už na něm :andel:
Anička je hodná a šikovná. V noci nás krásně necháva spát a doufám že to tak i zůstane :palec: a kojit kojíme, JEN kojíme a hezky nabírá, tak to doufám taky zůstane :mrgreen:
Dnes na kyčlích vše krásné, od jadérek po stříšku, tak jsem moc ráda. Řekla jsem že už by ráda běhala a že můžem teda domů po svých a doktor se setrou to vzali docela vážně :lol: tak mi manžel řekl že jsem hubatá a nepochopili žertu :roll: :lol:
no zítra teda jedeme na převážení a první očkování tak jsem zvědavá :think: hlavně pak chci nastřelit náušnice v Prachaticích. včera jsem koupila :potlesk: :srdce: akorát toho pána doktora nevím najít na internetu, jaknám poradili dnes maminky na kyčlích :zed:
Nochceme stavět…chceme ale tak brzo to nebude. Peníze nemáme hned a já teď na mateřské 8) tak ucvidíme, zjišťujeme a tak. ale rádi by chom do domečku a mimo vimperk, tady ani není nic takového na prodej a i kvůli jiným osobním věcem jako tchýně a tak :mrgreen: :lol: :? uvidíme jak vše dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.4.17 17:53

@Veverka1983
Jojo chlapecek :) rande vouz, to vy slo, rada vas poznám osobně :) tak to je hezky, ze byla krasna uz tenkrát..nas panáček se s námi nebavil :( Nejdriv byl otočen obličejem k páteři a pak se držel za hlavu rucickou a fotku mame jen jednu a penize nam vrátili, ze to nejde udělat lip, kdyz nase mimi nechce :( ale co tak si pockame az se nam vyklube v plné kráse :D, pak jsem navštívila na kavu sestrenici a zajela se podivat do bejby centra na kočárky a jela domu, než se vrátí Davca ze školy..copak mate za kocarek? hledam inspiraci :D no super, hlavně ze ma kyclicky v poradku, aby mohla běhat jako lanka :D Jee náušničky, to bude paradnice, vaš pediatr je nenastreluje nebo nepicha? v PT fakt nevim, kdo to dela..neznam tu témeř nikoho a k Dr chodíme do Vimperka..jo to chapu, ze nejde všechno hned..tak vam budu držet palečky at vam to vyjde :) Jojo tchyně, to je občas na palici a v dostatečné vzdálenosti od baraku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.4.17 14:44

Se asi styděl :lol: tak hlavně že vám taky vrátili peníze, když se nechtěl moc ukázat. No my jsme krásně přibraly :mrgreen:, prý je šikovná, víc by doktorka řekla že je napřed. Akorát nás pro jistotu poslala do Prachatic na kardio, protože neví jestli slyší šelest na srdíčku nebo proudění krve. Tak pro jistotu a já jsme ráda ;) než aby jsme měli něco zanedbat :palec: takže jedeme 17.5.
Jinak očkování- chudinka moje malá :,( já ji tak litovala, dostala 2včeličky- hexa a prevenar. Ale musím říct, že mně překvapilo jak jsem z toho já byla vyhukaná. Měla jsem co dělat, aby jsem přesvědčila samu sebe že je to v pohodě a nerozbrečela se 8o :? :) a manžel tak po 1.injekci vystartoval ze židle jak začala brečet, že jsem myslela že ji bude před injekcí bránit vlaszním tělem :lol: Jako taky jste to takměli. chudinka moje. Ale bohudík v náručí už jen pofňukávala, v autosedačče ok a doma se už smála. Teplota jen 37,2 spala krásně, vzbudila nás o půl noci, ve 4ráno a pak v 7ráno. teď zas od 12hod spinká s pauzou na jedno kojení :) :srdce: ale bublinka moje :andel:
a co se týče tchýně…manžel stojí při mně- jediné štěstí. a místo aby se to vyřešilo, tak se to včera úplne dos… malou a mně už neviděla od 6.4.a nejhorší je že bydlí ulici po námi. Nechce slyšet ohledně malé pravidlá a hranice+mně nerespektuje- a proto nechce přijít k nám na rozhovor. prý se nechce dát buzerovat, uzemnovat a urazet :lol: a při tom ji ještě nikdo nic neřekl tím že nepřišla, a celou dobu uráží ona mně před manželem a jeho :pocitac: nejdřív je blbec on ať jde do pr, že je všemu na vině a ona ho vychovala, investovala do neho a je jeho matka..takže vydíraní. pak mně že trpímlaktační psychozou, že mám sklidnit hormon jo a oba dva jsme nerváci :roll: :lol: takže pozor na nás :dance: jo a že jsem ho zmanipulovala proti nim. příklad- bylo blbé počasí, přišla pro kočárek. říkám-teda přesněji-3×jsem ji poprosila aby byla s malou před barákem nebo vedle na hřišti kdyby začalo pršet- Aby jsem si pro ni mohla hned jít pro ni. Jako stále kojíme, a malá neměla ještě ani 2 M. Možná těsně po 6-ti nedělí. Né, ona šla po celém sídlišti, z okna jsem ji neviděla, a prý když bude pršet tak se prostě schová k nim do baráku. Cožeeee? 8o :pocitac: 3×jsem ji prosila aby to bylo jinak. udělala dle svého. A když ji to manžel uvedl jako příklad-protože se mnou už nemluví :mrgreen: tak řekla, vždyť jsem bylA NA SÍDLIŠTI. A on a vidíš? my ti říkali před barákem a ty furt hledáš milion důvodu jak jinak to uděláš. Tak prý- nenechám se snad uzemňovat, já mám takovej věk, ona jen 34, jak si to dovoluje, já by jsem si to ke své tchýni nedovolila :lol: a vlastně nevím co by si ke své tchýnoi ona nedovolila, protože se mnou zatím nepromluvila ani slovo :lol: prostě nechápe že já jsem matka a rodič. a prostě co ji ohledně moji dceři řekneme, to prostě respektovat musí. Nemůže si sní dělat co chce snad… 8) :cert: a stejně ji už žádné pravidlá nemámchuť dávat protože to dohnala tak, že i když ji bude chtít vidět, tak stále jen v mé přítomnosti. protože už se začala ohánět tím, že má nárok vidět svoji vnučku. Jenže ji právě nikdo nezakázal ji vidět. ale musí přijít k nám a to je proti její hrdosti, protože ví že hovor musí proběhnout :P :)

No vidíš jak jsem se rozepsala, uf nervy moje :pocitac: :cert:
Tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
28.4.17 14:51

Teda, teď koukám jaký dlouhý „dopis“jsem napsala :lol: :lol: :lol: to se mi ještě nepovedlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.5.17 20:03

@Veverka1983
Ahojky, omlouvam se za pozdější odpoved, ale meli jsme najaky narocny vikend.. :) Patek navstevni v sobotu jsme byli na krtinach a v nedeli a pondeli práce co je doma a sama se nechce udělat :think: :D jak jste strávili vikend prodlouženy vy? u nas radi nějaký bacil, malej je nastydlej jak trám a mne poboliva v krku :( tak snad to prejde..
Jinak verim, ze očkováni je zkouška nervu, hlavně to pichnuti mimca..jelikož Davca měl v 5 týdnech bronchitidu a jezdili jsme na pichane atb, tak očkováni jsem pak zavládla „uz jen se slzama v očích“jinak jsem to vse obrecela s nim..natož kdyz mu v půl roce opakovaně píchali uši a musela jsem ho držet..sice jsem zdravotnik na lecos zvykla, ale u vlastního dítěte jsem to moc nezvládla.. :,( nechávala jsi očkovat obojí na jednou? Mne ted nakousla příbuzná, která to nechala po jedné, te pry je to lepší..no nevim..nevim jaky mas postoj k očkováni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
1.5.17 20:17

@Veverka1983
Promin jeste jsem musela s malým cist :) no koukam, ze mas teda tchýni peknou semetriku-promin..to te lituji, jeste ze aspon manžel stoji za tebou a zastane te…vůbec ti to nezavidim… nevim zda bych zůstala klidná, kdyby si me brala do úst s keca ma proti mne..jsem člověk kterej vyžaduje pořádek a upřímnost i kdyz neni hezká, ale o to vic si vážím těchto lidi, kteří se mnou mluví na rovinu, pokud ne a nemuzu daný problem resit, radši se vyhnu, jelikož jsem pak nepříjemná :roll: :D. ja si ba tchyni nemuzu celkem stěžovat..neříkám, ze se vším s ni souhlasim, ale respektujeme se :D a i rada si s ni popovidam o běžných věcech..no uz musim končit, nacpat Davcu do vany a spat.. :D preji vam hezky májový vecer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.5.17 15:01
@fyphoon píše:
@Veverka1983
Ahojky, omlouvam se za pozdější odpoved, ale meli jsme najaky narocny vikend.. :) Patek navstevni v sobotu jsme byli na krtinach a v nedeli a pondeli práce co je doma a sama se nechce udělat :think: :D jak jste strávili vikend prodlouženy vy? u nas radi nějaký bacil, malej je nastydlej jak trám a mne poboliva v krku :( tak snad to prejde..
Jinak verim, ze očkováni je zkouška nervu, hlavně to pichnuti mimca..jelikož Davca měl v 5 týdnech bronchitidu a jezdili jsme na pichane atb, tak očkováni jsem pak zavládla „uz jen se slzama v očích“jinak jsem to vse obrecela s nim..natož kdyz mu v půl roce opakovaně píchali uši a musela jsem ho držet..sice jsem zdravotnik na lecos zvykla, ale u vlastního dítěte jsem to moc nezvládla.. :,( nechávala jsi očkovat obojí na jednou? Mne ted nakousla příbuzná, která to nechala po jedné, te pry je to lepší..no nevim..nevim jaky mas postoj k očkováni?

Co se týče očkování, tak dle mně je potřebné ;) nic neodkladám a řídím se dle toho jak to je nastavené. To že jsme dali dvě injekce najednou jsem ani neměla přemyšlené- prostě doktorka řekla pichlo se a hotovo. A malá brečela už po první injekci, takže tá druhá byla už jen dekorace :lol: ale uf :,( :) a chodit tam každých 14dnů…nevím…jsou různé názory, prý do neporučuje ani vakcionolog ani výrobce- myslím 2najednou, ale kdyby to tak bylo, tak by to měli lékaři zakázano nebo něco. zas jsou holky které měly 2najednou a pohoda. My jsme měli fakt jen mírně zvýšenou teplotu ten večer, jinak klid- mně víc trápí její brek, takže jsme na tom s manželem hůř než Anička :mrgreen: ale nejsem proti očkování

Jo jo co se týče oušek- na to jsem trpěla já- i proto jsem ji dala prevenar. A to jsem řekla manželovi, že kdyby nedejbože musela i Anička na píchaní oušek tak by musel jít on- já by to nedala, mám s tím i asociaci a do teď si to pamatuji jak malá když mi je píchali- nikdy víc :,( :)

To radši půjdu 10× na očkéování než ouška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.5.17 15:17
@fyphoon píše:
@Veverka1983
Promin jeste jsem musela s malým cist :) no koukam, ze mas teda tchýni peknou semetriku-promin..to te lituji, jeste ze aspon manžel stoji za tebou a zastane te…vůbec ti to nezavidim… nevim zda bych zůstala klidná, kdyby si me brala do úst s keca ma proti mne..jsem člověk kterej vyžaduje pořádek a upřímnost i kdyz neni hezká, ale o to vic si vážím těchto lidi, kteří se mnou mluví na rovinu, pokud ne a nemuzu daný problem resit, radši se vyhnu, jelikož jsem pak nepříjemná :roll: :D. ja si ba tchyni nemuzu celkem stěžovat..neříkám, ze se vším s ni souhlasim, ale respektujeme se :D a i rada si s ni popovidam o běžných věcech..no uz musim končit, nacpat Davcu do vany a spat.. :D preji vam hezky májový vecer :)

Co se týče tchýně… vůbec mi nevadí co jsi napsala-semetrika :lol: to je ještě jemné oslovení :mrgreen: je to hrůza, co ti budu povídat. a ještě když řekla něco špatně, nebo ho poslala do pr…, tak prý vše jenom tak, ze srandy a předse normálně ne? 8o já nevím proč to některé babičky dělají, že jim to stojí za to. a to máme v okolí lidí, kterých tchýně rozvedla :? bohudík za manžela. doufám, že mu to zůstane. kéž by se nám podařilo nějakým způsobem koupit pozemek, postavit domek a pryč odsud :pocitac: protože furt nám to šrotuje v hlavě tá celá situace a jsou to předse jen jeho rodiče :zed:
ale prý co si dovoluju já- i když se mnou ještě nemluvila. ja by jsem se zeptala opačně- co si dovoluje ona mně tak urážet, obvinovat…nemám 15let a nejsem její dcera.ale právě matka Aničky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
3.5.17 08:36

@fyphoon
Jo a ještě jsem chtěla dodat, jsem na tom s tou upřímností stejně :palec: nemůžu se dělat ze se nic nestalo a vše přejít. A bohužel tchýně asi na otevřené konfrontace není zvyklá nejradši nad vším mávnout rukou, vše vlastně v pohodě a myšleno normálně. Můžeme se potkávat ale musí mně respektovat a nebo pa pa :mavam: ačkoliv jak výhrůžné říká že má nárok vidět vnučku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.5.17 11:22

@Veverka1983
Ahojky, to chapu, take jsem kdysi dávala Davimu oba očkováni najednou..jen jsem se chtela zeptat, kdyz poslední dobou slysim jiné názory..
Jojo, uši to je zážitek, to taky znam a s malým o to vic..ma 9×dohromady pichane usi a letos jsme byli na vyndani nosních mandli, tal doufam, ze usi a dutiny a urputné rýmy mu skončili..docela hrozny pro malyho ryma, ted uz je větší, tak je to lepší..take jsem mu nechala píchnout prevenar a stejne v půl roce měl v uchu pneumokoka jiného typu než obsahuje vakcína, ale dobry..
No s tchýni to je mi te lito, protoze přesně jak píšeš, je to úzká rodina, kterou nemas šanci si zvolit, ale vyjít s nimi take nejak musis :( znam neco podobného s blizni osobou z rodiny, ale to se nechci veřejné rozepisovat..vyjít s ni nejak musim a tak se respektujeme i ona nakonec me, ale to napětí a neupřímnost mezi námi asi zůstane, nemuzu ji některé veci zapomenout a s pravdou s ni se nijak nesomluvim :,( no je to občas v zivote prekerni..především ty vztahy :D :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.5.17 11:24

@Veverka1983
Jeste mi napadá, at si tchyně vyhrožuje co chce, ze ma právo videt vnučku atd, ale vy jako rodice mate právo Anicce dopřát klid v rodině a rozhodnout kdo je pro ni "prospěšný " a kdo ne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.5.17 12:17

