Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
chci se zeptat, jestli máte dobré zkušenosti s nějakými vitamíny pro muže pro podporu plodnosti/spermií? Manžel má dobrý spermiogram, ale už se nám několik let nedaří otěhotnět a zatím nebyl zjištěn žádný zdravotní problém. Tak jsem si říkala, že když už já pořád beru listovku, manžel by mohl také něco zobat ![]()
Narazila jsem zatím na Fertilan a Reproman, ale většina diskuzí už je starších, tak budu ráda za jakékoliv zkušenosti a případně další tipy!
Ahoj, manzel pije Folandrol, plus k tomu bere macu a zinek… uz to takto bere cca 3 mesice, zatim nic… na spermiogram jde ted za mesic, tak uvidime… ten Folandrol proto, ze mi to doporucil dr na gynde, je tam inositol, ktery mam ja v Nosifolu, pry to pusobi dobre na spermie, i ten zinek je dulezity ![]()
Můj přítel má perfektní zkušenost s Macou, spermie se mu zrychlily ![]()
Ahoj, doporučuji Macu a Tribulus..hlavně ten Tribulus, ten u nás prodávají i v CAR
Tribulus je testosteron, dá se sehnat kdekoli na netu. Mmch byli jste v CAR? Tam vše vysvětlí lépe
@jizvíková Koukám, že ten je hlavně pro sportovce
Aby pak nebyl až moc aktivní
Jj, v CAR už jsme 2 roky… zatím bez výsledku a bez zjištěného problému.
@luciie88 píše:
Maca a kotvicnik jsou nej![]()
Ty jsou zrovna v tom Repromanovi.
@Nicky232 můj bral jen něco se zinkem a hned se to zlepšilo (jako za dva měsíce už), ale to by vám měli v CARu doporučit.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Prosím doporučte mi nějaký top přípravek na spermie.
Děkuji.
@M_Vladim píše:
Speciál diskuze:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
děkuji
![]()