Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, mam problem..trackovala jsem si jeden song a tohle na me vyskocilo…je to jen varovani, nebo mam virus? Mam android.
Ahoj, máš v mobilu antivir, případně jaký? tuším, že by to mělo být varování, pokud na to jde kliknout, klikni a pokud ne, normálně to zavři. (používám počítačové „klikni“ ale na telefounu by to bylo asi „máčkni“
)
Případně pokud si nevíš rady, určitě to zkus vygooglovat a nebo co doporučuji já - chat na seznamu. Je tam přímo místnost pro software a tam většinou pobývá někdo, kdo ti poradí
je to jednoduché a rychlé ![]()
@palapa píše:
Stahni avast a udelej test a uvidis
nejde mi to stahnout..
@yuasa mam McAfee ale kdyz se chci prihlasit pta se me to na heslo…
@yuasa píše:
Ahoj, máš v mobilu antivir, případně jaký? tuším, že by to mělo být varování, pokud na to jde kliknout, klikni a pokud ne, normálně to zavři. (používám počítačové „klikni“ ale na telefounu by to bylo asi „máčkni“)
kliknout na to jde a chce to po me at at prihlasim sve cislo…je to nejaky proram zabezpeceni mobilu antivirova ochrana..prijde mi to spise jakoby chteli, at si stahnu jejich program..
Tak pak bych zkusila ten chat na seznamu. a přes googleplay ti nejde avast stáhnout? to je divný ![]()
Ne, rika mi to, ze dle bile tasky to znamena, ze jsem nenavstivila obchod a nemuzu avast stahnout…
@Taminka píše:
Ne, rika mi to, ze dle bile tasky to znamena, ze jsem nenavstivila obchod a nemuzu avast stahnout…
co to?
![]()
zkus ten chat ![]()
@yuasa no jako nechapu..avast mam v notasu a pohoda a tady takove blbosti..
Pořád je to „jen“ technologie, nic není dokonalé. Ale myslím, že by bylo dobré do toho telefonu dostat avast. Je tak asi nejspolehlivější… Psala jsi na ten chat? Kdyžtak písni, na co jsi přišla ![]()
A není to jen lákadlo? Jako v PC, program ti najde 2245 špatných souborů a jestli je chceš opravit, klikni zde. No a pak to chce, abys to zaplatila… Připadá mi to tak.
Ještě… funguje ten telefon nebo se seká nebo dělá něco, co předtím nedělal?
@petelo píše:
A není to jen lákadlo? Jako v PC, program ti najde 2245 špatných souborů a jestli je chceš opravit, klikni zde. No a pak to chce, abys to zaplatila… Připadá mi to tak.
ja si taky myslim, ze jo.
kazdopadne jsem nasla heslo k McAfee tak jsem vse skenovala a zadny virus se nenasel.