Nám, co v noci nespí....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
24.1.15 00:39
@klenice píše:
Balím ke stěhování, vyhazuju, debordelizuju… :mrgreen: a na netu vybírám novou koupelnu :mrgreen: Ale myslím, že @Koty vede :mrgreen: :kytka:

objednala jsem novou loznici a ten muj vul se vyboural v aute. dobra zprava- prezil- SPATNA-nevim kdo tu postel smontuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
24.1.15 00:40

Posledni dva tydny se tu staram o dceru, odmita spat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.1.15 00:41
@LadyTommy píše:
Posledni dva tydny se tu staram o dceru, odmita spat :cert:

co se v mládí naučí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 00:42

@LadyTommy co zaspivat? a cucnutim vinka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 00:43

Kdo zna nick Krkael- porodila? jsem o ni neslysela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
24.1.15 00:54
@svycarka píše:

ne, neporodila, přiletěli mimozemšťani a dítě ji vytáhni nosní dírkou :mrgreen: (jinak porodila, ale to už je poměrně dost dlouho :lol: )

já koukám na seriály, hraju hry :mrgreen: a občas uklízím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.1.15 00:58
@Koty píše:
@svycarka peru poblité peřiny, matrace, pyžama, hajánky a už se těším na další výživnou noc :zed: :roll: :mrgreen:
jujda, to jsme měli předminulou noc, prostřední syn ji celou problinkal. ale ráno už byl dobrej, snad to tak bude i u vás :hug:
@svycarka píše:
@majki.r aa a mame prvi tehuli, pokud Metrik odpovida..ja nespala cele noci :mrgreen: @slavuska1 uklizet??? jsi snad Doma sama.ja i do klavesnice mlatim s lehkosti a neznosti, bo bych mela hitparadu az do rana :mrgreen: @chipsa z dovolene?a nemyslete si, ze budu porad odpovidat vsem :mrgreen:

no, už jsem apsoň malinko poklidila :) sama, to už asi hodně dlouho nebudu. momentálně se tulím s nejmladším, vůbec e mi nechce ho dávat do postlýlky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
24.1.15 01:01

:mavam: tak já poslední dobou zase dřív jak ve 2 spát nechodím, ale ráda bych se to naučila :mrgreen:. Většinou si čtu co je tady novýho, brouzdám různě po netu.. ale nejhorší je, že už i to mě pomalu přestává bavit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.1.15 01:02
@svycarka píše:

ta už tu hodně dlouho nebyla :think: v podpisu měla cosi o vánočním dárku..tak to už by měla mít za sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 01:03
@slavuska1 jeeeeee jezis to jsem se rozneznila..ja ci taky pomuchlat :srdce: znam te a ani nevim, ze mas novoska :srdce: srdecne gratulace
@Aletheia píše:
ne, neporodila, přiletěli mimozemšťani a dítě ji vytáhni nosní dírkou :mrgreen: (jinak porodila, ale to už je poměrně dost dlouho :lol: )já koukám na seriály, hraju hry :mrgreen: a občas uklízím. :think:
:( jsi zla a nelitostna :mrgreen: ja jen vim, ze si psala, ze bde mit vanocni darek a pak zu o ni nevim- v diskusich.jsem chtela vedet jestli se to povedlo. a co ma?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
24.1.15 01:05
@Ziina píše: :mavam: tak já poslední dobou zase dřív jak ve 2 spát nechodím, ale ráda bych se to naučila :mrgreen:. Většinou si čtu co je tady novýho, brouzdám různě po netu.. ale nejhorší je, že už i to mě pomalu přestává bavit :mrgreen:.

me taky..cekam na prazdniny ci plodny denik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
24.1.15 01:05
@svycarka píše::( jsi zla a nelitostna :mrgreen: ja jen vim, ze si psala, ze bde mit vanocni darek a pak zu o ni nevim- v diskusich.jsem chtela vedet jestli se to povedlo. a co ma?
:mrgreen: a to že vánoční dárek je dítě víš jistě? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
24.1.15 01:06

@svycarka budeš plodit mimíska? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.1.15 01:08
@svycarka píše:
@slavuska1 jeeeeee jezis to jsem se rozneznila..ja ci taky pomuchlat :srdce: znam te a ani nevim, ze mas novoska :srdce: srdecne gratulace:( jsi zla a nelitostna :mrgreen: ja jen vim, ze si psala, ze bde mit vanocni darek a pak zu o ni nevim- v diskusich.jsem chtela vedet jestli se to povedlo. a co ma?

díky, třeba do roka budeš taky muchlat :hug: :D

s tím vánočním dárkem mě to taky docela zajímá..já teda taky pochopila, že dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.1.15 01:09
@Ziina píše:
@svycarka budeš plodit mimíska? :mrgreen:

už je to tady, mimísek, co bude dál..těhulinka, blinkáníčko, kakáníčko :dance: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová