Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No? co delate zeny, kdyz kolem pulnoci nespite? Podelte se o radosti nocniho viru.At delate cokoli…
P. S povolene vyrazy jsou parba, kamaradka, hlupy chlap, nuda pri kojeni…
Zakazano-pludek, tehulinka, mimisek ![]()
Ahoj, já většinou ještě o půlnoci nespím…ale jsem potichu na compu, abych nebudila přítele. Většinou jsem tady na emiminu, čekám, jestli tu někdo nenapíše a tak…
@svycarka peru poblité peřiny, matrace, pyžama, hajánky a už se těším na další výživnou noc
![]()
@majki.r aa a mame prvi tehuli, pokud Metrik odpovida..ja nespala cele noci
@slavuska1 uklizet??? jsi snad Doma sama.ja i do klavesnice mlatim s lehkosti a neznosti, bo bych mela hitparadu az do rana
@chipsa z dovolene?
a nemyslete si, ze budu porad odpovidat vsem ![]()
@Koty znam, mela jsem dva tydny zpet.az tak, ze mi dosli deky a povleceni. copak, viroza?
@svycarka píše:
@majki.r aa a mame prvi tehuli, pokud Metrik odpovida..ja nespala cele noci@slavuska1 uklizet??? jsi snad Doma sama.ja i do klavesnice mlatim s lehkosti a neznosti, bo bych mela hitparadu az do rana
@chipsa z dovolene?a nemyslete si, ze budu porad odpovidat vsem
Upravuji fotky za celý rok. Přes den se bohužel k tomu nedostanu. Sotva mám chvilku čas a sednu k počítači, tak přítel začne hučet že je mě milejší počítač než on. A tak dlouho kolem mě provokuje, až to zavřu a jdu raději uklízet.
Balím ke stěhování, vyhazuju, debordelizuju…
a na netu vybírám novou koupelnu
Ale myslím, že @Koty vede
![]()
V jedenact si me ditw zotrocilo a rvalo, dokud jsem nelehla taky do postele. Takze dekuji za pravidelne odfukovani v postylce a surfuju po netu.
Btw abych vyuzila povolenych vyrazu: Trochu se mi houpe zaludek, prptze jsme s kamaradkami po dlouhe dobe parily u nas v kuchyni a ja nejsem zvykla pit, tak se mi dvou sklinkach houpe zaludek. Tudis je mi blbe od chlastu, tehulinka nejsem ![]()
Dočítám diskuze a u toho relaxuju
vnitřně jsem sova, takže se těším, že nemusím vstávat do rachoty a ráno se prospím tak do desíti ![]()
@svycarka jj, hnusná chřipková
Taky už se zásoby tenčí. Čtyřleťák se není schopný naučit smrkat, tak někudy to holt odejít musí
Minutu přes tím jsem mu dávala instrukce, kde zvracet může a kde ne. Myslíš, že maminku poslechl? ![]()
No a jaktože Ty nechrníš?
@Machalka píše:
Dočítám diskuze a u toho relaxujuvnitřně jsem sova, takže se těším, že nemusím vstávat do rachoty a ráno se prospím tak do desíti
Do desiti. Ty asi chces nakrknout full time matky, co?!
Mit tve telefonni cislo, tak te v sedm rano zlomysne prozvonim ![]()