Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, měla bych dotaz. Zaplatila jsem před Vinted šaty a hned potom mi slečna napsala, že už to má domluvené s někým jiným a že mi je neprodá. Tak jsem stornovala objednávku. Už je to 14 dni a peníze zpět na účet nepřišly. Už jsem tu podporu kontaktovala několikrát, ale vždycky se mi dostane odpovědi jen od automatu. Co dělat? Dekuju
@SaltyH No a proč si to rušila, to byl její problém, ne? Pokud by to neposlala, tak by to vinted vyresil automaticky.
Za 1. nikdy nic nestornuj, pokud to není problém na tvé straně
Za 2. šaty si platila z účtu? Neměla si peníze na Vinted peněžence a vrácené peníze nemáš tam?
Mne vždy vše vrátili snad do 2 dní…
@Markéta188 Nevím, používala jsem Vinted poprvé. Z podpory napsaly, že už to poslali. Ve Vinted peněžence nic není. Platila jsem pomoci Apple Pay. Asi budu muset kontaktovat banku.
A nemohlo se stat, ze se ti z uctu penoze nestihly strhnout a tudiz ti nemohly prijit zpet? Jednou se mi to taky stalo na vinted.
@SaltyH píše: Více
v prvé řadě příště nic nestornuj ty, ale prodávajicí. Její problém, že prodej domluvila s někým jiným.
Napiš prodávající. Možná nepotvrdilaONA, že to zboží neodešlo a tak peníze někde visí.