Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Já příjem mám, ale jsou to sociální dávky. Kontokorent mám u své banky, ale jen do výše 1000 Kč, víc mi dají ve chvíli kdy začnu pobírat rodičovský příspěvek. Všechny půjčky, které jsem zkoušela mi dají až v moment kdy budu mít rodičovský příspěvek, ale potřebuji to teď.
Vubec nechapu a hlava mi nebere, jak člověk, ktery nema vpodstate zadny prijem, muze o nejake pujcce vubec uvažovat???!!!
Co takhle, kdyz něco potrebuji, si ty penize na to vydelat?
@Anonymní píše:
@srpen89 v 8. měsíci těhotenství si určitě budu hledat práci
jasně páč je lepší se i bez příspěvku RD zadlužit a být v 8h těhotenství a nemít ani korunu a ještě si tleskat…
Od 1.6.2018 mohou půjčovat jen firmy, které mají licenci od ČNB a ty mají podmínky v podstatě jako banky, tedy nic snadného. Co jít spíše po otci dítěte, zákonné prostředky na to jsou?
@Anonymní píše:
@srpen89 v 8. měsíci těhotenství si určitě budu hledat práci
Nekdo s takovym pristupem jako ty, nema bejt vubec tehotnej. To je ten zásadní problem.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám teď podobný problém. Sehnala jsi nakonec něco?
Ano nakonec to šlo i bez odložení příjmu u nebankovni půjčky Viasms, Kamali, Ferratum bank ![]()
@Kejt.kejt píše:
Ano nakonec to šlo i bez dolození příjmu u nebankovni půjčky Viasms, Kamali, Ferratum bank
@Ivan PPZ píše:
Určitě by hodně lidí zajímaly podmínky. Třeba RPSN.
Tak RPSN je samozřejmě šílené, to u nebankovnich půjček tak bývá ![]()
Poskytovatel spotřebitelského úvěru, který v současnosti nepožaduje doložení příjmů, si zadělává na setsakra problém s ČNB. A pro zájemce o úvěr to opravdu není známka vstřícnosti a důvěryhodnosti.
Ahoj chtěla bych se zeptat která půjčka je nejlepší?
Nejlíp bez doložení příjmů, a výpisu z účtu.
Chceme si půjčit na nový byt.
Děkuji za odpovědi.😊
@Bridg bez doložení příjmů Ti půjčí jenom lichvář a stáhne Tě z kůže, když na něco nemám, tak si to nekupuji, proč si nemůžeš byt pronajmout?
@Bridg píše:
Děkuji za odpovědi.😊
Tak možná na šnečí ulitu. Bez dokládání příjmů a výpisu z účtů ti v současné době nepůjčí žádná banka…
Nikdo legálně a to nelegální tě dostane akorát do pořádného průseru, holt nemám peníze, nevymýšlím blbosti
@Bridg píše:
Děkuji za odpovědi.😊
Nikdo ti nepůjčil bez toho, aby si ověřil, že to bude moct vrátit a vzhledem k tomu, že se na to vůbec ptáš, tak kromě finanční gramotnosti postrádas i základní myšlení.