Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@klenice píše:
Balím ke stěhování, vyhazuju, debordelizuju…a na netu vybírám novou koupelnu
Ale myslím, že @Koty vede
![]()
objednala jsem novou loznici a ten muj vul se vyboural v aute. dobra zprava- prezil- SPATNA-nevim kdo tu postel smontuje ![]()
@LadyTommy píše:
Posledni dva tydny se tu staram o dceru, odmita spat
co se v mládí naučí… ![]()
@svycarka píše:
Kdo zna nick Krkael- porodila? jsem o ni neslysela…
ne, neporodila, přiletěli mimozemšťani a dítě ji vytáhni nosní dírkou
(jinak porodila, ale to už je poměrně dost dlouho
)
já koukám na seriály, hraju hry
a občas uklízím. ![]()
@Koty píše:jujda, to jsme měli předminulou noc, prostřední syn ji celou problinkal. ale ráno už byl dobrej, snad to tak bude i u vás
@svycarka peru poblité peřiny, matrace, pyžama, hajánky a už se těším na další výživnou noc![]()
![]()
@svycarka píše:
@majki.r aa a mame prvi tehuli, pokud Metrik odpovida..ja nespala cele noci@slavuska1 uklizet??? jsi snad Doma sama.ja i do klavesnice mlatim s lehkosti a neznosti, bo bych mela hitparadu az do rana
@chipsa z dovolene?a nemyslete si, ze budu porad odpovidat vsem
no, už jsem apsoň malinko poklidila
sama, to už asi hodně dlouho nebudu. momentálně se tulím s nejmladším, vůbec e mi nechce ho dávat do postlýlky ![]()
tak já poslední dobou zase dřív jak ve 2 spát nechodím, ale ráda bych se to naučila
. Většinou si čtu co je tady novýho, brouzdám různě po netu.. ale nejhorší je, že už i to mě pomalu přestává bavit
.
@svycarka píše:
Kdo zna nick Krkael- porodila? jsem o ni neslysela…
ta už tu hodně dlouho nebyla
v podpisu měla cosi o vánočním dárku..tak to už by měla mít za sebou ![]()
@Aletheia píše:
ne, neporodila, přiletěli mimozemšťani a dítě ji vytáhni nosní dírkou(jinak porodila, ale to už je poměrně dost dlouho
)já koukám na seriály, hraju hry
a občas uklízím.
@Ziina píše:tak já poslední dobou zase dřív jak ve 2 spát nechodím, ale ráda bych se to naučila
. Většinou si čtu co je tady novýho, brouzdám různě po netu.. ale nejhorší je, že už i to mě pomalu přestává bavit
.
me taky..cekam na prazdniny ci plodny denik ![]()
@svycarka píše:jsi zla a nelitostna
ja jen vim, ze si psala, ze bde mit vanocni darek a pak zu o ni nevim- v diskusich.jsem chtela vedet jestli se to povedlo. a co ma?
@svycarka píše:
@slavuska1 jeeeeee jezis to jsem se rozneznila..ja ci taky pomuchlatznam te a ani nevim, ze mas novoska
srdecne gratulace
jsi zla a nelitostna
ja jen vim, ze si psala, ze bde mit vanocni darek a pak zu o ni nevim- v diskusich.jsem chtela vedet jestli se to povedlo. a co ma?
díky, třeba do roka budeš taky muchlat
![]()
s tím vánočním dárkem mě to taky docela zajímá..já teda taky pochopila, že dítě ![]()
@Ziina píše:
@svycarka budeš plodit mimíska?
už je to tady, mimísek, co bude dál..těhulinka, blinkáníčko, kakáníčko
![]()