Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den, chci se zeptat jak je to s Vitanim obcanku? Prislusny urad nam posle postou pozvani nebo bych mela neco zaridit? A v cca kolika mesicich ditete se chodi? Dekuji
@bombonek009 jj, nám posílali přímo pozvánku k určitému datu a hodině
my šli cca ve třech měsících
ale byly tam i mladší děti ![]()
@bombonek009
Nám přišla nabídka na účast spolu s rodným listem z matriky. A data dali na výběr asi 4.
Asi záleží odkud jsi. U nás byla výzva v časopise městské části, že kdo má zájem, má zavolat na uvedený telefon. Nejspíš z důvodu ochrany osobních údajů.
Objednali jsme se na úřadě a pak přišla pozvánka na určité datum. Čekají až se sejde dost dětí.
To záleží na konkrétním městském úřadě, někde zvou sami, někde se muss přihlásit. Poptej se u Vas na úřadě. Nebo si to zjistí na webových stránkách.
U nás zvou z úřadu na vítání v cca půl roce - koukám, že je to opravdu různé… ![]()
U nás se musíš ozvat sama (Brno), sami se ti neozvou. Nahlásíš se a oni se ti ozvou až je dost dětí na uspořádání - někdy jsou tam i skoro roční děti.
@Aletheia : u nas na Praze 4 se to ted zaseklo, dřív zvali, ted se musíš přihlásit, měli jsme jít loni na podzim ( byly volby, nebyl starosta ), tak ted jsem byla přihlásit našeho 13 měsíčního, tak možná pujene v 1,5 roce ![]()
@myskalucka píše:
@Aletheia : u nas na Praze 4 se to ted zaseklo, dřív zvali, ted se musíš přihlásit, měli jsme jít loni na podzim ( byly volby, nebyl starosta ), tak ted jsem byla přihlásit našeho 13 měsíčního, tak možná pujene v 1,5 roce
no to bude paráda, jít si na vítání občánků po svých
(jestli to tak výjde a už bude chodit)
@Aletheia : on už od 10 měsíců chodí, takže si tam fakt pro svých dojde ![]()
Tohle jsem našla na netu: Změny ve vítání občánků a blahopřání seniorům v roce 2015
V souvislosti s účinností zákona o základních registrech došlo ke zpřísnění a omezení využívání osobních údajů. Z toho důvodu již úředníci sami nebudou moci rozesílat pozvánky na vítání občánků ani blahopřát jubilantům.
Tak netuším, asi se možná bude lepší informovat na úřadě
![]()
@Verussss : není to Praha 4? Ta ma na svých stránkách psané to same.
@myskalucka je
ale už jsem to viděla i u nás ve městě. jen podávám info, tak nevím ![]()