Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHojky všem,
můžete mi poradit, které vitamíny jsou nejlepší pro 1.trimestr? Které Vám třeba doporučil doktor? Můj řekl, že je to jedno které, že všechny jsou na stejno.
Děkuji a přeji Vám hezký den
Kyselina listová a hořčík (měla jsem strašný křeče v nohách), nic víc jsem nebrala. Je fakt, že jsem občas dítěti snědla Marťánka
@ivaaneb píše:
AHojky všem,
můžete mi poradit, které vitamíny jsou nejlepší pro 1.trimestr? Které Vám třeba doporučil doktor? Můj řekl, že je to jedno které, že všechny jsou na stejno.
Děkuji a přeji Vám hezký den
nejlepe vyzkoušet
po některých nebývá moc dobře
jinak hlavně ta listovka..
Já ze začátku zobala jen listovku, když jsem ji dobrala začala jsem s Femibion 800 jinak mi dr řekla že dobré jsou také vitamíny Chytré miminko, ale ty jsou většinou v lekarně jen na objednaní ![]()
@ivaaneb do třetího měsíce jsem brala Femibion, brala jsem ho už před těhu a od 4. GS mamavit + DHA, jsou to sice dražší vitamíny, ale chtěla jsem něco kde je to DHA. Spousta maminek nebere nic a děti jsou ok
Beru to asi jenom kvůli toho, že čekám dvojčata ![]()
Listovku, pangamin, rybí tuk v kapslích, občas laktobacily. Krom toho prvního to beru i mimo těhotenství. Megakomplexy speciální neberu.
Tak ti držím palečky na dvojčátka
. Já jsem zatím v pátém týdnu. Kdy Ti dvojčátka doktor zjistil? Při prvním mimču jsem brala vitamíny, ale už si nějak nemůžu vzpomenout jaké. Teď dobírám Calibrum pro plánované těhu.
@ivaaneb Myslím, že v 6.týdnu říkal, že tam jsou dva váčky a za týden jsme už měli srdíčka.
V konečné fázi si myslím, že je jedno jaké bereš, ale asi bych to nějak extra neměnila, jeden měsíc ty, druhý měsíc zase jiné… Ale ten femibion je dobrý, u toho mamavitu mi bylo někdy špatně.
@ivaaneb ja beru femibion, byl mi doporucovan ze vsech stran.
Mě doporučil s endokrinologie na štítku pregnium a to baštím teda celou dobu ![]()
Ahoj, brala jsem femibion 800 a ted jím femibion 400,ale beru ho tak ob den a hlavně proto, že čekám dvojčátka