Vironal recenze

13385
2.5.18 10:36

Vironal recenze

Ahoj.Byl mi doporučen tento lék na přírodní bázi, zde jsou pouze recenze na použití a účinky pro malá děcka.
Jak je to prosím u dospělých? :think: Máte s ním někdo zkušenosti? Sice vím že je dražší..,ale když by pomohl. Trpím na záněty nosohltanu v průměru 2,3 do roka… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
2.5.18 11:15

Používám, často a ráda. Měla jsem v březnu šílený kašel, suchý a dávivý a nepomáhalo mi nic z léků. Myslela jsem, že si plíce vykašlu. Vironal mi zabral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
2.5.18 11:16
@Nina Filipi píše:
Používám, často a ráda. Měla jsem v březnu šílený kašel, suchý a dávivý a nepomáhalo mi nic z léků. Myslela jsem, že si plíce vykašlu. Vironal mi zabral

Dobře díky :kytka:.No je objednán na zítra v lékárně, sice budu peněženka o 400 8o Kč lehčí… :),ale tak snad pomůže…Ještě přeci jen.. :think:,co jsem vyčetl jsou to kapičky tuším v obalu 30 ml, podávají se na lžičku či se kapou do tekutiny jak se vlastně podávají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.5.18 19:53

Za mě top! fakt, cítím vždy dva dny než se mi to rozjede pálení mezi krkem a nosem - měli jsme odlétat na dovolenou a táta na mě naprskal, okamžitě jsem nasadila, a světe div se nic se neukázalo :D a ne jako u preventanu že se to posunulo o týden a furt se to točilo dokud jsem ho nevysadila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
3.5.18 08:17
@Bjustřík píše:
Dobře díky :kytka:.No je objednán na zítra v lékárně, sice budu peněženka o 400 8o Kč lehčí… :),ale tak snad pomůže…Ještě přeci jen.. :think:,co jsem vyčetl jsou to kapičky tuším v obalu 30 ml, podávají se na lžičku či se kapou do tekutiny jak se vlastně podávají?

já vždycky si tím kapátkem kápnu přímo do úst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast