Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi jasné, že vitamíny nejsou spása, ale jen nějaký doplněk všeho. Proto se ptám celkově na nějaké rady, zkušenosti. Přecejen někdo se snaží dýl a už si toho zažil a vyzkoušel víc. My zatím asi 4 měsíce. Je to chvilka. Moc ráda bych aby se to povedlo, zároveň se ale nehroutím každý měsíc když ms přijde.
I by mě zajímalo třeba, jestli jste podstoupily nějaké vyšetření (klidně jako samoplátce) dřív než po roce snažení.
Něco pro partnery k tématu:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
@bonsaj493 píše: Více
Ahojky jsem na tom podobně, minulý čtvrtek jsem vysadila HA po 9 letech
po posledním těhotenství. Tak jsem zvědavá jak se zadari. Za měsíc mi bude 35 a bylo by to moje třetí těhotenství
Zatím beru jen lištičku z Dr Maxe ale to složení se mi moc nelíbí.
Jo a každej druhej den sním tak půl kostky droždí
na doplnění Bčka.
@terulinaa ahojky, půl kostky droždí, to zvládneš jen tak?
je mi blivno jen na to pomyslím 🤣. Ale zajímavý tip, ani jsem nevěděla, že se tam nachází vitamin B
.
Jinak mě je 26, manželovi 35. Dítě bude první u obou
.
Jj droždí mi chutná
tak sem nakonec koupila active folic „aktivní forma kyseliny“ místo femibionu ![]()
@terulinaa píše: Více
Ještě se zeptám a dostala si už MS po vyndání tělíska? Já dnes MS
Ještě se zeptám a dostala si už MS po vyndání tělíska? Já dnes MS
@terulinaa ve čtvrtek vyndání, v sobotu a neděli jsem krvácela, jestli to byla MS nevím, cítila jsem se jak při ní, ale byla velmi krátká, tak nevím. Včera a dnes lehounké špinění
.
Nn brala sem antikoncepci. Ale já měla ms pokaždé když sem si udělala sedmidenní pauzu. Takže tělo vlastně ani ještě nepoznalo, že antikoncepci už nedostane. Ve čtvrtek sem si měla začít brát nové platicko, tak sem zvědavá co bude bez nich
![]()
@terulinaa když jsem před těmi osmi lety brala antikoncepci, tak jsem to taky měla přesné jak hodinky když byla sedmidenní pauza, ale pak jsem hned přešla na tělísko po skončení poslední MS. Takže taky vůbec nevím, jak to bude teď. Předpokládám, že se to tělo s tím nedostatkem umělých hormonů musí nějak vypořádat, otázkou je, jak dlouho to bude trvat
![]()
Ahoj jen se chci zeptat jak se daří? Proběhla MS? U mě teda docela brutální a to ani tělo nemohlo ještě poznat, že už antinu nedostane
V pátek mi to skončilo a od včera mě poboliva podbřišek a sem taková nafouklá
![]()
@terulinaa píše: Více
Ahojky, zatím stále čekám, poctivě testuji a ani ovulace zatím neproběhla, tak uvidíme. A dobré je, že už máš aspoň takovou tu „čistou“ za sebou a víš, že teď už to bude přírodní
.