Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fikta píše:něco mi uteklo?Jinak já čekám, až se mi vzbudí dítě, přijde do ložnice, odvedu ho zpět do jeho postele a pak budu moct v klidu spát…
neboj, neuteklo
![]()
@Laurren píše:
Asi jsem jediná, kdo v tuhle dobu maká… termín DPH je za dveřmi. Jen jsem nakoukla.
Nejsi sama. ![]()
@svycarka píše:
No? co delate zeny, kdyz kolem pulnoci nespite? Podelte se o radosti nocniho viru.At delate cokoli…P. S povolene vyrazy jsou parba, kamaradka, hlupy chlap, nuda pri kojeni…
Zakazano-pludek, tehulinka, mimisek
U mě je to jednoduché. V 9 jsem ještě cestovala vlakem a protože mám tradici si dát na nádraží „Coffee to go“, tak svítím jak žárovka ![]()
@Ziina píše:
@svycarka budeš plodit mimíska?
neeeeeeee Boze chran, me staci ten muj cobystakradamamoabytenasralo
@slavuska1 drahy by muchlal, ja moc ani ne. jsemstara a nevyzivna na druhe a navic jsem prisla o nervy
@Petule030 píše:
U mě je to jednoduché. V 9 jsem ještě cestovala vlakem a protože mám tradici si dát na nádraží „Coffee to go“, tak svítím jak žárovka
Aspon usetris za elektriku ![]()
@Aletheia
no jo, obcas ji tim vyhrozuju, tak si to vzala k srdci ![]()
Druhý den s miminovou doma, noční kojení ji vyloženě baví a my se starším, který dnes v noci spí se mnou, právě jíme v posteli bábovku ![]()
Asi půjdu vydrhnout koupelnu. Spát ještě dlouho nebudu a v koupelně aspoň nikoho nevzbudím ![]()
@xFelli jeeee, jak ja bych v noci vstavala petkrat, jen kdybych si mohla pomuchlovat tu malou sametovou hlavicku ![]()
@LadyTommy píše:
@xFelli jeeee, jak ja bych v noci vstavala petkrat, jen kdybych si mohla pomuchlovat tu malou sametovou hlavicku
Neblbni. To muzes pres den
@xFelli píše:
Druhý den s miminovou doma, noční kojení ji vyloženě baví a my se starším, který dnes v noci spí se mnou, právě jíme v posteli bábovku
To zní parádně
Já chci taky! ![]()
Učim se opět na poslední chvíli..takže když je dobrej den, malá mi usne do desíti
a já pak můžu do těch dvanácti do jedný něco študovat. no dneska to bylo do půl jedný. pak sem zasedla k televizi, kde dávaj dobrej film - Společnost mrtvých básníků - jenže je to až do čtvrt na čtyři
a to je pozdě i na mě. takže sem to vypla, film stahuju, čučim na emimi a stejně nespim ![]()
@svycarka píše:
No? co delate zeny, kdyz kolem pulnoci nespite? Podelte se o radosti nocniho viru.At delate cokoli…P. S povolene vyrazy jsou parba, kamaradka, hlupy chlap, nuda pri kojeni…
Zakazano-pludek, tehulinka, mimisek
když nespím, sedím u pc a pracuju.. a nebo se nudím při kojení ![]()