Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Válím se a čuchám vůni škvařeného sádla… a přemýšlím u toho nad tím, jestli všechno to cvičení za poslední dny není zbytečné, když zítra budou ty škvarky ![]()
Ale většinou touhle dobou uklízím, ale to jen když není muž doma. Když je doma, mám nohy nahoře.
@klenice píše:
Balím ke stěhování, vyhazuju, debordelizuju…a na netu vybírám novou koupelnu
Ale myslím, že @Koty vede
![]()
Dík no - já bych to prvenství mileráda někomu přenechala
Nehlásí se někdo dobrovolně? Co? ![]()
@marrlinka to bys klidně mohla, mobily na noc zásadně vypínám
dítko se už naštěstí obhospodaří samo s asistencí svého otce, takže mě nechají vyspávat
![]()
@klenice
a aspoň tedy při vší skromnosti - červený koberec by nebyl?
@marrlinka vyborne,dostala bych temer stejneho levelu, ale kamaradka usnula a tak nasavam sama- o jak trapne
@Koty ufff,znam..pokyny na zvraceni nefunguji, stejne jako smernice, ze se Kadi do nocniku
nespim, pac jsem po nocni, draha-chroma polovice se odbelhal na pokerovy turnaj a kamoska usnula.nuda v horach ![]()
Zdravim, po roce vstavani na podani dudlika, mlika, caje, periny mam rozhozene spani a i kdyz uz se mala lepsi, hezky spi a vstane jednou na mliko, tak ja lezim, cucim a nemuzu spat, pak vezmu mobil a jsem tady, nez dojde baterka ![]()
@Koty píše:
@klenice![]()
![]()
a aspoň tedy při vší skromnosti - červený koberec by nebyl?
minutový sestřih v televizních novinách by ti nestačil? ![]()
@Fjodorka svata dukanovo dieto muzu si toho sadla cuchnout- jen tak na 3 tluste krajice chleba ![]()
@svycarka píše:
@Fjodorka svata dukanovo dieto muzu si toho sadla cuchnout- jen tak na 3 tluste krajice chleba
@Machalka píše:
minutový sestřih v televizních novinách by ti nestačil?
A tož může být - akorát se musím převlíct ze své apartní košile a nahodit obličej ![]()