Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás zvou v 5m, ale nám se stalo, že na nás zapomněli, musela jsem se jít připomenout a šli jsme o měsíc dýl
@bombonek009 nám domu přišel papír, jestli se chceme zúčastnit, ať pošleme mailem zprávu, že nám pošlou ofiko pozvánku.. no nešli jsme, je to opičárna, navíc náš obvod zahrnuje i velké ghetto, tísnit se někde s kikánama se mi fakt nechtělo ![]()
Ahojky, nevite nekdo jak je to s vitanim obcanku od 1.4.2015…mela by byt nejaka zmena, uz se to i jinak jmenuje…nerada bych neco prosvihla, tak jestli se nekdo po porodu ozve nebo se mam nekde prihlasit…jsem zUsti nad Labem Vseborice…dekuji vsem za odpovedi ![]()
Maminky prosim poradte kam jit a co zaridit chtela bych jit s prckem na vitqni obcanku ale nevim kam trvale bydliste mam v Caslavi ale nyni bydlim Hradiste na Pisku bohuzel se nedostanu na trvale bydliste do schranky. chci vas moc poprosit kam zajit jestli musim v caslavi na trvalem nebo na prechodnem v Hradisti na pisku co vyridit a covzit sebou dekuji
![]()
Záleží, kde má trvalý pobyt dítě. Jestli jsi to neměnila, tak ho má stejné jako ty, tzn. v Čáslavi, budeš to muset zařídit na úřadě, kam spadáte trvalým pobytem.