Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Asta135 vis co, to mas ale tezky…ty nemas kapacitu vše měřit, my kupující nemame kapacitu naslepo kupovat oblečení, které i za cenu 30,– kc nas vyjde s poštovným pomalu na stovku, abychom pak po doruceni zjistili, ze to xl neni tak docela xl, nebo naopak Mko je spis Lko, u šatů řeším délku minimalne na kolena, a tak bych mohla pokračovat.
@Mar__tanka1983 píše: Více
Kupec se vzdycky najde i bez mereni.
Ja treba prodavam dost znackovy veci, barefoot boty. Taky tam davam obcas veci od mensich firem co sijou detsky veci a to tam dam vetsinou primo s odkazem na danou vec u vyrobce. U ty veci je vzdy u toho vyrobce i velikostni tabulka, takze staci kliknout na ten odkaz a na velikostni tabulku. Tyhle mensi eshopy maj ty tabulky dost presny, neni to zadna velkovyroba. A stejne mi zensky pisou o míry. Je to tak tezky teda parkrat kliknout..?
@Mar__tanka1983 píše: Více
Ale já nemám problém na žádost přeměřit. Jen mi vadí styl komunikace části lidí.
A co vůbec znamená kupování po staru? v čem je to jako výhodnější? Něco se mi vždy líbí a u toho milion vykřičníků, že na to nemáme klikat, že prodává starou metodou. Ale proč?
@Asta135 píše: Více
Víš, co je na tom nejvtipnější? Když jsem dávala věc za odvoz, tak přišel milion nesmyslných dotazů, včetně otázek, jestli k tomu dám i příslušenství nebo něco navíc
. To jsem se naštvala a osvítilo mne, dát věc za 100. A najednou klid
až pak skutečný zájemce se ozval a koupil ![]()
Já si taky o rezervaci napsala. Paní měla ještě hodně dalších pěkných hraček, kromě té, co jsem chtěla a já měla aktuálně málo času projet jí katalog, dostala jsem se k tomu až druhý den.
@Yasmen píše: Více
K nám pro věci za odvoz jezdili samý dem.nti. Takže chápu o čem mluvíš. 😁 😁 😁
@Sienim píše: Více
Je to o neco levnejsi, protoze neplatis ten poplatek na ochranu kupujiciho. Ale taky to moc nechapu, proc to nekdo chce po staru.
@Asta135 píše: Více
Tak radši tam toho dám méně (a hezky postupně), ale rovnou s rozměry. ![]()
Já jsem dávala asi před třemi týdny do rezervace lyže za 1000,– - paní se potřebovala poradit s manželem, jinak se mi to stalo asi dvakrát za roky na vinted, že někdo chtěl rezervaci, většinou s tím, že si potřebuje něco přeměřit, nebo se podívat doma, zda se to barevně hodí k jiné věci…
já jsem zase úplně na nerv z žádostí o slevu, už tak mám ceny nízké a v profilu píšu jasně „respektujte, prosím, že ceny jsou pevné“ ![]()
@Sienim píše: Více
Přesně. Když to tam někdo má, tak hledám dál
Jo, když fotíš 5 věcí. Já za dva dny nahrála 100 předmětů a nemám fakt kapacitu každý ještě sólo měřit.
Nevadí mi, když někomu nesedne a nevezme. Vadí mi, že píšou jak prasata, na začátku nepozdraví, chtěj 680 informací a pak ani nenapíšou, že to nesedí nebo cokoli. O slově děkuji se nebudu ani zmiňovat.