Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, je tu některá z Prahy 2, která byla na vítání občánků?? Zajímalo by mě, jak to probíhá, jak je obřád dlouhý, co mimi dostává??
Hodí se, když si vezmu džíny a košili…
Ahoj
ja byla minulý týden tady u nás v Bystřici a džíny jsem tam měla jedinná…až mi bylo trapně..a dostali jsme album a růži. Jinak nám tak vyspupovali děti ze školky a školy a mluvil starosta asi půl hodky to trvalo ![]()
U nas (mensi mesto) pisou primo na obalku u pozvanky, ze doporucuji spolecensky odev
Puvodne jsem malemu chtela dat dzinove lacle, dala jsem mu teda normalni dziny, aby to nebylo tak okate
Ale byla tam dvoumesicni holcicka a mela tmave modre dzinove lacle, moc se mi to nelibilo, hlavne na holcicce, vzdyt jsou sukynky, saticky…
Z dospelych teda v dzinach nebyl nikdo.
Praha 17 - starostka měla řeč, děti zpívaly, pak focení v kolíbce, diplom, zlatý přívěšek, kytka.. Celé se to filmovalo, pak jsme dostali DVD.. Já měla džíny, kozačky a „lepší“ vršek, bylo to tak akorát, našňořený byly spíš babičky
Jinak u nás všechny holčičky měly šaty..
Prubeh asi zhruba vsude stejny, proslov, rikanky malych deti, podpisy do pametni knihy (vsichni z rodiny, kdo tam byl se podepsal), darky jsme meli nachystane u zidle (pleny, praci prasek, zupanek, hracka). Pak foceni, nejdriv jen mamka s mimcem, pak s tatkou a pak ostatni prislusnici. Nataceli cely obrad, take dostaneme CD s videem a foto.
Ja byla minuly teden Praha 1,trvalo to 15 min, nejdriv deti zpivaly, pak proslov starosty, podpis do knihy, predani pametni knizky a leporela, pak kytka od holcicky ze sboru a vkladni knizka, Dala jsem mala dzinecky, protoze bylo chladno, ale lituji toho, byvalo by bylo lepsi ji dat princeznovske saticky :/ ![]()
Tak jsem prohrabala skříň a jelikož opravdu nechci jít v sukni, tak mi nezbývá než si vzít džíny. K těm si vezmu košili a moc už to řešit nebudu
Snad nebudu za úplného exota…