Nám, co v noci nespí....

7626
24.1.15 00:09

Nam,co v noci nespi....

No? co delate zeny, kdyz kolem pulnoci nespite? Podelte se o radosti nocniho viru.At delate cokoli…

P. S povolene vyrazy jsou parba, kamaradka, hlupy chlap, nuda pri kojeni…
Zakazano-pludek, tehulinka, mimisek :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
24.1.15 00:14

Ahoj, já většinou ještě o půlnoci nespím…ale jsem potichu na compu, abych nebudila přítele. Většinou jsem tady na emiminu, čekám, jestli tu někdo nenapíše a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.1.15 00:15

Momentálně se snažím přemluvit, abych šla uklízet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.1.15 00:16

Já dodělávám fotky do fotoknihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.1.15 00:18

Ještě mě zbývá vymyslet co budu zítra vařit k obědu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.1.15 00:18

@svycarka peru poblité peřiny, matrace, pyžama, hajánky a už se těším na další výživnou noc :zed: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 00:19

@majki.r aa a mame prvi tehuli, pokud Metrik odpovida..ja nespala cele noci :mrgreen: @slavuska1 uklizet??? jsi snad Doma sama.ja i do klavesnice mlatim s lehkosti a neznosti, bo bych mela hitparadu az do rana :mrgreen: @chipsa z dovolene?

a nemyslete si, ze budu porad odpovidat vsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 00:21

@Koty znam, mela jsem dva tydny zpet.az tak, ze mi dosli deky a povleceni. copak, viroza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 00:21

@chipsa u nas lovecky den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
24.1.15 00:22
@svycarka píše:
@majki.r aa a mame prvi tehuli, pokud Metrik odpovida..ja nespala cele noci :mrgreen: @slavuska1 uklizet??? jsi snad Doma sama.ja i do klavesnice mlatim s lehkosti a neznosti, bo bych mela hitparadu az do rana :mrgreen: @chipsa z dovolene?a nemyslete si, ze budu porad odpovidat vsem :mrgreen:

Upravuji fotky za celý rok. Přes den se bohužel k tomu nedostanu. Sotva mám chvilku čas a sednu k počítači, tak přítel začne hučet že je mě milejší počítač než on. A tak dlouho kolem mě provokuje, až to zavřu a jdu raději uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
24.1.15 00:23

Balím ke stěhování, vyhazuju, debordelizuju… :mrgreen: a na netu vybírám novou koupelnu :mrgreen: Ale myslím, že @Koty vede :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.1.15 00:23

V jedenact si me ditw zotrocilo a rvalo, dokud jsem nelehla taky do postele. Takze dekuji za pravidelne odfukovani v postylce a surfuju po netu.
Btw abych vyuzila povolenych vyrazu: Trochu se mi houpe zaludek, prptze jsme s kamaradkami po dlouhe dobe parily u nas v kuchyni a ja nejsem zvykla pit, tak se mi dvou sklinkach houpe zaludek. Tudis je mi blbe od chlastu, tehulinka nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.1.15 00:24

Dočítám diskuze a u toho relaxuju :) vnitřně jsem sova, takže se těším, že nemusím vstávat do rachoty a ráno se prospím tak do desíti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
24.1.15 00:25

@svycarka jj, hnusná chřipková :roll: Taky už se zásoby tenčí. Čtyřleťák se není schopný naučit smrkat, tak někudy to holt odejít musí 8) Minutu přes tím jsem mu dávala instrukce, kde zvracet může a kde ne. Myslíš, že maminku poslechl? :mrgreen:
No a jaktože Ty nechrníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.1.15 00:26
@Machalka píše:
Dočítám diskuze a u toho relaxuju :) vnitřně jsem sova, takže se těším, že nemusím vstávat do rachoty a ráno se prospím tak do desíti 8)

Do desiti. Ty asi chces nakrknout full time matky, co?! :cert: Mit tve telefonni cislo, tak te v sedm rano zlomysne prozvonim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová