Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Lojzísek Já myslím, že se nikdo probouzet nemusí
Muj problem neni to, že ona něco odeslala, i když jsme se o tom spolu bavili. A říkala že to neni problém
Špatné hodnocení si zasloužíš ty, taková kupující je za trest. Mmch já taky rezervaci nedávám, vždycky, když jsem jí dala, tak k obchodu nedošlo, takže nic.
To aby se člověk bál na ten vinted lézt
já taky někdy neodpovím do pár minut či hodin - mám malé děti, práci, nemám vinted jako hlavní činnost a nesedím nonstop na telefonu.
Taky se někdy za sebe stydím, že zapomenu odpovědět
spánková deprivace je sviňa.
Pokud někdo ale chce poslat v určitém termínu atd, tak je fakt lepší napsat si předem - ne každému to může vyhovovat.
Já třeba když třídím věci, tak nahodím na vinted a odesílat chodím třeba 2× týdně - prostě lítat každý den s jedním balíčkem se mi nechce. ![]()
@_Klára070 píše: Více
A nechceš teda logičtěji popsat, jak to bylo? Ja třeba vůbec nechápu, o jaké žádosti tam v úvodě píšeš.
Kupovala jsi pres tlačítko? Vzala jsi do úvahy ze odesilajici ma nejakou dobu na odeslání?. Bavily jste se o termínu odeslání předem? Slíbila ti pozdější odeslání? Ja bych to třeba při koupi přes tlačítko asi taky neuměla ![]()
S rezervacemi jsem třeba osobně nikdy problém neměla, ale možná stačí, že potkáš 1-2 vykuky, co vymýšlejí rezervace, zdržují, rozmýšlejí, chtějí proměřit a kdoví co…to tě pak chuť někomu vyjít vstříc přejde ![]()
@_Klára070 píše: Více
Píšeš jak tatar, vůbec není jasné, jak to vlastně bylo.
Chtěla jsi něco koupit, ale později odeslat, rezervaci odmítla, ok, na to má plné právo. Jasně jste se tedy (před koupí předmětu!) dohodly, že pošle později a ona poslala ihned i přes Vaši dohodu?
@Beruska999999 píše: Více
Teď jde nově poslat žádost kupujícímu o týden navíc k odeslání.
Takže se objednávka nestornuje po týdnu, ale až po 2 týdnech.
@Markéta188 píše: Více
Ano, posunutí o 3 nebo 5 pracovních dní.
@Markéta188 píše: Více
Aha, tak to dává smysl. Nicméně, tady to požadovala ta kupující, tak stejně je zásadní otázka, co si domluvily.