Vířivka doma v těhotenství
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vířivka doma v těhotenství
Dobrý den,
Prosím o radu, jsem 19tt, máme doma vířivku, nejradši bych v ní byla
furt ale někde jsem četla, že se nedoporučuje..
co je na tom pravdy? Máme tam 31°C a můžeme si to nastavovat na 3 úrovně.
Mám tam tu nejmenší. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Domaci virivku si v klidu uzivej, to neni teplota, aby ses prehrala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ani doma bych do vířivky nelezla. Nejde o teplotu, ale o čistotu. Jsi si jistá, že ji máte dobře desinfikovanou. Ty bakterie uvnitř můžou být pěkná chuťovka. A bakteriální zánět je nejkratší cesta k předčasnýmu porodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janli O čistotu se
opravdu nebojím když jí máme doma. To bych se právě bála někde
jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Karolína1123 píše:
@Janli O čistotu se opravdu nebojím když jí máme doma. To bych se právě bála někde jinde
A co to s tím má společnýho? Leda pokud máte vířivou vanu např, kde vždycky napustis novou čistou vodu a pravidelně provádíš desinfekcí potrubí. Ale pokud máš normální virivku i doma, tak se ti tam při špatné údržbě bakterie přemnoží úplně stejně jako ve veřejné. Možná to bude ještě horší, jelikož tam to dávkování chemie řídí přístroje a pravidelně se berou vzorky o rozborům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius Nic na tom není špatného, jen vím, že doma se koupeme s manželem a s dítětem, ve veřejný vířivce se koupe bůh ví kdo všechno a doma se asi nechceš koupat v nějakým hnusu, že jo. Tak pečujeme pořádně o vířivku, bazén a tak. Nemyslím to nějak zle, jen chci aby jste to pochopili tak jak jsem to myslela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Karolína1123 píše:
@Janli O čistotu se opravdu nebojím když jí máme doma. To bych se právě bála někde jinde
No, právě doma bude daleko horší desinfekce než jinde. Ve veřejných to totiž hlídá hygiena. Ty to čistíš po každým použití? Dáváš vzorky do labortoře? Asi ne, že? Vůbec nejde o počet lidí, co tou vířivkou projdou. Ty bakterie se tam množí samy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janli píše:
Ani doma bych do vířivky nelezla. Nejde o teplotu, ale o čistotu. Jsi si jistá, že ji máte dobře desinfikovanou. Ty bakterie uvnitř můžou být pěkná chuťovka. A bakteriální zánět je nejkratší cesta k předčasnýmu porodu.
Jezis já teda cely těhotenství až do poslední chvíle trávila doma v bazénu a ta úleva na zada..to bylo bozi a u dalších těhotenství plánují dělat naprosto to stejný..měla jsem jakési speciální tampony z lékárny co mi doporučila doktorka ale ty jsem si dávala jednou za čas..podle mě je to přehnané nejit doma do vířivky, pokud jde jen o čistotu..já myslela ze virivka je spis z důvodu těch tlaku trysek než vody 🤔 🤔 🤔
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@NicknackEK bazén je něco jinýho. Problém je ohřívaná voda a její pozůstatky v systému vířivky. Hele, já kvůli infekci pochvy a plodových obalů porodila předčasně. Pro mě je tohle riziko naprosto zbytečný. Radši si to odepřu než bych riskovala. Bazén i vířivku máme doma, udržuju si je sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Utrogestan v těhotenství, má smysl?
- Začátek těhotenství a krvácení
- Možné těhotenství, druhé těhotenství
- Nevěra, jak to vyřešit doma?
- Chronická bolest břicha v těhotenství, co když nezvládnu porod?
- Prášek egilok v těhotenství
- Je možné cítit příznaky těhotenství po pár dnech?
- Preruseny styk a mozne tehotenstvi