Vinted omezil Polsko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
10.9.24 09:54

Vinted omezil Polsko?

Ahoj, teď cca 2 dny se mi hodně omezeně zobrazují polské věci, chtěla jsem určité šaty ze Zary, tak klasicky zadám sukienka a chtěla jsem vyfiltrovat barvu a značku a ukazuje jich strašně málo, přitom vždycky to bylo třeba 500+. Vadí mi to, z Polska jsem objednávala často, je tam větší výběr a hlavně jsem tam našla i věci ze starších kolekcí, které prostě u českých uživatelek nejsou. Máte to všichni takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33221
10.9.24 10:06
@Happyny píše: Více

Tak filtruj jen barvu, a nech šaty normálně z kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2280
10.9.24 10:08

Mně se zobrazuje mrtě věcí z Polska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
10.9.24 10:19
@ludmilaadamkova píše: Více

Mně právě taky, stačí najet na šaty, značku a vyjede jich tam mraky z Polska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2280
10.9.24 10:48
@arinecka píše: Více

já jsem tam teď lovila holinky do školky loni jsem koupila z nextu nádherný měla je na sobě asi 3 krát. :zed: :zed: :zed: :zed: teď jsem jí koupila z vintedu za 150 i s poštovným a tím jejich pojištěním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33221
10.9.24 11:02
@ludmilaadamkova píše: Více

Presne, ty ceny tam jsou obcas usmevny. Ja sem si tam ted koupila dve zimni vesty, kazda cca 200 i s pojistenim a dopravou. A jako novy. Tam se fakt dobre nakupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
10.9.24 20:26

Taky bych hledala normálně. Ja to mam naopak, kdyz hledam, prehrabuju se v tunach polského a kdyz chci cesky, tak musim koukat po cenach podle zaokrouhlení :mrgreen: kdyz chci neco za par korun a nechce se mi platit kilo za postovne ze zahraničí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.9.24 21:21

Mě se to zobrazuje furt stejně. Pokud se ti něco líbí dej si to vždy do oblíbených, to se ti neztratí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
10.9.24 21:22
@Mar__tanka1983 píše: Více

Já bych uvítala filtr, kde by šlo Polsko vyškrknout pryč. Taky mě odrazuje to vysoké poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
11.9.24 04:17

Je možné, že Vinted změnil své filtry nebo došlo k úpravám v nabídce. Zkontrolujte, zda máte správně nastavené filtry a zkuste kontaktovat zákaznickou podporu Vinted pro více informací.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák