Vítání občánků Praha 2

2017
22.10.12 10:28

Vítání občánků Praha 2

Ahoj holky, je tu některá z Prahy 2, která byla na vítání občánků?? Zajímalo by mě, jak to probíhá, jak je obřád dlouhý, co mimi dostává??

Hodí se, když si vezmu džíny a košili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1151
22.10.12 10:30

Ahoj :) ja byla minulý týden tady u nás v Bystřici a džíny jsem tam měla jedinná…až mi bylo trapně..a dostali jsme album a růži. Jinak nám tak vyspupovali děti ze školky a školy a mluvil starosta asi půl hodky to trvalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
22.10.12 10:39

U nas (mensi mesto) pisou primo na obalku u pozvanky, ze doporucuji spolecensky odev :nevim: Puvodne jsem malemu chtela dat dzinove lacle, dala jsem mu teda normalni dziny, aby to nebylo tak okate :) Ale byla tam dvoumesicni holcicka a mela tmave modre dzinove lacle, moc se mi to nelibilo, hlavne na holcicce, vzdyt jsou sukynky, saticky… :nevim: Z dospelych teda v dzinach nebyl nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.10.12 10:45

Praha 17 - starostka měla řeč, děti zpívaly, pak focení v kolíbce, diplom, zlatý přívěšek, kytka.. Celé se to filmovalo, pak jsme dostali DVD.. Já měla džíny, kozačky a „lepší“ vršek, bylo to tak akorát, našňořený byly spíš babičky :mrgreen: Jinak u nás všechny holčičky měly šaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
22.10.12 10:53

Prubeh asi zhruba vsude stejny, proslov, rikanky malych deti, podpisy do pametni knihy (vsichni z rodiny, kdo tam byl se podepsal), darky jsme meli nachystane u zidle (pleny, praci prasek, zupanek, hracka). Pak foceni, nejdriv jen mamka s mimcem, pak s tatkou a pak ostatni prislusnici. Nataceli cely obrad, take dostaneme CD s videem a foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
22.10.12 11:04

Ja byla minuly teden Praha 1,trvalo to 15 min, nejdriv deti zpivaly, pak proslov starosty, podpis do knihy, predani pametni knizky a leporela, pak kytka od holcicky ze sboru a vkladni knizka, Dala jsem mala dzinecky, protoze bylo chladno, ale lituji toho, byvalo by bylo lepsi ji dat princeznovske saticky :/ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
22.10.12 11:36

Tak jsem prohrabala skříň a jelikož opravdu nechci jít v sukni, tak mi nezbývá než si vzít džíny. K těm si vezmu košili a moc už to řešit nebudu :mrgreen: Snad nebudu za úplného exota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí