Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lucy75 píše: Více
mně jich nebylo líto nikdy, a ani bych jim nedávala žádnou náhradu škody podle hesla Za blbost se platí
@iila píše: Více
No prave, jedna věc je, že se muže stát záměna, a druhá věc je, že nějaký vykuk muže tvrdit, že se záměna stala. Pak bude mít i věc i peníze zpátky
o obalu řekne, že ho vyhodil a že štítek ani obal tudíž vyfotit už nejde, a kdo mu co pak může? Nikdo nic
upřímně mne by taky nenapadlo vyfotit obal od balíku, když přijde, hned to vyhazuji ![]()
@ludmilaadamkova píše: Více
Ja mela za to, ze pokud neni spokojena se zbožím, tak ho musi zaslat zpět ![]()
Takze pokud odkliknu na vinted „mam problem“, tak to pro me hasne, zboží si nechám a vrátí mi penize? To je blbost, ne?
@Dn0712 píše: Více
Ale on ten člověk najde doma něco co už nechce vyhodil by to jakože to přišlo místo toho a to ono nechtěné pošle zpátky.
@Sandra277 píše: Více
Ale to nic neřeší. Drahý pak neprodáš nikomu, když budeš mít negativní hodnocení na profilu. Solidní kupující se taky chrání.
@terien píše: Více
tolik ho mít nebudeš. Já jsem tam plno let, vždycky vše nepošlu a bez problémů. I se může stát, že třeba knížku či jiný předmět nenajdeš, tak se omluvíš a zrušíte to. Nemusí nechat negativní ohodnocení.
A ještě doplním, drahý přeci prodáš tomu, kdo tam má třeba 400 kladných hodnocení. Nebo 80, nebo kolik chceš. A drtivé minimum negativních. Neprodáš to úplnému nováčkovi, abys nedopadla jako zakladatelka.
Tak něco takového se mi tedy nikdy nestalo a nepovažuji to za solidní jednání.
Mně se tedy stane a o nic nejde. Je to jako bazar, není to oficiální obchod. Jednou mi paní napsala, že zjistila, že to může prodat dráž, tak mi to nepošle. A co.. o nic nešlo, negativ nedostala. Jednou se mi stalo, že si to paní rozmyslela a neposlala. Nebo že si rozmyslí už zaplacenou koupi se stává sem tam taky. Že to někdo nestihne vyzvednout. Hlavně žádný podvod, to už samozřejmě špatně je.
Ano, o nic zásadního nejde, ale opravdu to nepovažuji za normální a negativní komentář bych udelila.
Já byla kdysi taky zbytečně moc vstřícná a teď už se s tím nese. u, a když se mi něco nelibi, snižují hodnocení nebo rovnou dam negativ. Objednávku jsme stornovala jako kupující dvakrát, a to v případech, když si ze mě prodávající dělal dobrý den. Jednou, když paní hned obratem po vytvoření objednávky poslala bez jediného slova zadost o prodloužení lhůty k odeslání a podruhé, když mi psala, že neví, jestli to má, a ze se koukne odpo a napíše, samozřejmě nenapsala a tak porad dokola.
Tak jsem poslala dětské kalhoty a paní došlo nějaké tričko a náušnice, ale neee Zasilkovna nezaměňuje
![]()
Taky mám teď čerstvou zkušenost, dostala jsem jiný balíček, ale s mým jménem
jako kupující jsem nahlásila problém a dodala fotky, prodávající to údajně taky nějak hlásila. Problém byl u Zásilkovny, vrátili peníze.