Vinted - objednávka zpět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.7.25 13:56

Vinted - objednávka zpět

Ahoooj holky,

Mám takový menší problém.. objednala jsem si něco na Vinted. Už když jsem paní psala, tak byla s ni špatná komunikace. Ale hodnocení ma super. Neodepisuje. Klidne napíše až druhý den.

No co ted? Ma mi prijit objednávka zítra a zítra jedu na dovcu. Psala jsem ji aby mi poslala žádost a ja to potvrdím a pozdějš odeslání.. napsala že neví jak se to dělá. Místo toho aby se na to podívala a byla ochotna.

No o co přijdu? O peníze za dopravu.. a zbytek se mi vrátí. Jde ještě teď objednávka zrušit? I když je to poslaný? Co byste dělali?

Mam stochutí ji napsat špatnou recenzi a už nic neobjednávat.. předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1028
21.7.25 14:00

A nemůže ti balíček vyzvednout někdo jiný? Nebo o co jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
21.7.25 14:05

Tak jsi si objednala zboží, které jsi věděla, že má prodávající 7 dnů na poslání + doba přepravy.
Tak jsi to měla vykomunikovat dopředu, že to chceš poslat dříve - později.
Mně by ta komunikace taky mrzela, ale zase paní nic neporušila.

Nejde ta zásilka pak prodloužit k vyzvednutí - třeba zásilkovna to tak má. To by nepomohlo.

• Citovat
  • Upravit
21.7.25 14:07

@Niky2 Bohužel ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
21.7.25 14:07

Mně se teď stalo poprvé, že paní poslala můj balíček někomu jinému. Navíc mi to řnapsala předposlední den možného odeslání. To zamrzí, ale tak třeba se jí balíček vrátí a uskutečníme to znova. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21.7.25 14:08

@Snopy123 No jasny, ale ja ji to psala.. kdybych ji to nepsala 🤦‍♀️ tak tomu rozumim.. psala jsem ji aby to udelala.. neudělala to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.25 14:10

@Snopy123 Třeba.. to taky není nic příjemného. Jen se mi nechce platit další doprava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.25 14:13

Holky nezlobte se na mě.. ale pokud něco dělám, tak to mám dělat pořádně a ne jen z půlky 🤦‍♀️ … mam si na to dávat pozor. Ja přece nemůžu za to, že je s ni špatná komunikace

Jeste jsem ji psala aby tam dala rezervaci.. nechtela. Tak co s takovým člověkem, který nechce komunikovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.7.25 14:20
@_Klára070 píše: Více

Ty jsi teda kupující za trest. Prodávající opravdu nic neporušila, měla ses s ní domluvit, než jsi to koupila. Teď jí chceš dát špatně hodnocení? :zed: :zed: :zed: Vyřeš si to férově. A rezervaci tam dávat není povinná, kolikrát si člověk něco zarezervuje, nekoupi to a brzdí prodej.

Příspěvek upraven 21.07.25 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
21.7.25 14:21

@_Klára070 Tak pokud nejde prodloužit vyzvednutí zásilky po doručení, vyzvednout, přesměrovat, atd… Tak to nech vrátit :kytka:

Příspěvek upraven 21.07.25 v 14:22

• Citovat
  • Upravit
1028
21.7.25 14:22

@_Klára070
Asi bych to teda nekoupila, pokud bychom se bývaly nedohodly 🤷‍♀️ To opravdu nemáš žádnou kamarádku, sousedku, co by balíček vyzvedla? Leda teda paní vysvětlit, jak má prodloužit vyzvednutí, pokud to jde. Myslím, že balík je už na cestě, s tím ona už nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
21.7.25 14:23

@Niky2 Ale to neprodlužuje prodávající ale kupující, když mu přijde upozornění o doručení zásilky ne, pokud už je to poslané? Třeba Zásilkovna to tak má v boxu je to omezené, ale na klasickém místě to lze prodloužit až na týden tuším to vyzvednutí.
Já takhle prodlužuji Zásilkovnu běžně, pokud objednávám víc balíčků, ať tam neběhám často.

• Citovat
  • Upravit
6896
21.7.25 14:27

A Tys to tedy koupila, a následně psala, aby udělala to a ono, poslala žádost atd.? Jestli to bylo takhle, tak spíš vidím chybu u Tebe. Když chceš něco „spěšl“, máš to vyřešit před nákupem, a pak teprve koupit.
Rezervace už nedělám, v tom ji taky chápu, lidi jsou hodně nespolehliví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
21.7.25 14:50
@_Klára070 píše: Více

Ahá, tak Tys jí psala, aby udělala tohle a tohle.. Holka, např. o rezervaci se zdvořile žádá, a prodávající opravdu vyhovět nemusí. Sama s tím mám špatné zkušenosti, proto už nerezervuji. A jestli jsi po jejím odmítnutí dát rezervaci zboží koupila, aniž byste se jasně dohodly na pozdějším odeslání.. Je chyba jednoznačně na Tvé straně. A že si paní dovolí odpovědět druhý den? Fakt se prober. Je léto, lidi rozlítaní.. S tím hodnocením je to úlet, jsi nesoudná. Fakt kupující snů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2935
21.7.25 14:56

Těžko soudit, kdyz nikdo neví, co jste si řekli, nicméně nikdo není povinný reagovat hned, je to soukromá komunikace, ma svůj život :nevim: Pokud jsi věděla, ze to potřebuješ doručit do určitého data, tak jste se měly domluvit předem. Domluva nešla=nekupuji :nevim:
Teď uz to mas blbe, pokid nelze, aby to převzal nekdo jiný ani prodloužení, tak se to holt asi vrátí. Pak jedine resit bud se paní nebo s Vinted, jestli mas jasnou komunikaci, ze ti třeba paní před nákupem slíbila dodržení nějakého termínu a nesplnila, jestli by ti nevrátili i to poštovné. Jestli takovou dohodu ale nemáš, tak to mas asi bohužel smolika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák