Vinted mi nevrátil peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
6.9.24 16:38

Vinted mi nevrátil peníze

Ahoj, měla bych dotaz. Zaplatila jsem před Vinted šaty a hned potom mi slečna napsala, že už to má domluvené s někým jiným a že mi je neprodá. Tak jsem stornovala objednávku. Už je to 14 dni a peníze zpět na účet nepřišly. Už jsem tu podporu kontaktovala několikrát, ale vždycky se mi dostane odpovědi jen od automatu. Co dělat? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101427
6.9.24 16:54

@SaltyH No a proč si to rušila, to byl její problém, ne? Pokud by to neposlala, tak by to vinted vyresil automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5863
6.9.24 17:00

Za 1. nikdy nic nestornuj, pokud to není problém na tvé straně
Za 2. šaty si platila z účtu? Neměla si peníze na Vinted peněžence a vrácené peníze nemáš tam?

Mne vždy vše vrátili snad do 2 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.9.24 17:11

@Markéta188 Nevím, používala jsem Vinted poprvé. Z podpory napsaly, že už to poslali. Ve Vinted peněžence nic není. Platila jsem pomoci Apple Pay. Asi budu muset kontaktovat banku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
6.9.24 17:36

A nemohlo se stat, ze se ti z uctu penoze nestihly strhnout a tudiz ti nemohly prijit zpet? Jednou se mi to taky stalo na vinted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
6.9.24 17:46
@SaltyH píše: Více

v prvé řadě příště nic nestornuj ty, ale prodávajicí. Její problém, že prodej domluvila s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.9.24 19:05

@weyky Peníze se strhly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
6.10.24 14:33

Napiš prodávající. Možná nepotvrdilaONA, že to zboží neodešlo a tak peníze někde visí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák