Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majki.r píše:
Tak co holky, je tu dneska někdo, kdo ponocuje a proč?
jáá
vždy když má chlap noční, tak mi nejde usnout, do toho mě šílené bolí bedra
co Ty??
@Teruu píše:
jáávždy když má chlap noční, tak mi nejde usnout, do toho mě šílené bolí bedra
co Ty??
Jé, já to vzdala chvíli před tím, než jsi napsala…ale stejně jsem usnula až po tom, co přítel odešel ráno do práce…
@Kaja-kaja To je pak nanic…ale stejně to tu v noci moc nežije, třeba včera se mi zdálo, že tu skoro nikdo není.
@Kaja-kaja Závidím těm, co spí. Mě včera v noci tak trápil ekzém, že jsem z toho byla zoufalá…doufám, že se to po porodu spraví, a taky s příchodem jara…nebo si po porodu vezmu hypnotika a budu spát jak miminko, k malé bude vstávat přítel ![]()
@majki.r já v noci vůbec nemuzu spavat, kdyz mam chlapa doma tak je to lepsi to jdu kolem 1-2, ale jak jsem doma sama, tak porad cumakuju a nejsem schopna usnout. tak jdu kolem 4 treba
![]()
Zdravím holky, taky občas ponocuju ale ne nějak moc často. Vy co takle ponocujete, v kolik ráno pak vstavate? ![]()
@AndreaS92 píše:
Zdravím holky, taky občas ponocuju ale ne nějak moc často. Vy co takle ponocujete, v kolik ráno pak vstavate?
moje dítě je spáč, takže většinou v 8:30 ![]()
@Aletheia píše:
moje dítě je spáč, takže většinou v 8:30
A spat chodis?
@Kaja-kaja tak spát každý den jen hodinu to bych teda nedala ![]()
@AndreaS92 píše:
Zdravím holky, taky občas ponocuju ale ne nějak moc často. Vy co takle ponocujete, v kolik ráno pak vstavate?
Já jak kdy, záleží na tom, v kolik usnu. Dneska jsem si pospala až do jedenácti, protože jsem usnula po osmé ráno…jinak se budím po té deváté ![]()
Já většinou makám asi do 1-2 v noci a vstávám přes týden v 8 h. O víkendu dospávám tak do 10 h.
A přišla jsem na další věc, co ráda dělam takle po večerech. vždycky dumam co koupit malý na další sezonu. takže tedka už vybíram botičky na jaro a plánuju, sice to vždycky skončí jinak, ale projížim různý stránky a hledám…:) a hrozně ráda projíždim zdejší bazárek, kde je co novýho, co by se mi líbilo. sice málokdy něco koupim, ale ráda očumuju ![]()
Tak já třeba dnes nespím (a že už jsem unavená dost) proto, že jsem líná vstát z gauče a dokolíbat se do koupelny
![]()
Jinak chodím spát kolem druhé a budíček mám tak v 8. Mezitím dám ale párkrát i „procházku“ po bytě.