Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj
potřebuju radu, nevíte o nějaké půjčce kde půjčí i bez doložení příjmu? A jde to i online nebo přes telefon. Budu ráda za každou informaci ![]()
@Nowuka2 píše:
Každá lichva - HC, Cetelem…hodně štěstí
I Cetelem? Děkuji moc ![]()
Ferratum-ale dej si bacha, pokud nebudeš moc splácet, je lichva vstup do záhuby.
Dej si opravdu pozor, hlavně na jejich pokuty. Cetelem je jedna z nejhorších.
@klafina123 píše:
Ferratum-ale dej si bacha, pokud nebudeš moc splácet, je lichva vstup do záhuby.
Tak na to bych si pozor dala a jde o částku 20 tisíc.
@Iustitia omnibus píše:
Dej si opravdu pozor, hlavně na jejich pokuty. Cetelem je jedna z nejhorších.
Vše vždy platím v čas tak snad bude vše v pořádku a děkuji ![]()
@Kejt.kejt píše:
Tak na to bych si pozor dala a jde o částku 20 tisíc.
Koukala jsem na to Ferratum - nedělej to! Denně radím lidem jak ven z dluhů, prosím - nedělej to. Pokud nejde o život - ne.
@Iustitia omnibus píše:
Koukala jsem na to Ferratum - nedělej to! Denně radím lidem jak ven z dluhů, prosím - nedělej to. Pokud nejde o život - ne.
Teď se taky na to koukám, docela vysoké splátky
o živit nejde. A co bys mi doporučila? ![]()
@Kejt.kejt píše:
Teď se taky na to koukám, docela vysoké splátkyo živit nejde. A co bys mi doporučila?
Tak nebankovní půjčku ti nedoporučím nikdy. Nevím na co peníze potřebuješ, ale pokud to jde oželit nebo odložit a šetřit na to, tak si nepůjčuj. Navíc jsi asi už kvůli jiné půjčce v registru nebo nemáš přijem, že hledáš nebankovku. Takže je to cesta do pekel, bohužel.
@Kejt.kejt píše:
Teď se taky na to koukám, docela vysoké splátkyo živit nejde. A co bys mi doporučila?
Tak třeba nebrat si půjčku. Na co jí konkrétně potřebujete?
Pokud je to na dovolenku nebo na jinou kratochvíli, tak radím nepůjčovat si. Jinak mě napadá jen rodina, ta by nepůjčila?