@fyphoon
Děkujeme :hug: jj je to někdy těžký. Mně už ani nevadí kdyby byla neupřímná, protože vlastně byla celou dobu :lol: Ale kdyby mně aspoň nuceně respektovala, no taky syna ohledně malé… To ostatní, co si o mně myslí atd je mi docela jedno.. 8)
Včera jsme byli nastřelovat náušnice :lol: v Prachaticích a docela to malá zvládla. I když si pobrečela samozřejmě, ale já jsem byla rozklepaná za ni. :D
O očkování jsem taky toho slyšela až až. Ale i když neočkuješ, tak taky to může špatně dopadnout. No tak si vyber v dnešní době.
A ani mi neříkej, že stejně dostal pneumokoka do ouška a byli jste je píchat. To snad u malé ani nepřežiju :,(
aspoň kdyby člověk věděl jak se tomu bránit, aby ouška byli ouky douky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.5.17 13:31

@Veverka1983
Jojo chapu te.. :) nebuj každé dítě je jiné..treba je vůbec mit nebude..segry malej ma usi od malinka v poho, ale hrozne trpí na kašle a průdušky..treba bude Anička zdravé dítě.. :) nausnicky, tak to je paradnice :) to bych u ni brecela asi ja :) chudinka, ja to tak nemam rada u miminek je trápit, ale kdyz ono je lepší dokud jsou malinký.. :) Jojo souhlasim, ze dnešní doba je těžká v tom, ze kdyz očkujes jsou výhrady, kdyz neockujes jsou taky a asi bych si vycitala kdyby me dite chytlo neco, na co neni z povinného očkováni ockovane..takze jsem dosla k závěru, ze povinné a pneumok a klíště jsem nechala naočkovat a zbytek nepovažuji za nutné..teda az na meningokoka..ale to az z většího dítka..a z osobní zkušenosti v zivote říkám jedno..ze můžeš delat co chces a byt opatrný jak chces(neříkám riskovat),ale pokud ti neni dáno žít, tak proste nebudes.. :,( ale to jsem odbocila jinam..
A jake nausnicky jste vybrali? ma nastrelene? :) jakej mate kocarek? premyslim jaky mimimu vybrat.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
5.5.17 09:38

@fyphoon náušničky má s červeným kamínkem jako kytička ze žlutého zlata ale to ji dáme až po 3týdnech, když se ji vše dá do pořádku. Ale ouška nemá ani zarudlé, klopu na 3×, takže by to mělo být ok :) a nastřelené, nechtěla jsem ji trápit jehlou :,(

Kočárek máme z Budějovic z Baby centra. Danny sport, barva hnědá, smetanová s kočičkami :) nic extra drahého jak slyším od jiných 35tisíc a tak 8o :lol: Myslím, že i ten náš ji poslouží dobře. Je to dvojkombinace se sporťákem. Autosedačku jsme kupovali zvlášť a to maxi cosi- předse jen cestujeme a v sprnu se chystáme na Slovač- uf, to jsem zvědavá 8o :? Chceme jít v noci, tak doufám, že to zvládnem. Nevím co se ji stalo, ale má období že v autosedačče ale jen v aute hodně řve i při kratší cestě. Ale hrozně, skoro jak při očkování. Vůbec nevíme co se děje a proto se děsíme ty cesty v srpnu. Když ji vemu na ruce ok, ale taky né dlouho. Prostě se ji v autě přestalo líbit a někdy to bylo tak fajn :( vůbec nevím co dělat a domů s ní chci jít. ale takhle 10hodín by jsme ani jeden z nás asi nepřežili :? A myslím že léky pro tak malé mimi nejsou, kjako kinedryl nebo tak. vše si myslím od 3let. Takže vůůůbec netuším. Nevíš co by to mohlo být? autosedačka je do roka. už jsem ji vybrala i tu vložku-doufám že ne brzo- no zdala se mi v tom hodně ohnutá

A očkování dám taky- povinné, prevenar máme a klíště si mylím je taky dobré, když i chodíme do přírody :) no a tím že je holka tak ve 13letech i proti rak. dělož. čípku

Ježiš, už musím za řádidlem, nějak ji už začali rozčilovat hračky :lol: píšťalka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí